2009 Kasm Anneleri

korktum valla yaaa....

92 - 85 - 97 popo fark atmış biraz ama :roflol::roflol:
walla süper bacım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dayanamadım gitmeden önce ölçümlerimi veriyom

memişler 87
göbüş 87 veee
popom 95
nasılım ama
göğüsle göbüş yarışmayı beraber götürecekler bu gidişle
popomu demiştim öle çıkar deyüüü

anam sende popomu war benimki 100 daha popo görmedin bacım ondanmı korkuyodun:umursamaz::umursamaz:

dayanamadı ben gibi baksanahihoyyyt
gelince bakarım artık
ben çıkıyom

UNııııııı yazsana kııııııııııı burda sidik yarıştırıyos kim daha formda deyu saf buda az çıktı diye yazmıcam dio yauwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3

dayanamadım gitmeden önce ölçümlerimi veriyom

memişler 87
göbüş 87 veee
popom 95
nasılım ama
göğüsle göbüş yarışmayı beraber götürecekler bu gidişle
popomu demiştim öle çıkar deyüüü

dayanamadı ben gibi baksanahihoyyyt
gelince bakarım artık
ben çıkıyom

kıızz krispinin popodan küççükmüş yaa bide fafrl atarım diyodun kaydirigubbakcemile3

ahanda geldim göbişimi tekrar ölçtüm
göbiş 95
popo 98
ama memişleri ölçmedim unuttum
sütyen bedenimi sölim bare 90 takıyom
nasılım :lepi:

UNİİİİİİİ yazsana kııııııııııı burda sidik yarıştırıyos kim daha formda deyu saf buda az çıktı diye yazmıcam dio yauwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ben çıkıyorum kızlar arkadaşım gelicek yicek bişeyler hazırlıyım bari...
yav dün biri ciğerden bahsetmiş kedi gibi ağzımın suyu aktı beeeee ........... aslında hiç de sevmem pis boğazlık olsun kaydirigubbakcemile3

UNİİİİİİİ yazsana kııııııııııı burda sidik yarıştırıyos kim daha formda deyu saf buda az çıktı diye yazmıcam dio yauwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3

nan sende koysana ölçülerini ortaya ona diyene kadar :mymeka:
kıızz krispinin popodan küççükmüş yaa bide fafrl atarım diyodun kaydirigubbakcemile3

heee benimkide büyükmüş haaaa
belkide seninkindende büyktür:uhm::uhm:

ahanda geldim göbişimi tekrar ölçtüm
göbiş 95
popo 98
ama memişleri ölçmedim unuttum
sütyen bedenimi sölim bare 90 takıyom
nasılım :lepi:

uuuuuuyyyyiiiiiiiii göbişin benden fazla popon bende 2 cm küçük memişin 90 takıyosun ben 80 takıyom oda benden fazla bi daha sana zayıf desinerde görem ha ha ha şişkosun işte şişko:olmaz::olmaz::olmaz:

Ay gene bi mesaj 40 kere gitmiş nan ben yapmıyom ha bu işyerinde ki sistemler beni öldürcek idare ediverin bende bi arşiv yapam da gelem kaydirigubbakcemile4

Back
X