2009 Kasm Anneleri

ya kızlar yarın randevumuz var acaba idrar tahlili yaparlarmı çünkü galiba ben enfeksiyon kaptım çok akıntım var ve çok sık idrara çıkıyorum akıntımda beyaz renkte umarım sorun yaratçak bi durum yoktur:Saruboceq:

günaydınn kızlarrr sabah erkenden kalktık kahvaltımızı haırladık babamızı uğurladık evimizi temizledik oturuyoruz kızımlazemuszemusdün gece babasına işveler cilveler uyutmadık adamı eli karnımda nereye dokuncağını şaşırdıkaydirigubbakcemile3
ayyy sevsinler onuu zilli maşa şimdiden başladı mı cilvelere bakiimmhihoyyyt

ya kızlar yarın randevumuz var acaba idrar tahlili yaparlarmı çünkü galiba ben enfeksiyon kaptım çok akıntım var ve çok sık idrara çıkıyorum akıntımda beyaz renkte umarım sorun yaratçak bi durum yoktur:Saruboceq:
cnm bence idrar tahlili istemeseler de sen yaptır durumu anlat enfeksiyon çok önemli özellikle bu aylarda sıvı azalması vs.. farketmeyebili akıntı zannedebilirmişiz dikkatli olmak lazım, inşallah bişi yoktur.

günaydınnn canımmm çok geçmiş olsun bende geçen hafta oldum aşımı gerçektende sağlık ocağında çok güzel ilgileniyorlar bende 3 gün kolumun üstüne yatamadım ama geçti sonrayerimseniben

teşekkür ederim canım bende yatamadım üstüne bu gece ya gerçektende çok güzel ilgilneiyolar ben ilk defa bir sağlık ocağına gittim şaşırdım

canım sen onlar istemeden yaptır kontrole giderken götür dr na bence
bol bol su tüket canım birde

cnm bence idrar tahlili istemeseler de sen yaptır durumu anlat enfeksiyon çok önemli özellikle bu aylarda sıvı azalması vs.. farketmeyebili akıntı zannedebilirmişiz dikkatli olmak lazım, inşallah bişi yoktur.
ayyyy doğru söylüyorsun umarım kötü birşey olmaz:Saruboceq:çok sağol

teşekkür ederim canım bende yatamadım üstüne bu gece ya gerçektende çok güzel ilgilneiyolar ben ilk defa bir sağlık ocağına gittim şaşırdım

canım sen onlar istemeden yaptır kontrole giderken götür dr na bence
bol bol su tüket canım birde

evet en güzeli yaptırayım bari umarım önemli bişi olmaz:Saruboceq:

neyynn dalga geçecem nan 104 benden 12 cm fazlasın o kaaa şişko değelsin o zaman
QUOTE]

opuyorumnanaktan canım benim benimle bölee iyi konuşunca bazen senin tanıyamıyorum kaydirigubbakcemile3

:mymeka: al sana laan :mymeka: delüü o kaa değil ben kendimlen barışığım kııı napayım.76 kiloyum iştee 74 len gebeş kaldım 2 kilo aldım bu aydaa :lepi: allam yaa bunlanmı korkutcan beni kıı bebişim sağlıklı olsundaa herşey booşşş lülülülülülü

kız ben senden daha şişkoyum ya. ben şu an 78 kiloyum hemide bendeki boy 1.58
yani hem kel hem fodul diyebülürsünüz zemuszemus

merak ettim dayanamadım ben de ölçtüm
göbeeeeeek deliğimin tam ortasından hemide
85 cm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8

