2009 Kasm Anneleri

bana görede sen karşıda olissun:roflol::roflol:
sen doktora sordunmu ayrıntılı ultrasn işini

kontrole geldiğinde ayrıntılını da yap gel dedi gacuuuu
nerde nasıl yaptıracağımı bile sormadım
zaten sormadan kendini sölemeliydi
heyecandan ne yapcağımı şaşırmıştım zattın
kız diyince şaşakalmışım işte

bana göre karşısı oluyon gııı
pis avrupalı seni
ben kartaldayım
benim doktor hiç bir yere yönlendirmedi yawww
zaten sinir oluyom dr
bak şimdi gidip dövecem karuyu

ahh ahh bende 4 sene öncesine kadar beykoz kavacık hisar üstünde oturodum gerçi kartal uzak bayada oraya amma yinede insan özlüyor bbamın rize aşkı tavan yaptı memlekete yerleştik hiç aklımdan geçmesken bide buraya evlendim yerimseniben nasip iştee

ahh ahh bende 4 sene öncesine kadar beykoz kavacık hisar üstünde oturodum gerçi kartal uzak bayada oraya amma yinede insan özlüyor bbamın rize aşkı tavan yaptı memlekete yerleştik hiç aklımdan geçmesken bide buraya evlendim yerimseniben nasip iştee

hee valla cnmcım herşey kader ya alın yazısı,bana deselerdiki evlencen başka yerde yaşıcan hadi bee derdim ben annemden ayrılamam ama olmuyo iştee mecbuurr :1no2:

normalde 135 cnm muayene emme bende özel siğortası var para mara vermiyom yaavv naniknanik

kızz anadolu yakasın en gözde yerinden nasıl gitti babacın
zattın oralar karadenizi pek aratmazdı aslında

ohalıkmış ama sen yine iyisin lülülülülülü

benim doktorunkide 100 ytl en son muayenesine 16 haftalıkkene gittim bu ara eşimin işleri kötüü alıcaklarını alamıyorr ayrıntılı ultrasonada 19 haftalıken girmiştim araştırma hastanesinde bebişimi özlüyorum gerçi bir anormallik yok şükür geçen sağlık ocağınada gidince ebe muayene ettii ölçtü tartıı bbeğin kalp atışların dinledikk 3 kilo almışımm normal doğum olur büyük ihtimal dedi ebe amma nasipp bebşişim kaç gram oldu merak ediyorum ama yaa gidince şeker tahliline gidnce diycem doktoraa inşş ultrasonada sokar

kontrole geldiğinde ayrıntılını da yap gel dedi gacuuuu
nerde nasıl yaptıracağımı bile sormadım
zaten sormadan kendini sölemeliydi
heyecandan ne yapcağımı şaşırmıştım zattın
kız diyince şaşakalmışım işte
anaaaam insan bi tavsiyede bulunur şu doktora git diye anam ne biçim doktor ben olsam bırakırım o meymenetsiz karuyu
ebiscem tam 5 kilo almışım gıı
48 kiloylen hamiş kaldım
aboooooooooooooooooooww halime

nettin nan 5 kilomu ağar ol biraz ağar vasıta olcen haaaa:roflol:

kızz anadolu yakasın en gözde yerinden nasıl gitti babacın
zattın oralar karadenizi pek aratmazdı aslında

sorma çok seviyorduk oraları babam dönsem yine oraya giderim diyor amma ben buraya evlendikten sonra bırakmazlar benii gerçi yine gidip geliyoruz babnnemler amcamlar ordalar

karazeytin tarif süper oldu pişirdim gram ciğer kokmuo içide pişti tavsiye ederim

benim doktorunkide 100 ytl en son muayenesine 16 haftalıkkene gittim bu ara eşimin işleri kötüü alıcaklarını alamıyorr ayrıntılı ultrasonada 19 haftalıken girmiştim araştırma hastanesinde bebişimi özlüyorum gerçi bir anormallik yok şükür geçen sağlık ocağınada gidince ebe muayene ettii ölçtü tartıı bbeğin kalp atışların dinledikk 3 kilo almışımm normal doğum olur büyük ihtimal dedi ebe amma nasipp bebşişim kaç gram oldu merak ediyorum ama yaa gidince şeker tahliline gidnce diycem doktoraa inşş ultrasonada sokar

sağlık olsun canım
ben de normal doğum isityorum inşallah olur sağlıcaklada
eccük almışsın kızz kilo
ne zmn gidecen şimdi kontrole bakim

anaaaam insan bi tavsiyede bulunur şu doktora git diye anam ne biçim doktor ben olsam bırakırım o meymenetsiz karuyu

nettin nan 5 kilomu ağar ol biraz ağar vasıta olcen haaaa:roflol:

hiç sorma yawww
karakızla aynı doktora gidiyoz bide
oda bu aralar pek memnun değil
ama altarnetif bulamadık işte napalım

inan eccük yiyom gııı

sorma çok seviyorduk oraları babam dönsem yine oraya giderim diyor amma ben buraya evlendikten sonra bırakmazlar benii gerçi yine gidip geliyoruz babnnemler amcamlar ordalar

gezmeye gelin o zaman misafirim olursunuz hem hihoyyyt

karazeytin tarif süper oldu pişirdim gram ciğer kokmuo içide pişti tavsiye ederim

krispim nasıl almayım baksana karuya
üşenmemiş hemen yapıp gelmiş cigerikaydirigubbakcemile
ben de yapcam bende ama bugün değellll
kocişe söleyimde dana çiğeri alsın da bi yapam baremmm
piss gacu sizin yüzünüzden iyice şişcem lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sağlık olsun canım
ben de normal doğum isityorum inşallah olur sağlıcaklada
eccük almışsın kızz kilo
ne zmn gidecen şimdi kontrole bakim

bu hafta içi bir gün gidecemaralştırma hastanesine benim doktor orda da muyene ediyoo tahlile doktorada diycem inş ultrasonada sokar kociş aradı hazırlan alışverişe gidicez diyo görüşürk öptüm hepiniiz bebelerii

bu hafta içi bir gün gidecemaralştırma hastanesine benim doktor orda da muyene ediyoo tahlile doktorada diycem inş ultrasonada sokar kociş aradı hazırlan alışverişe gidicez diyo görüşürk öptüm hepiniiz bebelerii

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
bizde öptük şekerimopuyorumnanaktan

hadi ben de kaçtım kıslar
daha sonra tekrar girerim
çiçeklerim toprağı azalmış onları değiştirecem
öptüm şekerler
ciğercilere de afiyet olsun hıhhhhhh

Back
X