2009 Kasm Anneleri

heeeeee ben geldim çıtırtın kurban olsun saağaaaaa

selam kızlar nabersiniz benden iyilik bugün pazar olduğu için gelemedim zaten pek fazla kimsede gelmemiş bugün bizde kahvaltıyı yaptık kociş buseyi parka götürdü bende evi topladım sonra ben pazara gittim kociş buseyi baktı ben dolandım ama yoruldum haaaaaaaa

ayy çopk heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyom kızlar allahım inşallah sağlıklıdır bebişim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim ordanda kendi doktoruma gidecem anam yarında zor bi gün olacak inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

oyyy canikoommm zemuszemus sonunda büyük gün geldi baaakk,çook var çok var derken yarın görcen bebişii,inşallah herşey yolundadır ve oğluşumuz geliyodurr :Saruboceq:

oyyy canikoommm zemuszemus sonunda büyük gün geldi baaakk,çook var çok var derken yarın görcen bebişii,inşallah herşey yolundadır ve oğluşumuz geliyodurr :Saruboceq:
inşallah canım yaaa oofff o kaaa korkuyomki kötü bişe duyacam deyüüüü:1no2::1no2:
ben gördüm kııı cerinde neyün görünmüyomuşun anacıımm kaydirigubbakcemile3 seni görmemem münkünmü bacıımm zemuszemus

anam o cerün pirelerinden göremyodur:roflol::roflol:

hadi lan yeni geldi daha ekrana bilgisayarım ecük yavaş belki ondandur nan uğraşmayın bennen gaciler falla salarım pirelerimi üstünüze ulan çıtırtı ayrıntılıda kaşınır durursun bak soraaa kaydirigubbakcemile3
nan şaka bi yana hadi bakam çıtırtıııııııııııııııııııı oğluşun pipisini şöyleeeeee bi gör rahatla artık acaba mı demektenn her biyerleri tastamam sağlıklı haberlerini al gel işallaah bebemmm kaydirigubbakcemile5

heeeeee ben geldim çıtırtın kurban olsun saağaaaaa

selam kızlar nabersiniz benden iyilik bugün pazar olduğu için gelemedim zaten pek fazla kimsede gelmemiş bugün bizde kahvaltıyı yaptık kociş buseyi parka götürdü bende evi topladım sonra ben pazara gittim kociş buseyi baktı ben dolandım ama yoruldum haaaaaaaa

ayy çopk heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyom kızlar allahım inşallah sağlıklıdır bebişim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim ordanda kendi doktoruma gidecem anam yarında zor bi gün olacak inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
hoşgeldin bacımm hadi inşallah yarın güsel haberlerini anlatırsın bize

bana sattı o pireleri bende ayıklattım sabaanan :roflol: :roflol:
nan bide o karu pirelerini paraylamı satiiii anam ne kıymetli piresi varmış nan sen kime satacan bakem ben istemem şimdiden sölim yaniiiikaydirigubbakcemile3
hadi lan yeni geldi daha ekrana bilgisayarım ecük yavaş belki ondandur nan uğraşmayın bennen gaciler falla salarım pirelerimi üstünüze ulan çıtırtı ayrıntılıda kaşınır durursun bak soraaa kaydirigubbakcemile3
nan şaka bi yana hadi bakam çıtırtıııııııııııııııııııı oğluşun pipisini şöyleeeeee bi gör rahatla artık acaba mı demektenn her biyerleri tastamam sağlıklı haberlerini al gel işallaah bebemmm kaydirigubbakcemile5

yavv pipinin derdinde değelim anam sağlıklı olsun bacım ama ilk başta erkek deyince bende heveslendim yani bi kızım var bide oğlan şahane olur dedim ama bakalım hem ertık ben bebemi oğlum yada kızım diye sevmek istiyom ona bişeler almak istiyom yaaaaaaa
hayırlısı artık bakalım pipişmi çıkacak kuşşmiiii:roflol::roflol::roflol:

