2009 Kasm Anneleri

ayyyyy bende ishal felen yoktaa cancanlarr,nasıl bi halsizlik var anlatamam yaa sıcaklardan galibaa yemin ederim baygınım sankiiii mafoldumben

geçmiş olsun canım... doktora gitsen iyi olurdu aslında... benim bildiğim ishale sarı leblebi de iyi gelir ama çok fazla da karıştırma.. bu sefer başka bi sorun olmasın...

ben kaçıyorum kızlar... iyi akşamlar hepinizea.s.

saol gülüm.heee sarı leblebi aklıma gelmemişti
kocişe deyimde akşama alsın

hepinize tüm isalzedelere geçmiş olsunn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy ben de aynı durumdayım senağlama

slm cnm ben çok hastayımm ishal oldum yaaa offf ooooff sabahtan beri geçmedi
kesmiyo nan ben içtimm geçmiş olsun kuşum bu arada ben de aynı dertten muzdaribimm

sana da geçmiş olsun cnm
patates ve makarna haşlaması yedim yağsız
ama hala kötüyüm yawwwsenağlamasenağlama

Kızlar hepinize selam a.s. a.s. a.s. Ve tatlı bebişlerinizede a.s. a.s. a.s.

Biz az önce doktorumuzdan geldik herşey yolunda çok Şükür kızımız çok iyi Allaha emanet :nazar:

Kilosu herşeyi tam zamanında gidiyor 5 hafta sonra tahilillerim var idrar yolları kan hapı iyimi yeterlimi şeker testi vs gibi rutin kontroller ..Vitamini kesti bol bol protein et azıcık kasacak bu beni ama mecbur tuttu ..Olsun yeriz napalım azda olsa baklagiller, süt ,yumurta beyazı idare ederiz :kedi:
Kısacası yaramaz bir durum yok şükürler olsun..:nazar: :nazar:

canım hadi gözün aydın.allah nazarlardan korusun inşallah

gecmis olsun canim. ortalikta dolasan birsey var ama Allah beterinden korusun. patates, kahve, gazoz icine aspirin vs... iyi gelir derler ama hamileykende hersey yenip icilmezki. yarina kadar gecmezse doktoruna gorun canim.

gazoz ve soda da içtim
bide su kaybıyla uğraşmayım diye bol bol da su içiyom
dün hemen kahve içmiştim
ama bugün sitede okudum kahve sakıncalıymış deyüüsenağlamasenağlamasenağlama

Aminnnn gülüm aminn cümlemize inşallah..

Çok geçmiş olsun ishal olan arkadaşlarıma su ihtiyacınızı bol bol karşılayın direk kesek bir su bardağı bunun çeyreği çay çeyreği soda yarımıda cola bu 3 lüyü karışıtırp içiyorsunuz bütün kaybettiğiiz mineral dengeniz vs anında düzeliyor çocuklarımızda 1 çaybardağı işe yaradı bi denersiniz olmazsa doktorunuza başvurun tabiki en önemlisi neden olduğunu bulmanız..İshal bu sonuçta ihmal edilmeyecek a.s.

denerim cnm saolkaydirigubbakcemile5

canımya sıcaklardan olabilirmi acaba bol bol su tüket bide kahve ye sanırım oda iyi geliyo yanlış hatırlamıyorsam

offf offf :çok üzgünüm:
Şeniz

anaam canımcım çok geçmiş olsun yaavv ebiscemde ölemişş ne oldu ayy sizee..
geçmiş olsun cnmcıım.kuru kahve bi kaşık arkasından bi bardak su dene bakalım.

anammm sendemi nannn sanada geçmiş olsun canıımm. opuyorumnanaktan

hee laan mısır yapmıştır seniiii....

cnm bence git bi dr.a mikrobikse geçmez zaten :olmaz:

kahve çare vermedi
mikropik değildir inşallah ya
bebişimi düşünüyom ya senağlamasenağlamasenağlama

gitmiş canım bende yasdım marta ama inşş iyidirr sana ne oldu canım geçmiş olsunn ishalmii benim herzaman yaşadığım bir olay olduğu için alışkınım bol su iç ve beyaz leblebii yee başka bi şey kesmiyor bi hap var hamilleikten önce kullanıyordum hamillerde kullanılabilirmi bilmiyorum benimki kronikk maalesef

ben 1 senedir ishal olduğumu hatırlamıyorum bilem
yediklerimde normaldir
bakalım yarını bekliyecem
olmadı doktora giderim

karazeytin canım geçmiş olsun inş.biranönce normale dönersin....
sadece patatesle kalma canım muz felan da yeee...

sıcaklardan bende de halsizlik varr o yüzden bu aralar pek giremiyorum ama
senin durum ishalden sanırsam...iyi bak kendine..

ishalden cnm ya
sen nasılsın bakim bebişin nasıl

ayyyyy bende ishal felen yoktaa cancanlarr,nasıl bi halsizlik var anlatamam yaa sıcaklardan galibaa yemin ederim baygınım sankiiii mafoldumben

anam istanbulda bu aralar havalar güsel
serin yani.bi de o eklenseydi daha kötü olurdum herhalde

Kızlar hepinize selam a.s. a.s. a.s. Ve tatlı bebişlerinizede a.s. a.s. a.s.

