2009 Kasm Anneleri

pişer canm merak etme bu arada kıs hamilelerin yanında konuşulurmu bunlar nerden bulucam şimdi ben ciğerii bakiyimm bende arnavut ciğerini çok severim beyaz una bulayıp kızatıyosun başka bir tavada da patatesleri küp küp kesip kızartıyorsun oh yemede yanında yatt

krispi gözün aydın maşllah oğluşuna herşey yolundaymış şükürr bende bu hafta içi bi gün gidicem lşeker yüklemesinee

anaaam ne bilem şu nehire msn den sordum sana yasak dedimi dr.çok canım çekiyo diyeee oda bu anı bekliyomuş sanki benden önce koştu kasabaa :roflol::roflol: ben arnavut yapmıcam emme gel beraber yiyek yaaa kaydirigubbakcemile4

kıı ben 26.haftada gitcem dr.a bişede demedi şeker meker anam :umursamaz: ayy inşallah gidince yarın marın yapalım demez kalmam gerekir valla izmirdee anamda yok ananemde olmucak mafoldumben

anaaam ne bilem şu nehire msn den sordum sana yasak dedimi dr.çok canım çekiyo diyeee oda bu anı bekliyomuş sanki benden önce koştu kasabaa :roflol::roflol: ben arnavut yapmıcam emme gel beraber yiyek yaaa kaydirigubbakcemile4

saolsın canım keşke yakın olsak ne güzel olurdu ben buralarda yanlızım yawss

karazeytin ayrıntılıyı 18.haftanın sonunda çektirdim burdaki araştırma hastanesindee

devlet hastanelerinedede vardır belkim bi bakın yaws şeker yüklemeside 24.haftada

yapılıyor canımm bakalım bundan sonraa tesklerimiz bitiyor doğuma kadar kontrole gidicez yanlızcaa

kıı ben 26.haftada gitcem dr.a bişede demedi şeker meker anam :umursamaz: ayy inşallah gidince yarın marın yapalım demez kalmam gerekir valla izmirdee anamda yok ananemde olmucak mafoldumben

ne olcak bende döndüğümde yaptıracam doktor bana 15,20 gün sonra gel ablacım dedi ben güldüm hocam ben tatile gidiyom dedim ne zaman gelcen dedi 1 sonra dedim tamam o zaman gelirsin dedi yani o zaman beimki 27 haftalık olcek e ozamana kalacak şeker yüklemesi mecburen

ne karşısı nan ne diyon sen anam bunun ciğer başına vurmuş-tatlicadiarzu- nan ben avrupa yakasındayım kendi doktorum aksarayda şişlideki profesöre gönderdi beni bacım

bana göre karşısı oluyon gııı
pis avrupalı seni
ben kartaldayım
benim doktor hiç bir yere yönlendirmedi yawww
zaten sinir oluyom dr
bak şimdi gidip dövecem karuyu

aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı
ben de anadolu yakasında arıyom nerde yaptıram yaw bilemedim
şincik bir sürü para isterler yine

ahh zeytünüm kıskandırmak gibin olmasın :roflol: benim dr.daki alet zaten hem normal,hem 3 hemde 4 boyutlu :roflol: yani her gittiğimde ayrıntılı ultrasona giriyom lülülülülülü bu gittiğimde ne dedi adam şok olduk kıı biz gözünde katarakt yok dedi anacım onu bilem görüyo lülülülülülü

saolsın canım keşke yakın olsak ne güzel olurdu ben buralarda yanlızım yawss

karazeytin ayrıntılıyı 18.haftanın sonunda çektirdim burdaki araştırma hastanesindee

devlet hastanelerinedede vardır belkim bi bakın yaws şeker yüklemeside 24.haftada

yapılıyor canımm bakalım bundan sonraa tesklerimiz bitiyor doğuma kadar kontrole gidicez yanlızcaa

ayyy inşallah canım ya
ben hamileikte bir tek testlerden bıktım
her gittiğimde bişey çıkıyor ayol
dopleri de halledem de görecez bakalım
ama ilerde yine kansızlığa falan bakarlar offf offff

:nazar::nazar: gülüm eeee senin kornetler beslemiş bebeyii :roflol:
he valla beslemiş bebeyi sanırsam kızlar amniyo sıvısı çok olunca bebeler kilolu oliii
benim ablam ilk kızında öleydi doktor sıvın fazla demişti kızı 3.800 doğmuştu
maşallah maşallah
daha ne istersin bi kızın bi oğluşun var işte
isim düşündünmü

yok nam çok şükürrabbime daha ne isteyem :Saruboceq::Saruboceq:

slm kıslar
ben geldim
sağlık ocağından geliyom
kaydımı da yaptırdım
aşımı da oldum
bi de oracıkta hemen idrar tahlili yaptılar temiz çıktı
bide bebeğin apsesine mi ne baktılar ben de anlamadım ama iyi dedi
kolum eccük ağrıdı ama rahatsızlık vermiyo
tansiyonumu ölçtüler baya düşük dedi zaten oraya giderken bile
kendimi çok halsiz bayılcak gibi hissediyordum
neyse son olarak da kilo ölçtüler:(((((
ulannn 1 hafta da kilo bu kadar değişirmi beeee
53 kilo olmuşum abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
nan kaç kilo almışın :jeyyar:
moralım 0000000000000000 yaaaa offfffffffffffffffff
ah kuzumm kıyamam sana beaa kocişin askere mi gidio kız gitsin gelsin bir an evvel boşver
sonucum iyi cıktı ebisce rahatladık valla sonra da tatile cıktık tatil de iyi geldi bugun iş bası yaptım normalde isten girmiyorum ama bir ara buldum takıldım size:))
sende durumlar nasıl benimki daha tekmelemedi bekliyoruz
doktor aaaa bu erkek dedi zaten onceden erkek diye tahmin ediyorum demişti unuttu herhal:))
gözlerin aydın canım walla benim oğluş baya oldu tekmelio hele karnım doyunca kuduruyoz resmen:sm_cool:

ne olcak bende döndüğümde yaptıracam doktor bana 15,20 gün sonra gel ablacım dedi ben güldüm hocam ben tatile gidiyom dedim ne zaman gelcen dedi 1 sonra dedim tamam o zaman gelirsin dedi yani o zaman beimki 27 haftalık olcek e ozamana kalacak şeker yüklemesi mecburen

hee canım beniimm opuyorumnanaktan tecrübeli anam beniimmm opuyorumnanaktan

ahh zeytünüm kıskandırmak gibin olmasın :roflol: benim dr.daki alet zaten hem normal,hem 3 hemde 4 boyutlu :roflol: yani her gittiğimde ayrıntılı ultrasona giriyom lülülülülülü bu gittiğimde ne dedi adam şok olduk kıı biz gözünde katarakt yok dedi anacım onu bilem görüyo lülülülülülü

anammmmmmmmm kıskandım valla
ulan burdaki hastaneler cimri
bi de özele gidiyom aynen devlet hastanesi gibi
eee sen ne kdr veriyon ki doktoruna
bir sürü para istemiyormu

hee kıı ebisceem benimkide yemek yiyince deliroyo ayyy hihoyyyt
bide geceleyin böle sırt üstü yatınca anaaamm paaat paattt hihoyyyt

Back
X