2009 Kasm Anneleri

cnm gögüs,bel ve popo ölçümleri yapıyoruzz kaydirigubbakcemile3 hadi ölç sendee belkim yenii rekortmenimiz sen olursun kaydirigubbakcemile3

sen neyn 2 saattir ölçmedin poponun memişin ölçsene nan hadi bekliyoz meraketme benim popo seninkini muhakkak geçmiştir ama memişlere bişe diyemiycem haaa:roflol:

eee yediklerini o kadarda saklamış değilsin yaniii :roflol: maşallah kuzum iyisin iyisin :nazar:

:kedi: :kedi:

ayyy yerimmm seniii :))) lokum oldun desene kocacığının gözü aydınnnn :lepi:

he kocacığımın gözü aydın gerçektende kaydirigubbakcemile3

canım lokum istedi :bbo:[/

benimde canım tatlı istedi :kedi:

uuuuuuyyyyiiiiiiiii göbişin benden fazla popon bende 2 cm küçük memişin 90 takıyosun ben 80 takıyom oda benden fazla bi daha sana zayıf desinerde görem ha ha ha şişkosun işte şişko:olmaz::olmaz::olmaz:

naniknanik :roflol:

slm güzel annişleer ben geldiiimm dün yoktum bugünde valizimi hazırlıyorum pek uğrayamoıyorum nasılsınız hepiniz yaaa geçmişi bile okuyamadım:olmaz:

cnm gögüs,bel ve popo ölçümleri yapıyoruzz kaydirigubbakcemile3 hadi ölç sendee belkim yenii rekortmenimiz sen olursun kaydirigubbakcemile3

bacım memişleri bel çewresini popoları ölçüyoz daha doğrusu yarıştırıyozkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dimek öleee du bende ölçem ama kesin geçerim sizi hemide popo farkınla kaydirigubbakcemile3

slm hatunlar
baktımm ölçünüyonuss bende ölçimm dedimm abovv hiç yazmim benim epey vahimm :kedi:
şişmişim iyicee bide boy var izabandut gibi olcamm hee mafoldumben

efeeeet bu da benim ölçüler
göbiş:97
memiş:98
popoş:106 dedim dimi popo farkınla geçerim sizi diyeee
:lepi: :roflol:

QUOTE=funda72;7963257]efeeeet bu da benim ölçüler
:lepi: :roflol:[/QUOTE]

maşallah cnmm :nazar: kıızzz o kocaman göbüş 97 cm cikmiiii kaydirigubbakcemile3

öyle canım opuyorumnanaktan
Şeniz
efeeeet bu da benim ölçüler
:lepi: :roflol:
maşşallah maşşallah :nazar::nazar:
slm hatunlar
baktımm ölçünüyonuss bende ölçimm dedimm abovv hiç yazmim benim epey vahimm :kedi:
şişmişim iyicee bide boy var izabandut gibi olcamm hee mafoldumben

ölç anam ölç ne kaaa olursa olsun kabulümüzdür:roflol::roflol:

Back
X