Biz az önce doktorumuzdan geldik herşey yolunda çok Şükür kızımız çok iyi Allaha emanet :nazar:

Kilosu herşeyi tam zamanında gidiyor 5 hafta sonra tahilillerim var idrar yolları kan hapı iyimi yeterlimi şeker testi vs gibi rutin kontroller ..Vitamini kesti bol bol protein et azıcık kasacak bu beni ama mecbur tuttu ..Olsun yeriz napalım azda olsa baklagiller, süt ,yumurta beyazı idare ederiz :kedi:
Kısacası yaramaz bir durum yok şükürler olsun..:nazar: :nazar:
nazlımm gözün aydın cnmm a.s.
Birde zilli kızım tam 715 gr olmus. Maaşallah kızıma:nazar:
Ama su gelme olayından ötürü 1 hafta yatacakmısım:(
maşallah cnm kızınaa :nazar::nazar:kocaman olmuş annesiiiii :nazar:
kahve çare vermedi
cnm olmaz bişey bebişine allah korur onuu :Saruboceq: sen muz yee beyaz nohut yee olmadı yarında dr.a git

kızlar nbr.offfffffffffffffffffffffff ya bugün yine yalnızım.kociş işe gitti.haftaya teyzem geliyo istanbuldan.o zaman buraya alışmak biraz daha kolay olur herhal.
ya bişey sorcam şimdi biz burda ev tuttuk 400e ve kaloriferli yakıt 300 ama lojmanlarda var 50 lira ve sobalı.siz olsanız lojmana geçermisiniz.buranın aidatı sadece 50 lira.lojman bedava yani.ne yapsam bi türlü karar veremedim.

Merhaba, bugün 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı ve sonucum 114 çıkmış. Bu testin normal degerleri hangi aralıkta bileniniz varmı?

saol gülüm.heee sarı leblebi aklıma gelmemişti
kocişe deyimde akşama alsın

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sana da geçmiş olsun cnm
patates ve makarna haşlaması yedim yağsız
ama hala kötüyüm yawwwsenağlamasenağlama

canım hadi gözün aydın.allah nazarlardan korusun inşallah

gazoz ve soda da içtim
bide su kaybıyla uğraşmayım diye bol bol da su içiyom
dün hemen kahve içmiştim
ama bugün sitede okudum kahve sakıncalıymış deyüüsenağlamasenağlamasenağlama

denerim cnm saolkaydirigubbakcemile5

offf offf :çok üzgünüm:
Şeniz

kahve çare vermedi

ya nie doktoraa gitmion nieeeeeeeeeeeeeeee hamilelikte su kaybıı cok mihim bi durum neyi beklionuz doktora gtmek için ben olsam elli kere gitmiştim bekleme koca karı ilaçları uygulama igt doktora olmadı ara bak ömeli böle seylerrrrrrrrrrr:olmaz::olmaz:

kızlar nbr.offfffffffffffffffffffffff ya bugün yine yalnızım.kociş işe gitti.haftaya teyzem geliyo istanbuldan.o zaman buraya alışmak biraz daha kolay olur herhal.
ya bişey sorcam şimdi biz burda ev tuttuk 400e ve kaloriferli yakıt 300 ama lojmanlarda var 50 lira ve sobalı.siz olsanız lojmana geçermisiniz.buranın aidatı sadece 50 lira.lojman bedava yani.ne yapsam bi türlü karar veremedim.

cnm lojmanına bağlı
lojman iyiyse lojmanlarda kalman daha iyi
hem daha güvenli olursun
benim kardeşimde ığdırda lojmanda kalacak
ama onların tokininyaptığı lojmanlarmış iyi dedi
oranın durumunu nasılmış ki

ya nie doktoraa gitmion nieeeeeeeeeeeeeeee hamilelikte su kaybıı cok mihim bi durum neyi beklionuz doktora gtmek için ben olsam elli kere gitmiştim bekleme koca karı ilaçları uygulama igt doktora olmadı ara bak ömeli böle seylerrrrrrrrrrr:olmaz::olmaz:

