nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sendeklava:
klava:
kızma bacım geliiim ama ne mayıstım okurken yaww benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sendeklava:
klava:
nan +18 grubuna da gelin beni kaşıyın demek fazla iddialı bi istek oldu vazgeçtimmm :roflol: yav kocişe desem gel beni kaşı diye işin boyutu değişecek hahahahaha en iisi susim usul usul kendim kaşınimmm :roflol:
iyi geceler kızlar
kaşırık anam kaşırık sen yeterki istekaydirigubbakcemile3
klava:
nan bu karununmu ewi dağınıktı temizlik neynn yapamıyodu hee benmi yanlış hatırlıyom nan bu karudan hediyede alınmaz nan oda pireli çıkar aman aman almiiimmmm
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
iş işten geçti yawrum kocişin seni kaşıması kaşıntıyı gidermez adam yorgun zati bırak adamı biz seni kaşurukk haaa haaayyy nan cerin düştün dilimize özge yırttı façayı kurtardı sen bakalım kaç gün kaşınacan ha ha haaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
tubişikoooo halletcen demi ann resim işini bak küserün haaaa kaydirigubbakcemile
iş işten geçti yawrum kocişin seni kaşıması kaşıntıyı gidermez adam yorgun zati bırak adamı biz seni kaşurukk haaa haaayyy nan cerin düştün dilimize özge yırttı façayı kurtardı sen bakalım kaç gün kaşınacan ha ha haaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim bi yerim kaşınmıoo vallaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol:
neyse alınganlık yapmiciim ama saatlerdir burdayım yanee
kızııııııııııııııımmmm ben nehür gibi saklamaya çalışmimki varsa bi sosyal faaliyet söyleruk yane nikahlı kocam beee kaşırım da kaşıtırımda aaaaaaaaaaa :roflol:
anacım seninde kaşıntın yok ama ağrın wardı. bakıyomda ağrın geçmiş herhalde :jeyyar: bugün hiç ağrım war dimedin kaydirigubbakcemile3
kenya gıı sen böle diyince aklıam kim geldi bilionmu erol büyük burcc hani bağırmıstı ya ben saksı değilim en cok bana soracaksınız bana saksı muamelesi yapamazsınızzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ii geceler bebekkk
kızııııııııııııııımmmm ben nehür gibi saklamaya çalışmimki varsa bi sosyal faaliyet söyleruk yane nikahlı kocam beee kaşırım da kaşıtırımda aaaaaaaaaaa :roflol:
hiç yaniii kaydirigubbakcemile5 cerincim bunların içi geçmiş yaşlanmış anacım bunlar :umursamaz:
iyi geceler canım
mayışma canlan canlan kaşımaya gel sende kaydirigubbakcemile3kızma bacım geliiim ama ne mayıstım okurken yaww benneyaptımki
:roflol::roflol: korkma nan krispi danasııııııııııı ben yapmıyom ama yapanlar var ev temiz yane anam yapiy kocişin yeğenleri yapıy kadın geliy falan derken ev temiz yane korkma ben de temüzün len sıcaktan kaşınıyom galba anaaaammmm yok laaaa valla pirelenmiş olabülürün ben mahkemedeyim yaaaa dosyalardan tozlardan alerji ya pire kaptum laelaelaelaelae
nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
naber canım, nasılsın a.s.