85cm mi:mymeka: yürü git kızım burdan yaaa komplekse sokma benii :mymeka:

bu arada ben sabah aç karnına tekrar ölçtüm 101 cm çıktı gııı zemuszemus sölemesi ayıp dün kocaman bi dilim karpuzdan sonra ölçmüştümde zemuszemus 3cm kardayım. sayılır mı buu :kedi:

bu arada ben sabah aç karnına tekrar ölçtüm 101 cm çıktı gııı zemuszemus sölemesi ayıp dün kocaman bi dilim karpuzdan sonra ölçmüştümde zemuszemus 3cm kardayım. sayılır mı buu :kedi:

hee düzen baz senii,bende bi dahaa ölçerim nan ozamaann :oklava: benim boyda 1,60 cnm bende selvi boylu değilim yaniii :roflol: gördünmü göbüşümü kocaman göbüşüm var ayy nasıl 105 çıkmasın lülülülülülü

hepinize günaydıııınn kasımın en şeker anneleriiii a.s. en şeker bıcırıklarıııı a.s.
ayy gece oturunca anca uyandım ben yaa,halada yataktayım :kedi: b ıraktığım yerden devam kaydirigubbakcemile3

kız valla bende ölçtüm aç karnına şimdii,102 çıkıyo kııı zemuszemus anaam 3 cm yemek yiyom haa ben :roflol:

günaydın kızlar
dün gece bende hemen yattım uyudum sabah 9.5 da uyandım çişim gelmişti çok sıkılştım çiş olayı olmasa ben uyurum 12 ye kadar çişe kalkınca uykum açlıyo
nan herkes sabah aç karnınamı ölçüyo yaaa neyse ben geldikten sonra dewam ederiz taaammı gacılar
ben gelmeden başlamayın yoksam küserim haaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:

günaydın kızlar
dün gece bende hemen yattım uyudum sabah 9.5 da uyandım çişim gelmişti çok sıkılştım çiş olayı olmasa ben uyurum 12 ye kadar çişe kalkınca uykum açlıyo
nan herkes sabah aç karnınamı ölçüyo yaaa neyse ben geldikten sonra dewam ederiz taaammı gacılar

günaydın canikomm,
nere gidiyon kııı :gitme:

şu canlız gacısının ölçüsünü merak ediyom kızlar
canlız kııı ölç bakem bel çewreni nan o kaaa ben şişman değelim deyon bakalım nesin ne değilsin

günaydın canikomm,
nere gidiyon kııı :gitme:

nan taile gidiyom da yarın öbürgün hacııı unuttunmu bugün biyere gitmiyom merak etmeyin bugün sizileyim canlarım
ama şakamaka ben sizin aranıza katılalı çokda fazla olmadı 3 aylık hamileydim aranıza geldiğimde o kaaa kısa zamanda nasıl alıştım size anlatamam çok ısındım çok sewdim hepinizi şimdi böle 1 aylığına gidince içim bi tuhaf oldu sanki ailemden birilerinde ayrılıyomuşum gibi senağlamasenağlama boğazım düğümlendi nan gözlerim doldu oooffff
senağlamasenağlamasenağlama çok özlicem sizi yaaaaaamafoldumbenmafoldumben

hepinize günaydıııınn kasımın en şeker anneleriiii a.s. en şeker bıcırıklarıııı a.s.
ayy gece oturunca anca uyandım ben yaa,halada yataktayım :kedi: b ıraktığım yerden devam kaydirigubbakcemile3

günaydın canım sende hoşgeldin bıraktığın yere kaydirigubbakcemile3

nan taile gidiyom da yarın öbürgün hacııı unuttunmu bugün biyere gitmiyom merak etmeyin bugün sizileyim canlarım
ama şakamaka ben sizin aranıza katılalı çokda fazla olmadı 3 aylık hamileydim aranıza geldiğimde o kaaa kısa zamanda nasıl alıştım size anlatamam çok ısındım çok sewdim hepinizi şimdi böle 1 aylığına gidince içim bi tuhaf oldu sanki ailemden birilerinde ayrılıyomuşum gibi senağlamasenağlama boğazım düğümlendi nan gözlerim doldu oooffff

kııızzz çıtırtım yapma nan bölee senağlamasenağlama ayyy bende seni çok özlücem beee senağlama

hee düzen baz senii,bende bi dahaa ölçerim nan ozamaann :oklava: benim boyda 1,60 cnm bende selvi boylu değilim yaniii :roflol: gördünmü göbüşümü kocaman göbüşüm var ayy nasıl 105 çıkmasın lülülülülülü

bizim tiplerimiz aynı o zaman nan kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

günaydın gece kuşları ben yokken nasıl kaynatırsınız nan siz :mymeka:

kız deme öleee mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X