slm edacım
slm cnmmm;
ne soram sana kııı senin kociş özdilekte fabrikadamı mağazadamı?bebek bornoz takımlarına hiç bakma sansın oldumu :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm edacım
slm cnmmm;
ne soram sana kııı senin kociş özdilekte fabrikadamı mağazadamı?bebek bornoz takımlarına hiç bakma sansın oldumu :uhm:
Wanna canım demekki bugünlerde olcek bişey buu çünkü bendede oluyoo kaydirigubbakcemile3 valla tuvalete gidene kadar kaçırcam sanıyom emme çok az varmış oluyo yaa kaydirigubbakcemile3
slm cnmmm;
canim, surekli ucunda. ha kacti ha kacacak, o kadar yani.kaydirigubbakcemile3
canim, surekli ucunda. ha kacti ha kacacak, o kadar yani.kaydirigubbakcemile3
alısveriş merkezinde canım
ben sölerim arastırır senin için ben hiç bakmadım daha
alısveriş merkezinde canım
ben sölerim arastırır senin için ben hiç bakmadım daha
hee kıı benimde aynı valla cnmcıımm kaydirigubbakcemile3
sidikliii senin elinden bişede yenmezzz umarım çekilişte bana çıkmazsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sensin sidikli. insallah cikmaz da mahrum kalasin benim yollayacagim essiz hediyeden.lülülülülülü
sidikliii senin elinden bişede yenmezzz umarım çekilişte bana çıkmazsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam cnm ben bakamadım bi türlü izmirden fırsat olmadı özdileğe gitmek
wannaa cnm;hani bebiş takımları öle oluyo yaa geneldee artık ondan dedim yoğsam bornoz sart değil ayy
hadi be napıım senin sidikli hediyeni kesin lazımlık yollarsın sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmişi hatırlatırım cnm sanaa krispimlem sen bölee bi muhhabbet ettiydinizz :roflol:
bak kaçırdım demiyooo senin gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ha çıktı ha çıkcak diyoooo
annem benim oglana ilk bornozunu denizliden alip gelmisti. yasindan sonra giydirmistim. ayyyy, aklima geldide ne sekerdi ya.opuyorumnanaktan
Rabbim saglicakla kizimada giydirmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan
geçmişi hatırlatırım cnm sanaa krispimlem sen bölee bi muhhabbet ettiydinizz :roflol:
bak kaçırdım demiyooo senin gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ha çıktı ha çıkcak diyoooo
lazimliklara gelesin, iki kiytirik bisi almis oglusuna baskasini begenmez olmus.:dilcikar:
ciciler sayfasinin baslarini okursan ben kizima londradan alicam demistim. trend konusucak kizimmmmmm.:dilcikar:
hangi ozdilekte esin canim?
inşallah cnm :Saruboceq: ayy valla aslında ben halaa hayal edemiyom yaa :kedi:
aua gıı dostmusun düşmanmııı zemuszemus
bana bak senin o beğenmediğin ayakkabılarda ingiltereden hem canım arkadasım geldi iniltereden oğluma cicişler getirmişşş haftaya yollayacaklar lise arkadasım amerikadan tulumlar almışş nevresimler almışş hepiciğini koyacam catlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden