2009 Kasm Anneleri

valla canım kıyamam sana ,gel annem burayaa ben götürem seni denizee kaydirigubbakcemile4
Tickerin da hayırlı olsun cnmm sonunda olmuş :lepi:
he gııı götür beni
olmuş demi nan bi insan bu kadar mı yeteneksiz olur beaa zaten evde de kırmadığım dolap kulpu neyin kalmadı benim herif bekli hepsini kıramda komple değiştirsin
kızz benim kociş aş eriyo haaa :roflol: tv de çiğdem yiyen karıları görmüş çiğdem alıp geldi :roflol: ayy ölcem gülmekten nannn:roflol:
çiğdem ne nann?
ivetttt pek bi etli butlu geldi bana kollarda iş yokda bacaklar ii yawrum sende kendini baya zayıf bişi sanıyodun heral :roflol:
nan gebeyik biz şinci kafaya takmayak bunnarı beaa kilo milo veremeyiz zaten şincii:CüvCüv:

he gııı götür beni
olmuş demi nan bi insan bu kadar mı yeteneksiz olur beaa zaten evde de kırmadığım dolap kulpu neyin kalmadı benim herif bekli hepsini kıramda komple değiştirsin
çiğdem ne nann?
nan gebeyik biz şinci kafaya takmayak bunnarı beaa kilo milo veremeyiz zaten şincii:CüvCüv:

anaaam doğru yaaa allan angaralısı ne bilsin demi çiğdemiiiii kaydirigubbakcemile3 çekirdek nan ayçekirdeğiii lülülülülülü kıı zaten küççükkenede ankarada bakkallar anlamazdı benii kaydirigubbakcemile3

ebişimdee koysun göbüşünüüü alkisalkisalkis alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden nan benim heriff sizi furacak yakında sırf sizle görüşem die eve internet ve laptop aldırttım kısmetse dg. foto mak. da aldırcam adam ceez şaştı kaldı bende ki bu teknoloji merakına foto mak. aliim söz koycamm göbüşümü emme daha büyük yerlerimde vafr onnarı da koyammı?

kızlar ben ocağa bi çay koyiimm kociş isteyo

delikafaduldendelikafadulden nan benim heriff sizi furacak yakında sırf sizle görüşem die eve internet ve laptop aldırttım kısmetse dg. foto mak. da aldırcam adam ceez şaştı kaldı bende ki bu teknoloji merakına foto mak. aliim söz koycamm göbüşümü emme daha büyük yerlerimde vafr onnarı da koyammı?

kızlar ben ocağa bi çay koyiimm kociş isteyo

anaaamm teknolojiye hızlan bi merak saldım de nann :roflol: yada aseriyom dee :roflol:
o zaman bekliyok ebişimin göbüşünüü vee büyüyen diğer yerlerini :roflol: :roflol:
afiyet olsun cnm sen açıık iç çayıııı haaa :olmaz:

bende soğuk soğuk bi meyve aldım onu yeyom kalkın lan gebişler faydalı bişiler alın elinize de yeyün gız ebiş sen süt iç kocana çay ver

anaaammm nerden düştüm ben bu varoşlara yauwwwwwwwwww allam her allan gunu sokakta bi düğün oliy hofffffffffff tıhandım haaaaaaaaaaa :sinifsinif: bıngır bıngır gecenin bi saatine kadar sokakta çalip oyniler yaaa hallahımmmmm

anaaammm nerden düştüm ben bu varoşlara yauwwwwwwwwww allam her allan gunu sokakta bi düğün oliy hofffffffffff tıhandım haaaaaaaaaaa :sinifsinif: bıngır bıngır gecenin bi saatine kadar sokakta çalip oyniler yaaa hallahımmmmm

anaaaammm çok gıcık olurum bendee yaaa boş gürültüüüü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kıızzz bizim burdada varyaa bir tık ses bilem olmuyo yaaavvv :lepi: inanmazsın vallaa
orman bizim evin arkası zaten zemuszemus

anaaam doğru yaaa allan angaralısı ne bilsin demi çiğdemiiiii kaydirigubbakcemile3 çekirdek nan ayçekirdeğiii lülülülülülü kıı zaten küççükkenede ankarada bakkallar anlamazdı benii kaydirigubbakcemile3
ağzını topla nannnn ne angaralısı töbe töbe töbe karadeniz kırması istanbulluyum nan benn lülülülülülülülülülülülü

bende soğuk soğuk bi meyve aldım onu yeyom kalkın lan gebişler faydalı bişiler alın elinize de yeyün gız ebiş sen süt iç kocana çay ver
taaam nan meyvemi yiyim de sora süt içim yoosam süt içersem 10 dk içinde uyurunn
he bizim sokakta var şinci atım kara çaliyy oynuyammı size eccüükk
atım a karaa ben kara amman amman
aman vilayetimm angara vay vayysositosositosositosositosositososito
anaaaammm çok gıcık olurum bendee yaaa boş gürültüüüü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kıızzz bizim burdada varyaa bir tık ses bilem olmuyo yaaavvv :lepi: inanmazsın vallaa
orman bizim evin arkası zaten zemuszemus
nann o kadar da deel korkarım ben o kadar sukunetten beaa

esas sen ağzını toplaa laaann :oklava: angaralı olsan ne olur düdük :roflol: :roflol: ben angaralıyım :roflol:
olmamayı tercih ederim cicimm zaten benim kociş yeterince fanatik angaralı(aslında kendisi has karadenizlidir emme gene de fanatik angaralıı) ama cicim ben burya gelin geldim şinci kendimi buralı gibi görürsem 1-0 mağlupmuşum gibi hissederimm nann :roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çıtırtım geldiiii cnmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

heeeeee ben geldim çıtırtın kurban olsun saağaaaaa

selam kızlar nabersiniz benden iyilik bugün pazar olduğu için gelemedim zaten pek fazla kimsede gelmemiş bugün bizde kahvaltıyı yaptık kociş buseyi parka götürdü bende evi topladım sonra ben pazara gittim kociş buseyi baktı ben dolandım ama yoruldum haaaaaaaa

ayy çopk heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyom kızlar allahım inşallah sağlıklıdır bebişim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim ordanda kendi doktoruma gidecem anam yarında zor bi gün olacak inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

kııı bende gözüküyo valla krispiii nann bi ses ver :oklava: yogsam hakkat iyi saatte olsunlarmı geldi kııı :1shok: :1shok:

Back
X