istek yapsaniz olmuyor mu? inegol cok sikici ya.
bebek olup biraz kendine gelene kadar biyere kıpırdayamayız herhalde dershaneye falan gidersem anneannesi bakacak bursada tek basıma yapamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istek yapsaniz olmuyor mu? inegol cok sikici ya.
saçma tarafı kocamı karıstırman alınganlık değil sen o cümleyi bi surdaki insanlara sor neyse ya sen büüyüksün hadi sen kapat konuyu sıcaklar bebek bi hayli bunaltı galiba serin yerlere ihtiyac var ya haikaketn hadi büyüklük sende kalsın malum ablasın yaaa ok opuyorumnanaktan
hoşgeldün cnmmm;
hem iş hem oynaş aynı anda yapıoz bizzz kaydirigubbakcemile3
iki doktorum var biri uzmanlarda hıdır dalgıc
digeri bursada bahar hastanesinde gönül duras
hıdır beyi seviyorum ama dogumu inegölde degilde bursada yapmak istiyorum inegöl devlet hastanesinde gecenlerde haberlerde cıktı belki duymussundur yeni dogan unitesindeki cocuklar öldü korkuyorum
haklisin buyukluk bende kalsin. bu konuyu sen uzattikca uzatabilirim ama burdaki insanlari sikmaya hakkim yok.
evet baya bunalmisim herhalde, yasimdan dolayi olsa gerek.-tatlicadiarzu-
iki doktorum var biri uzmanlarda hıdır dalgıc
digeri bursada bahar hastanesinde gönül duras
hıdır beyi seviyorum ama dogumu inegölde degilde bursada yapmak istiyorum inegöl devlet hastanesinde gecenlerde haberlerde cıktı belki duymussundur yeni dogan unitesindeki cocuklar öldü korkuyorum
ay merci Şeniz
zeytünnnn kısssssss sana geçmişte neler yazdım okumadınmı gıı
he bide kuranda geçen olsunmuş
hadi gevezeliği bırakında bana kız ismi sölesenize
şartlarım
anlamlı olsun
sölemesi kolay olsun
uzun isim olmasın
nasıl ama
bebek olup biraz kendine gelene kadar biyere kıpırdayamayız herhalde dershaneye falan gidersem anneannesi bakacak bursada tek basıma yapamam
anam hangi ara yazdın en son birileri popomla dalga geçmişti
öğlen 1:30 dan sonra yoktum gıııı
birazdan bakam bari
pislik yapmışsındır yine heç durumusun ki
anam sen çok şey istiyon haa lülülülülülü 2side cam kenarı olsun,yanyana olsun,,tekerlek üstü olmasın gibi yaniiii :roflol:
benim şahsen kızım olsaydı Eylül koycaktım...
Önerilerim: melis-naz-derin-ece -duru :lepi:
anam sen çok şey istiyon haa lülülülülülü 2side cam kenarı olsun,yanyana olsun,,tekerlek üstü olmasın gibi yaniiii :roflol:
benim şahsen kızım olsaydı Eylül koycaktım...
Önerilerim: melis-naz-derin-ece -duru :lepi:
kız en son evin dağınıktı hangi ara hallettin
hee ben duydum valla
nasıl yapmayı düşünüyon
ben normal doğum için çabalıycam da
iyilik canım yaa misafirim vardı uzun zamandır anca bugün gitti işte öle bakınıyorum asayfalara tabı geçmişşee dalamıyorum okadar geçmiş kii..sen nasılsınn canımm,kızın nasılllannembir melek ne ediyon gı
uzun süredir yoktun ortalıklarda
gerçi bende bu hafta girebildim
nasıl durumlar gülüm
hadi gevezeliği bırakında bana kız ismi sölesenize
şartlarım
anlamlı olsun
sölemesi kolay olsun
uzun isim olmasın
nasıl ama
hosgeldin kıss
biz asya koycaz
ikinci adını bilmiyom ama onu ben koycam
dur sana benim buldugum isimleri yazıyım
:kedi: azcıkkk bişe yazdım yaa![]()
bugun bana ikinci isim koymiycakmisin dediler, hani Naz normalde iki isimle kullaniliyor ya. hayir dedim. isss-teee-miiii-yooo-ruumm.:lepi: