Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noolsun naann senden nbrr kaydirigubbakcemile5
özgeee naber cnm?
kızlaarrr ankara çok sıcak canını seven gelnesinn ayyy yandım yaaa dr. havuza da izin vermiyoo
hım ben bursa bi nispet mi seziyorum Çok üzgünüm çoooknaan ben zaten istanbul deyi ölüyoommm nan 3 yıl önce geldim ist.dan her hafta sonu tekirdağa giderdik yazlığa inci biyere gidemiommm:çok üzgünüm:ay yazık acıdım bak sanazemuszemus
napalım gı ankarada istanbul çok güsel valla
bugün havada serindi
olmadı hafta sonları denize kaçıyoz zemuszemus
ankarda güvenilir klorlu havuz olursa sorun olmaz canım
benim doktorum farketmez demişti
ama hemen duş al demişti
klorlu havuzda mikrop kapmazsın
hadi sana kolay gelsin canım
öptüm
özge denize gitmiyomusun cicim senn?
selam cerincimm kız okusana ne var sanki 1 yasin 9 dk sürüyo:umursamaz:ayyy nazarlar değmesin maşallahhh subhanallahtaa allahımmm bizede böle bebişler nasip etsin yaa o kaaa uslu ki annatamammm çok sakin tatlı bi böcüş yaa kuzucuk hiçbi eziyeti yok anneciğine pamuğum benimmmm ablam hep dioki ben ona hamileyken çokkk kuran okudum her fırsatta ömrümde okumadığım kadar kuran okudum bu sakinliğini ben hep ona bağlıyom dedi sende okusana deyü beni dürtüyo ya okuyem diyom bende ama çok olmiy![]()
anammmm ben olsam her gün girerim nan manyaqqmısın yüzmek bebelere çok ii geliomuş:mymeka::mymeka:yok canım ben 4 senedir denizin ortasında oturuom önce kktc şimdi iskendeurn ki evimin karsısı deniz son 3 senedir 2 kere falan girdim sanırsam ne bilem sevmem ben pek ama haftaya kampa kacabilirim opuyorumnanaktan
ben de normalde hiç girmem havuza emme denize de gidemiyorum noolcekk bilmemslmm kızlaarr a.s.
bizde sıcaktan geberiyoz yaaa,yemek yerken bayılcam sandım :bbo: ,ebiscem anlıyorum seni canımcımm yanii ama bence katiyen girme havuzaa yaa ben normalde bile hiç güvenli bulmam havuzu..
Cerin tatlım annecinle,tontiş yiğeninle geçirdin haa bugünüü zemuszemus oyy bizimkilerde doğsun büyüsünde sölee oynaşcak hale gelsinler demiii...
selam cerincimm kız okusana ne var sanki 1 yasin 9 dk sürüyo:umursamaz: