2009 Kasm Anneleri

şekeriim özledik nnaaan,perşembe gidecedin senn şimdiden ne valizi kııı

yok kuzum karar verdik yarın yola çıkacağız bugün annemlere geçeceğiz yarın oradan gideriz artık hepinizi çok özleyeceğim :gitme:pazar akşamı döneriz hepiniz kendinize ve bıdıklara iyi bakın beb kaçıyım artık:gitme:

efeeeet bu da benim ölçüler
göbiş:97
memiş:98
popoş:106 dedim dimi popo farkınla geçerim sizi diyeee
:lepi: :roflol:

senin ölçüleri görünce cesaretlendiim
göğüs 97
göbik 95
kalça 105
nerdeyse yakalıyomuşum seni boy kaçç
onuda yazın baride gözümüzde canlansınn kaydirigubbakcemile3

yok kuzum karar verdik yarın yola çıkacağız bugün annemlere geçeceğiz yarın oradan gideriz artık hepinizi çok özleyeceğim :gitme:pazar akşamı döneriz hepiniz kendinize ve bıdıklara iyi bakın beb kaçıyım artık:gitme:

eyi madem canikom güle güle git geell opuyorumnanaktan sende bebişinee iyi bak ikisinede cnm opuyorumnanaktan

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

göğüs 97
göbik 95
kalça 105
fundaylan hemen hemen aynısınız watana millete hayırlı uğurlu olsun ne diyemkaydirigubbakcemile3
hadi güle güle şekerima.s.
kızz dur anam çaktırma,piyasa araştırması yapıom şimcik :roflol: emme istatistiklere göree pekte fena değilim yaaavvv :roflol:

heee araştırman eyi gidiyo herhal du bakalım en sonunda yazarsın şu cerinde gelemedi acep arşiw odasınamı kilitlediler gacıyıkaydirigubbakcemile3

kızz dur anam çaktırma,piyasa araştırması yapıom şimcik :roflol: emme istatistiklere göree pekte fena değilim yaaavvv :roflol:
hadi kıs naz etme artıkın yaz şu ölçülerinide görek.mureda buraya yumruk havaya hihoyyyt
göğüs 97
göbik 95
kalça 105

kıs izbandut gibi dediğin bu ölçülermi. benden daha incesin sen.ben şimcik izbandut gibimmi oldumkine bu durumda.:uhm: :roflol:

selam kızlara.s.

kızlar biliyorsunuz geçen ay dr bebişe % 99 erkek demişti ve cuma günü de ayrıntılıdaki dr. kız demişti... dün dr uma gittik yine... merakla uzandım dr amca 10 dk. uğraştı ama bizim yaramaz poposunu döndü durdu ölee... ayyyy dalga geçiyo bu velet bizle yaaa.. bende yarın yine gitcem bakalım bu sefer de göstermezse pes edicem artık :CüvCüv: en son ihtimalla doğunca öğrencez kurtuluşu yok dimi hihoyyyt

itekcim iyi yolculuklar canım... kendine ve bebişe dikkat et... a.s.

canlarım bende kaçıyorum.yeter bu kadar bebişim fazla kalmasın pc başında.yazık onada.öptüm hepiciğinizi. opuyorumnanaktan

Back
X