2009 Kasm Anneleri

önemli gı biliyomda o yüzden sudan boğulcam yawww
içiyoz işte
gazoz içtim soda içtim su o biçim daha ne edem anacım yaa
durmuyo işte motorrrrrrkaydirigubbakcemile3

su içmekle olmas git doktora bakteri vardır allah korusun ya dinle beni aaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

yok valla cnm en iyisi taşınman,kendini güvende hissetmen lazım bebişte olcak yanlız kalcaksın geceleri,bak yakın diyosun kocişe allah korun bişey olsaa hemen gelir hiç değilsee :lepi:
bende gelem bariii bu kaa laf ettim eccük yardım edem demiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lojman en iyisi olur cnm
anı ihtiyacında kocişin yanında bitiverir ama ne iyi olur
artık bebiş için de düşünmen gerekecek cnm
hadi hayırlısı olsun senin için cnm

sağolun kızlar ya çok haklısınız valla.hamilelik bu gecenin bi yarısı sancım tutsa kociş 20 dakikada anca gelir buraya ama orda olunca bikaç saniyede.ayyy ben toplanmaya başlayam gııııı.anaaaaaam bu hamilelikte toplanmakla geçti valla.

bugünü böle geçiremde yediklerim belkim etkisini gösterir
gitmeme gerek kalmaz yarın olsun ona göre giderim canım
şimdide evde leblebi varmış gazozla onu yiyom

gıııııı ishalmi oldun ayyyyyyyy bendede aynı sorun var.geçen hafta olmuştum sonra kola iyi geliyo diye içtim bi bardak geçti bugün gene başlamış.kociş işte olduğu için kola alamıyomda soda falan içiyom bende.sen kolayı denedinmi canım.

gıııııı ishalmi oldun ayyyyyyyy bendede aynı sorun var.geçen hafta olmuştum sonra kola iyi geliyo diye içtim bi bardak geçti bugün gene başlamış.kociş işte olduğu için kola alamıyomda soda falan içiyom bende.sen kolayı denedinmi canım.

yok canım bir tek kolayı denemedim
ben kola içmem de ondan
aklıma hep böcekler geliyo onu görünce bide mideye zararlı deyüüü

valla cnm sen bilirsn benden demesi ben olsam 50 kere gitmiştim delikafadulden

anam öle konuşuyon ki korkmaya başladım gızzzzzzzzz
yapma böle
yazık bana amasenağlama

ben kola içmem de ondan

yapma böle
yazık bana amasenağlama

ya ama cok ihmal edionuz normal zaman olsa tamam ama biz hamleyiz gözden kacırdıgımız en ufak bie sorun cıkarıo ben kendi tecrübelerimden yola cıkarak diom bak bende kasığım ağrıo deyip durudum aklıma gelmezdi ne ağrı ne yanma ileri derece idrar yolu enfeksyonu olmusum farkında değilim onun için diom

ben kola içmem de ondan

yapma böle
yazık bana amasenağlama

haklısın ama ben çok sevdiğim için hiiiiiiiiiç aklıma getirmiyom valla.

ya ama cok ihmal edionuz normal zaman olsa tamam ama biz hamleyiz gözden kacırdıgımız en ufak bie sorun cıkarıo ben kendi tecrübelerimden yola cıkarak diom bak bende kasığım ağrıo deyip durudum aklıma gelmezdi ne ağrı ne yanma ileri derece idrar yolu enfeksyonu olmusum farkında değilim onun için diom

haklısın canım ya
zaten bendeki bu tedirginlikte hamile olduğum için yoksam bi şekilde geçer derdim

gıııııı karazeytüüüüüüüüün çok şiriiiiiiiin göbiş.anam o göbişteki tüyleri ne ettin gııııııııı.şşşştttttttt hemen itiraf et bacım yoldunmu.ben hiiiiiiiç dokunmadım valla.abartılı değil benimki ama

haklısın ama ben çok sevdiğim için hiiiiiiiiiç aklıma getirmiyom valla.

bağımlılık yapıyo zaten sigara gibi
benimde eşim her gün içmeden duramazdı
onu da kendime benzettim artık oda bıraktı kaydirigubbakcemile3
kötü şeyleri aklına getirirsen bırakırsın cnm
kaka kola
pis kola
iğrenç kola
gavurların ne yaptığını bilmediğim kola
mideyi delen kola

nasıl oldumu daha sayayım mı

gıııııı karazeytüüüüüüüüün çok şiriiiiiiiin göbiş.anam o göbişteki tüyleri ne ettin gııııııııı.şşşştttttttt hemen itiraf et bacım yoldunmu.ben hiiiiiiiç dokunmadım valla.abartılı değil benimki ama

yok anam bende zatın fazla tüylenme olmadı
tatilde hafif yanınca da sarardılar ondan gözükmüyo şekerim
sen de takma kafana hamişlikten sonra geçermiş

bağımlılık yapıyo zaten sigara gibi
benimde eşim her gün içmeden duramazdı
onu da kendime benzettim artık oda bıraktı kaydirigubbakcemile3
kötü şeyleri aklına getirirsen bırakırsın cnm
kaka kola
pis kola
iğrenç kola
gavurların ne yaptığını bilmediğim kola
mideyi delen kola

nasıl oldumu daha sayayım mı

çatlaaaaaaak kaka kola sankim çocuk kandırıyo.gııııı ben öyle hergün içmezdimki zati ama severim yani.hamileliktede arada kaçırıyom içim yanınca falan nası iyi geliyo varyaaaa

yok anam bende zatın fazla tüylenme olmadı
tatilde hafif yanınca da sarardılar ondan gözükmüyo şekerim
sen de takma kafana hamişlikten sonra geçermiş

iyi ya geçsin geçsin valla hiiiiiiiiç yolmakla uğraşamam.mecbur olduğum yerleri bile yolmak zor gelirkene anaaaaaam göbişle uğraşamam gııııııııııı

dilmuhcum yerleşmişsin , güle güle otur canım...korktuğun gibi olmadı galiba ... inş daha da iyi olur...çabucak alışırsın...

dr.a gidip güzel haberlerle gelenler nazlı, destna, mart, zeren (unuttuğum varsa affetsin nolur ) sizlerin de gözü aydın...darısı benim başıma ...pzt gidicem çok heyecanlıyım...
bu arada eşim de salı günü ameliyat olucak safra kesesini alıcaklar... basit bi ameliyatmış ama yine de korkuyo insan...

ishal olanlar her daim kabız olan biri olarak size pek kayda değer bi önerim yok zaten yazılmış çoğu şey ama 1 lt suya 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker koyup için mutlaka...bunu çok seneler önce trt- 1 de dinlemiştim salgın vardı galiba günde 10 kere kısa bi film vardı onu koyuyolardı ...

Back
X