kızlar yaa ben face de ki kk ya bi türlü giremedim nan nerden ne yazcedüükde girecedüükkk?
canım facede arama yerine kk 2009 yaz asagıda hemen çıkcak adının tamamı zaten tıkla gir grubaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa ben face de ki kk ya bi türlü giremedim nan nerden ne yazcedüükde girecedüükkk?
ıyı geceler arkadaşalar
eveeeeeeeeeeeet göbekli kociş ama az göbekli.belkim kendine benzetcek beni.gerçi ben onu geçtim ama bilemedim bak şimdi.sürekli yedirmeye çalışıyo bişeyler
3 kg aldım nan 6 ay bitmek üzere çok mu olmuşş? amaaan oğluşuma feda olsun napiimm gamyoncuiremsuhımmmm bak bak oğluşuna kız güzelliği olsun varmı ailede maviş gözlü
sıkıyomuym nan manyek yemekten midemi bozacak hallere düştüm nan sen neden bu kaaa rahatsız oldun yoksam sen çokmu kilo aldınlmaz:
bu adam neynn seni bu kaaa şişirmeye çalışıyo yoksam kendisi göbekli abilerdenmi heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
iyi kaşamlar beray hoşgeldin,nasıl olduuun :uhm:
nan accuk uyanık olsana kendine benzetecek tabi saf arkadaşım benim vaaah vaaahhh:teselli::teselli:
3 kg aldım nan 6 ay bitmek üzere çok mu olmuşş? amaaan oğluşuma feda olsun napiimm gamyoncuiremsu
sağol cnm girdim şükürr nan bi düzine hatunu arkadaş ekledim kim kimdir bilmiyom daha giriim de bakiimcanım facede arama yerine kk 2009 yaz asagıda hemen çıkcak adının tamamı zaten tıkla gir grubaa...
he ölçiim emme sabah ölçim nan kocişim uyuyo mezura nerde ona sormam lazımebisim sende ölç anam bel çevreni bakem ondan sonra konuşuruk senle hadi git bi mezure bul göbek deliğinin hizasından ölç biz ölçtük ve her hafta pazartesi ölçülecek bakalım nasıl şişiyoz hafta hafta
aman nasıl olım ya ıste aglasam zırlasamda gıtcek de ben nasıl dayancam onu dusunuorum
72 idim 75 oldumyok be hacı çok değill takma sen kafayaa,kaç kilosun şimcik pekii ben 74 tüm 76 oldumm :kedi:
nan 6 ayın bitmesine 10,15 gün daha var o zamana kadar alırsın 2 kilo daha bacım3 kg aldım nan 6 ay bitmek üzere çok mu olmuşş? amaaan oğluşuma feda olsun napiimm gamyoncuiremsu
krispim benim kociş ela gözlü,ben kahve,kayınvalide maviş....
72 idim 75 oldum
beraycım üzme kendini.ne yapcan canım kendini üzsende ağlasanda gitcek.hem bak ne güzel bebiş bişey anlamadan babası yanına döncek.
nan 6 ayın bitmesine 10,15 gün daha var o zamana kadar alırsın 2 kilo daha bacım
hımmm babaanneye çekebülü mesela ben babaanneme çekmişim benim ailemde hiç maviş yok babaannemden aldım kızımda benden aldı bakalım paşam kimden alır
senin paşada hepinizden alır ortaya yemyeşil gözler çıkar valla baksana rengarenk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3