önemli gı biliyomda o yüzden sudan boğulcam yawww
içiyoz işte
gazoz içtim soda içtim su o biçim daha ne edem anacım yaa
durmuyo işte motorrrrrrkaydirigubbakcemile3

mücadele ediyoz işte zeyttinim napalımmmm
hamilelik hiç kolay bişey değilmiş onu anlaadımmm ben daha farklı zannediyordum ..annelik nasıl bişey kimbilirrrrr 10 kat daha zor olsa gerekkk
ama zevkleee yapıcaz herbişeyi ona inanıyorum...
ben kaçarrrr kociş gelmek üzeredir sofrayı kurayım öptüm herkeziii
geçmişe de bakabilrsem bi ara laf yetiştiririm hepinize...

cnm valla tabiki lojmanda oturman daha iyi olur bencee,sonuçta butun herkes para için çalışıyo ve 50 lira vermek varken yanlış anlamadıysam sen 750 lira vereceksin,ben olsam lojmana geçerim hem dahada güvende hissedersin kendinii

cnm lojmanına bağlı
lojman iyiyse lojmanlarda kalman daha iyi
hem daha güvenli olursun
benim kardeşimde ığdırda lojmanda kalacak
ama onların tokininyaptığı lojmanlarmış iyi dedi
oranın durumunu nasılmış ki

çok iyi değil durumu ama kocişin işine çok yakın daha doğrusu kociş işteyken balkondan sohbet edebiliriz.işyerinin hemencecik bitişiği.ne bilem ya ben burda geceleri çok korkuyom.burasıda site ama gece olunca ne kadar güvenilir tartışılır tabi.bide giriş kat ama heryer demirli.ayyyyy bilemedim yaaa

mücadele ediyoz işte zeyttinim napalımmmm
hamilelik hiç kolay bişey değilmiş onu anlaadımmm ben daha farklı zannediyordum ..annelik nasıl bişey kimbilirrrrr 10 kat daha zor olsa gerekkk
ama zevkleee yapıcaz herbişeyi ona inanıyorum...
ben kaçarrrr kociş gelmek üzeredir sofrayı kurayım öptüm herkeziii
geçmişe de bakabilrsem bi ara laf yetiştiririm hepinize...

hadi canım sana kolay gelsin
tedirginlikten hamileliğimiz keyfini bilem yaşayamıyoruz
sağlıcakla alalımda bebişlerimizi kucağımıza her şeyin üstesinde gelecez inşallah

cnm valla tabiki lojmanda oturman daha iyi olur bencee,sonuçta butun herkes para için çalışıyo ve 50 lira vermek varken yanlış anlamadıysam sen 750 lira vereceksin,ben olsam lojmana geçerim hem dahada güvende hissedersin kendinii

canım kesinlikle daha güvenli çünkü kocişin işyerinin bitişiği hemen.seslensem adamla balkondan sohbet edebiliriz.ya buraya taşındık ya artık gözümde büyüdü.bi yandanda para biriktirip istanbuldaki evin borcunu bitirebiliriz diyom.öyle kaldım arada

canım kesinlikle daha güvenli çünkü kocişin işyerinin bitişiği hemen.seslensem adamla balkondan sohbet edebiliriz.ya buraya taşındık ya artık gözümde büyüdü.bi yandanda para biriktirip istanbuldaki evin borcunu bitirebiliriz diyom.öyle kaldım arada

valla ben olsam 1 dk.düşünmem cnmm,hazır teyzen gelcekmiş iştee taşıyıverin tatlım 2 ay değilki orda kalcağınız zaman idare edesin....

valla ben olsam 1 dk.düşünmem cnmm,hazır teyzen gelcekmiş iştee taşıyıverin tatlım 2 ay değilki orda kalcağınız zaman idare edesin....

haklısın bacım ya.ben başlayayım toparlanmaya en iyisi.aman ya ne işim var burda dimi ama.kocişin işinede uzak bura.ayyy bende bahaneye bakıyomuşum haaaaa.

haklısın bacım ya.ben başlayayım toparlanmaya en iyisi.aman ya ne işim var burda dimi ama.kocişin işinede uzak bura.ayyy bende bahaneye bakıyomuşum haaaaa.

yok valla cnm en iyisi taşınman,kendini güvende hissetmen lazım bebişte olcak yanlız kalcaksın geceleri,bak yakın diyosun kocişe allah korun bişey olsaa hemen gelir hiç değilsee :lepi:
bende gelem bariii bu kaa laf ettim eccük yardım edem demiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok iyi değil durumu ama kocişin işine çok yakın daha doğrusu kociş işteyken balkondan sohbet edebiliriz.işyerinin hemencecik bitişiği.ne bilem ya ben burda geceleri çok korkuyom.burasıda site ama gece olunca ne kadar güvenilir tartışılır tabi.bide giriş kat ama heryer demirli.ayyyyy bilemedim yaaa

lojman en iyisi olur cnm
anı ihtiyacında kocişin yanında bitiverir ama ne iyi olur
artık bebiş için de düşünmen gerekecek cnm
hadi hayırlısı olsun senin için cnm

Back
X