naberin kızlarr nasıl keyifler çok aşırı bi sıcak var buharlaşıcam sanki eşimde bugün arkadaşlarıyla yaylaya gitti sinir oldum kuzenin kocasıda gitti iki hamile dertleştik ağladık sonra alışverişe çıktık bebişlere bişiyler aldık ama çok sıcaktı yemek yiyip zor eve geldik şimdi dılşarda esinti var biizmki çok yorulmuşş uyuyor gezdii yaa sahile çıkalım diyom tınmıyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa

anam krispi,takma kafana yolundadır herşey allahın izniylee :Saruboceq: pipişide diker gösterir oğluşun sanaa kaydirigubbakcemile3 sen zateen uzuuun bi süre oğlum diye seversin çünküm daha on dene isim teklif edilir sana hayırlısınla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nan çağlanın oğlu oluyomuş ya o karı kaç aylık tam bilen var mı kasım anası falan muhabbeti yapmıştık bi ara ya ulan hepimiz davula döndük karıda bi tırt yok :umursamaz:

naberin kızlarr nasıl keyifler çok aşırı bi sıcak var buharlaşıcam sanki eşimde bugün arkadaşlarıyla yaylaya gitti sinir oldum kuzenin kocasıda gitti iki hamile dertleştik ağladık sonra alışverişe çıktık bebişlere bişiyler aldık ama çok sıcaktı yemek yiyip zor eve geldik şimdi dılşarda esinti var biizmki çok yorulmuşş uyuyor gezdii yaa sahile çıkalım diyom tınmıyoo yaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım kocişin almış yayla havasını bacım daha gelirmi okaydirigubbakcemile3

oyy destinacım bugün memleket komple yanıyo sanırsam burasıda çok fecii,neler aldın bebişee koy sonra resimlerinide bakalım zemuszemus.
benim kocişte uyudu şimcik :sinifsinif:

aaannnaaa kakılmışım gelmiş kıssssss senin gezmek neyine temizlik yapmadın mı aa ne kaaa ayıppp :roflol:
anam hadi konuştunuz gezdiniz yediniz annadıkta ağladık ne nan manyak hamişler siziiiiiiiiiii hormonların esiri olmuş zavallı yaratıklarıs bis yauwww kaydirigubbakcemile3

anam krispi,takma kafana yolundadır herşey allahın izniylee :Saruboceq: pipişide diker gösterir oğluşun sanaa kaydirigubbakcemile3 sen zateen uzuuun bi süre oğlum diye seversin çünküm daha on dene isim teklif edilir sana hayırlısınla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onlar istediği kadar isim sölesinler umrumda değil eşim bugün bana dediki kızımızın ismini babam verdi bunun isminide senin baban versin deyooo anam bende dedimki senin baban benim babam bana sıra gelmeyecekmi yaa kocişim iyi güzel düşünmüşde ben koymak istiyom yaaaaaaa
nan çağlanın oğlu oluyomuş ya o karı kaç aylık tam bilen var mı kasım anası falan muhabbeti yapmıştık bi ara ya ulan hepimiz davula döndük karıda bi tırt yok :umursamaz:

4 aylık o bacım kasım anası değel o

krispiiiiiiiiiiiii bu edoşun orda herşey pahalı ya ben pirelerde % 70 indirim yaptım kakaladım nan istanbul pireleriniii :roflol:

hee kıııız 4,5 aylıkmış sanırsam emme karıda gram göbek bilem yok yaavv :sinifsinif:

nannn nie ağladınızz bakiimmm bak kısarım heeee ağlamayın nannn gerçi hamiş olunca duygusal oluyo insan di mi ..........ben de bu gün kızılayda bi dilenci çocuğum hasta yardım edin falan diodu eşime yardım ediim dedim bi dünya kızdı sende inanıyomusun die vay efemm müşteriler bi dünya teminat gösteriomuş ipotek neyin veriomuşta buna rağmen güvenip kredi vermiyomuşum da ni o na inanmışmışımm vs vs vs... zor kapadım konuyu

Back
X