2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım kocişin almış yayla havasını bacım daha gelirmi okaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımm uyus kociş iştee bende salağım hee adama kızzyom beni gezmeye götürmedi diyee ama yinede surat edemiyom hoş yapsamda görcek deil pireler uçuşuyorr bi tarafından off off yandımm hep duşun altında duysam ancaa

krispicim sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşş oğlun olecek sağlıklı olsundaa bende bu hafta içi şeker yüklemesine gidecem hayırlısı

onlar istediği kadar isim sölesinler umrumda değil eşim bugün bana dediki kızımızın ismini babam verdi bunun isminide senin baban versin deyooo anam bende dedimki senin baban benim babam bana sıra gelmeyecekmi yaa kocişim iyi güzel düşünmüşde ben koymak istiyom yaaaaaaa

4 aylık o bacım kasım anası değel o

aferin kızz kocişine ne güzel düşünmüş alkisalkisalkis emme bencede kendin koy artık cnm yaaa :lepi:

oyy destinacım bugün memleket komple yanıyo sanırsam burasıda çok fecii,neler aldın bebişee koy sonra resimlerinide bakalım zemuszemus.
benim kocişte uyudu şimcik :sinifsinif:

hakikaten öyle şıpır şıpırr yapştıkk vallaa canım benim elşyaların çoğu istanbuldaa onlarda gelsin çeyiz serecem senin gibi hepsini birden çekicem nasipseeopuyorumnanaktan

nannn nie ağladınızz bakiimmm bak kısarım heeee ağlamayın nannn gerçi hamiş olunca duygusal oluyo insan di mi ..........ben de bu gün kızılayda bi dilenci çocuğum hasta yardım edin falan diodu eşime yardım ediim dedim bi dünya kızdı sende inanıyomusun die vay efemm müşteriler bi dünya teminat gösteriomuş ipotek neyin veriomuşta buna rağmen güvenip kredi vermiyomuşum da ni o na inanmışmışımm vs vs vs... zor kapadım konuyu

hay allam altı üstü 1 lira atacaktın eniştede amma abarmış olayı haa sanki dilenciye ev kredisi verem dedin kaydirigubbakcemile3 bu erkekler bazen tuhaf oliy vereydin kız sen allah rızası için ver o naparsa yapsın yerimseniben

krispiiiiiiiiiiiii bu edoşun orda herşey pahalı ya ben pirelerde % 70 indirim yaptım kakaladım nan istanbul pireleriniii :roflol:
karuya bak pireleri indirime sokmuş ha bide istersen hediye olarakta sana düşen kişiye gönder o kaaa kıymetli pirelerii
:roflol: :roflol: hayy allah senii :roflol:

nan edoş pireleri al denize götür yüzmei öğrensinler taaaammmı :roflol::roflol:

aaannnaaa kakılmışım gelmiş kıssssss senin gezmek neyine temizlik yapmadın mı aa ne kaaa ayıppp :roflol:
anam hadi konuştunuz gezdiniz yediniz annadıkta ağladık ne nan manyak hamişler siziiiiiiiiiii hormonların esiri olmuş zavallı yaratıklarıs bis yauwww kaydirigubbakcemile3

nan adım neyee çıktı ama gel şimdii gör evii hehee zemuszemus mutfağın kilimini zorla makineye attırdım yerini sildim bulaşıklar duruyii vallaa sıcaktan ders çalışasımda yok salak gibin duriyimm yabugün kocişler biiz bırakıp gitti ya ona darlandık hormonlarda ağlamamaızı kolaylaştırıyor sağolsun çok sulugözlüydumm şimdii daha beter oldum yawsssCADIARZU

hay allam altı üstü 1 lira atacaktın eniştede amma abarmış olayı haa sanki dilenciye ev kredisi verem dedin kaydirigubbakcemile3 bu erkekler bazen tuhaf oliy vereydin kız sen allah rızası için ver o naparsa yapsın yerimseniben
verdirtmedi cicimmm emme ben fırsatını buldummu vermeye çalışıyom ondan habarsızzz
aslında öğrenci falan okutsam daha hayırlı olur belki die düşünüyom emme du bakiim hayırlısı

karuya bak pireleri indirime sokmuş ha bide istersen hediye olarakta sana düşen kişiye gönder o kaaa kıymetli pirelerii

nan edoş pireleri al denize götür yüzmei öğrensinler taaaammmı :roflol::roflol:

ayyy isterdim emme kocişim ayıkladı sabah pirelerimi :roflol: :roflol:

hoşbulduk canımm uyus kociş iştee bende salağım hee adama kızzyom beni gezmeye götürmedi diyee ama yinede surat edemiyom hoş yapsamda görcek deil pireler uçuşuyorr bi tarafından off off yandımm hep duşun altında duysam anca

krispicim sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşş oğlun olecek sağlıklı olsundaa bende bu hafta içi şeker yüklemesine gidecem hayırlısı

