2009 Kasm Anneleri

kpss senede kac kez yapiliyor? daha gecenlerde yapilmadi mi o? kpss sonrasi napicaksin?

canım bu yıl 27 haziranda yapıldı
seneyede bu zamanlar yapılacak
öğretmenlik mezunları her yıl sınava giriyor ve atamaları yapılıyor ama benim bolumum spor yöneticiliği ben bu il spor müdürlüklerine spor uzmanı olarak atanıyorum
her yıl sınava girebilmeme ragmen cift senelerdeki aldıgım puanlar atamada gecerli oluyor
subat gibi dershaneye baslayıp hazirana kadar hazırlanırım diyorum ama bebiş gelince ne nasıl olur bilemiyorum :uhm:

canım bu yıl 27 haziranda yapıldı
seneyede bu zamanlar yapılacak
öğretmenlik mezunları her yıl sınava giriyor ve atamaları yapılıyor ama benim bolumum spor yöneticiliği ben bu il spor müdürlüklerine spor uzmanı olarak atanıyorum
her yıl sınava girebilmeme ragmen cift senelerdeki aldıgım puanlar atamada gecerli oluyor
subat gibi dershaneye baslayıp hazirana kadar hazırlanırım diyorum ama bebiş gelince ne nasıl olur bilemiyorum :uhm:

bebisi baglar sirtina gidersin.sırnaşık şey

naptınıs bakim bugunnn
nehirrrr burdamısın yavruş bugun dr a gitcektin galba sen şeker muabbeti mi vardı noldu canimm?
bide çekiliş işi noldu kuraları çektinis mi

slm şekerleeerr zemuszemus
kıızzz cerin kurtuldunmu nan arşivden,en son orda bıraktıktııı seni :roflol: polisi neyn arıcaktık kıı :roflol::roflol:

ben geldimmm arkidişler napıyonuss bakiyim şölee bi geçmişe göz attımda iyi fazla kaynatmamışsınız okuması kolay oldu
eweeeeeett ayrıntılıya girdim çıktım çok şüküür bebeğimin herşeyi yerli yerinde bi problem yok artık cinsiyetide kesin kız. sadece haftasına göre biras küçükmüş ama o kadar önemli değil dedi bide 438gr olmuş teyzeleri :nazar:

nerde kaldın kızz sen bu saate kadar öldük ayy meraktan :oklava::oklava:
neysee allahtan haberler iyide yırttın haaa :lepi: gözün aydın canım beniimm :lepi:

naptınıs bakim bugunnn
nehirrrr burdamısın yavruş bugun dr a gitcektin galba sen şeker muabbeti mi vardı noldu canimm?
bide çekiliş işi noldu kuraları çektinis mi

sordugun için saol cnm cok ii cıktı sonuclar darısı basınızaaaopuyorumnanaktan

çekiliş uzadı rica üstünee:lepi:

ben hemen bir soruyla daliyorum. benim dunden beri sanki surekli tuvaletim var. bebegim kipirdadikca sanki daha bi vuruyor ve tuvalete gitme geregi hissediyorum. gittigimde de fazla birsey olmuyor.

bebekler buyudukce daha fazla baski yaptigi icin mi oluyor acep? sizde de oluyor mu?

Wanna canım demekki bugünlerde olcek bişey buu çünkü bendede oluyoo kaydirigubbakcemile3 valla tuvalete gidene kadar kaçırcam sanıyom emme çok az varmış oluyo yaa kaydirigubbakcemile3

Back
X