2009 Kasm Anneleri

hımmmm bak bak oğluşuna kız güzelliği olsun varmı ailede maviş gözlü

sıkıyomuym nan manyek yemekten midemi bozacak hallere düştüm nan sen neden bu kaaa rahatsız oldun yoksam sen çokmu kilo aldın :olmaz:

bu adam neynn seni bu kaaa şişirmeye çalışıyo yoksam kendisi göbekli abilerdenmi heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
3 kg aldım nan 6 ay bitmek üzere çok mu olmuşş? amaaan oğluşuma feda olsun napiimm gamyoncuiremsu

canım facede arama yerine kk 2009 yaz asagıda hemen çıkcak adının tamamı zaten tıkla gir grubaa...
sağol cnm girdim şükürr nan bi düzine hatunu arkadaş ekledim kim kimdir bilmiyom daha giriim de bakiim
ebisim sende ölç anam bel çevreni bakem ondan sonra konuşuruk senle hadi git bi mezure bul göbek deliğinin hizasından ölç biz ölçtük ve her hafta pazartesi ölçülecek bakalım nasıl şişiyoz hafta hafta
he ölçiim emme sabah ölçim nan kocişim uyuyo mezura nerde ona sormam lazım

beraycım üzme kendini.ne yapcan canım kendini üzsende ağlasanda gitcek.hem bak ne güzel bebiş bişey anlamadan babası yanına döncek.

3 kg aldım nan 6 ay bitmek üzere çok mu olmuşş? amaaan oğluşuma feda olsun napiimm gamyoncuiremsu
nan 6 ayın bitmesine 10,15 gün daha var o zamana kadar alırsın 2 kilo daha bacım
krispim benim kociş ela gözlü,ben kahve,kayınvalide maviş....

hımmm babaanneye çekebülü mesela ben babaanneme çekmişim benim ailemde hiç maviş yok babaannemden aldım kızımda benden aldı bakalım paşam kimden alır
senin paşada hepinizden alır ortaya yemyeşil gözler çıkar valla baksana rengarenk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beraycım ağlama cicimm vatan borcu yapsında kurtulsun kuzucumm bak sen de yalnız diilsin en azından bebişin var

nan 6 ayın bitmesine 10,15 gün daha var o zamana kadar alırsın 2 kilo daha bacım

hımmm babaanneye çekebülü mesela ben babaanneme çekmişim benim ailemde hiç maviş yok babaannemden aldım kızımda benden aldı bakalım paşam kimden alır
senin paşada hepinizden alır ortaya yemyeşil gözler çıkar valla baksana rengarenk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gııııııııı benim bebişimin göz rengi ne olur acaba.babasının gözleri mavi benimki yeşil.ayyyyy ama kocişin ailesindede benim ailemdede renki gözlü yok.bize çeker heralde dimiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Back
X