anam sendemi pirelendin:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay inşallah yarın hayırlı haberlelrle dönerim canım
seninde şeker yüklemesi inşallah güzel sonuç verir

verdirtmedi cicimmm emme ben fırsatını buldummu vermeye çalışıyom ondan habarsızzz
aslında öğrenci falan okutsam daha hayırlı olur belki die düşünüyom emme du bakiim hayırlısı

alın nan size zengün karı işteeee :roflol: karıya bak öğrenci okutacakk :roflol: anaaaam biz bebemizin kıçına bi don alakdaa :roflol: sonra bakacaz artık :roflol:

nannn nie ağladınızz bakiimmm bak kısarım heeee ağlamayın nannn gerçi hamiş olunca duygusal oluyo insan di mi ..........ben de bu gün kızılayda bi dilenci çocuğum hasta yardım edin falan diodu eşime yardım ediim dedim bi dünya kızdı sende inanıyomusun die vay efemm müşteriler bi dünya teminat gösteriomuş ipotek neyin veriomuşta buna rağmen güvenip kredi vermiyomuşum da ni o na inanmışmışımm vs vs vs... zor kapadım konuyu

ebisce kız napak yandık piştikk kocişler gezmedee nazlanacak kimse yokk ağladık gayrı geçtii senin eşindee amma politika yapmışş sana heee bu adamlar bia lemmkaydirigubbakcemile5

ay desti sorma dünde kociş işten geldi yemek yedik anamı bırakmaya gitti sora da geç geldi aradım meşgule aldı aramadıda anacımm bi ağlamaya başlarsın hıçkıra hıçkıra içim dışıma çıktı ay bebişi üzüyom diye daha da içlendim bi de ona ağladım derken adamda zır zır beni arıyomuş telefon diğer odada sora bi gittim deli olmuş nerdesin sen hadi geldim hazırlan aşağı gel falan sildim hemen sümüklerimi indim komşunun oğlunun sünnet duğunu varmış oraya uğrayıp takısını takarken aramışım duyamam deyü açmamış işi bitince de gelmiş amaaaa sen gel bana sorrrr oo ne beni sevmediği kaldı ne yanıma gelmek istemediği yazdım çizdim oynadımmm :roflol:
sora kendime gelince de çok komiğime gidio bunnarı ben mi duşundum deyü kaydirigubbakcemile3

alın nan size zengün karı işteeee :roflol: karıya bak öğrenci okutacakk :roflol: anaaaam biz bebemizin kıçına bi don alakdaa :roflol: sonra bakacaz artık :roflol:
nan ne zengini beaa aylık 30-40-50 tl falan olur yanee 200-300 veremem ama 50 tl kadar olabilü yane nan ne v ar hem nere gittiğini bilürükk o da lazım şekerimm ne verirsen elinle o gider seninle demişler... demi

ay desti sorma dünde kociş işten geldi yemek yedik anamı bırakmaya gitti sora da geç geldi aradım meşgule aldı aramadıda anacımm bi ağlamaya başlarsın hıçkıra hıçkıra içim dışıma çıktı ay bebişi üzüyom diye daha da içlendim bi de ona ağladım derken adamda zır zır beni arıyomuş telefon diğer odada sora bi gittim deli olmuş nerdesin sen hadi geldim hazırlan aşağı gel falan sildim hemen sümüklerimi indim komşunun oğlunun sünnet duğunu varmış oraya uğrayıp takısını takarken aramışım duyamam deyü açmamış işi bitince de gelmiş amaaaa sen gel bana sorrrr oo ne beni sevmediği kaldı ne yanıma gelmek istemediği yazdım çizdim oynadımmm :roflol:
sora kendime gelince de çok komiğime gidio bunnarı ben mi duşundum deyü kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: nan sen delü karısın dicem emmee :roflol: bende aynıyım kıııı :roflol:
adam kuş olup ağzımdan girse yaranamıyo bana yaaavv :roflol: olmadık seylere acayip takılıyorum

naniknaniknaniknanik gösteri de yapıyon mu cicim sen hayır her duruma senaryo yazıyosan arayak seni bazen
ebisce kız napak yandık piştikk kocişler gezmedee nazlanacak kimse yokk ağladık gayrı geçtii senin eşindee amma politika yapmışş sana heee bu adamlar bia lemmkaydirigubbakcemile5
hee benim adam haksız yere dilenenlere karşı onna uğrşana kadar he deyip geçion

ay demek yanlız deilmişimm bu aralar var bende bayaa adam diyo bana sen deiştin diyee

napalım ilgi istiyozz az eksik görsek kafaımız başka çalışıyor yanii Allah hanımları narin

yaratmışş canımm kaydirigubbakcemile3

kızlar size iyi geceler benim çok uykum geldi gidiim yatiim bare sizi sefiyom kendinize ve bebelere iyi bakın öptüümmopuyorumnanaktan

Back
X