hadi gözün aydın cnm :lepi: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..kızlar bu arada size de haberleri vereyim....
dün dr. uma gittim.. toksoplazma tetkikini tekrarlamıştık tahlil sonuçlarımız temiz çıktı... sonraaa pazartesi poposunu dönmüştü bebeğim bu sefer sereserpe yatmıştı... kız olduğu kesinleşti.... :teytey:listede erkek yazam bölümü değiştirelim bari
sonra 3 kilo almışım geçen aydan bu aya... kilo alımın çok güzel dedi... sadece hava sıcak ,yanında su ve tuzlu kraker bulundur zayıf olduğun için tansiyonun düşebilir dedi...
yani herşey yolunda çok şükür.... opuyorumnanaktan
yersiiiiin yersiiiiiiiiiiiiiinnnn kaydirigubbakcemile emme sen memleketindesin ben işi bırakıp başka bi yere geldiğim için öyle bi bunalıma girmiştimkiiiii kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı allahım çalışmakta güzel bee hele sen memursun nan :mymeka: ben gece 12 de eve gelirdimm...ay beeenn heeeçde kafayı yememm evimde bebemlen ohhhhhhhhhhh yat uzan gez dolaşş allahımmmmmm kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı cnmm,sağlıcakla gör bakalım oğlusumuzu zemuszemusgünaydın kasım anaları ve yavruları hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
biz bugün dr a gidecez oğluşumu görecem
inşallah herşey yolundadır
Sağol tatlım idare ediyoruz. Sabahın bu saatinde evde uyumak isteyen bir çalışan nasıl olursa öyleyim.Gözümden uyku akıyor diyebilirim. Eskiden uykuya düşgün olmayan biriydim şimdi yataktan çıkmak istemiyorum.:çok üzgünüm:
günaydın cnm;
evde olunca uyumak istemezsiniz,emme çalışırken 1 dk.bile kıymetli olur kızlaarr..
hamilelik herkese uyku yapar derler bendede uykusuzluk yapıyo yav kaydirigubbakcemile3