2009 Kasm Anneleri

bu arada ben bi word sayfası açtım önüme yazıyom ne alcaz diye.yoksam uçar aklımdan

ii yapmsın emzik lazım emzik saklama kabı lazım bide bş damaklı al b normal al emziği hangisini tutacağı belli olmaz chicconun vardı nukunda var aventte olabilir bunlar hangisi hosuna giderse ...

:lepi:
ılk zamanlarda ıslak mendıl pısık yapıo bugun hemsırelerde kullanmadılar ya kullanmayın dıolar pamuk ıyı

bu o ıslak mendillerden değil canım prematüreler için yoğun bakımlarda kullanılıo ve dermatolog önerili uni arastır bak internette:lepi: arkadasımın bebesi prematüre dogdu ordan biliom acıbadem de doğdu orda hep bunu kullanıolar:lepi:

anaaaaaaam emzik kaç çeşit bilmiyom ben.o zaman iki çeşitinide alamda neyi beğenirse paşam onu alasın.

nehircim ben almadım ya bebek arabası.diyomki kışın işime yaramaz yaza alırım.peki hangisiiiiiiii

he bende bahara doğrru alacam ama fiyatını takip etmek için bitane belirleyip onu takip etmek mantıklı geldi bu yazacağım araba baston araba rahatlığında ama bir puset konforunda bilionsunuz bastonların sırtı yatmaz bu 5 kademeli artı tam boy olmak üzere sırtı yatıo yanında yağmusrluk ve ayak koruması veriolar yaz kıs kullanılıo araba kılıfı yıkanablio tek elle kapanıo az yer kaplıo kullanan arkadasım var acaip memnun chicco litte way piyasa değeri 245 gibi ama su an toyikide 219 takip edin bu arabayı cok güzel rahat :lepi:

dilmuh bu listeyi yaz banada ver haaa bende unutmayam :)) bu arada tırnak makası lazım bebeğe onuda unutmayam kulaktan ateş ölçer lazım en iisi braun 65 tllik varmıs modelini öğrenmedim o diolar

tamam nehircim onuda not alamda fiyatı düşünce alırız o zaman.ayyyyy rahat demek.ya ben hiç araştırmadım araba falan.aman yaaaaa kk da olmasa nerden öğrencektim acaba.çevremdeki herkes unutmuş ne yapılacağını.aman ya yardımlar için teşekkür ederim

Uni baby ıslak mendil
Prima bebiş bezi

Chicco ilk aylar şampuanı
Chicco bebe yağı
Emzik damaklı normal
Emzik saklama kabı
Tırnak makası
Temizleme pamuğu
ateş ölçer braun

tamam nehircim onuda not alamda fiyatı düşünce alırız o zaman.ayyyyy rahat demek.ya ben hiç araştırmadım araba falan.aman yaaaaa kk da olmasa nerden öğrencektim acaba.çevremdeki herkes unutmuş ne yapılacağını.aman ya yardımlar için teşekkür ederim

aldıkca kasım bebekleri hazırlıklarına ekliom ordan bakarsın daha almaya baslamadım ben odanın boyası badanası bi olsun bitsin öle baslıycam bunları almaya:lepi:

Uni baby ıslak mendil
Prima bebiş bezi

Chicco ilk aylar şampuanı
Chicco bebe yağı
Emzik damaklı normal
Emzik saklama kabı
Tırnak makası
Temizleme pamuğu
ateş ölçer braun

bacım temizleme pamugu ne olıykiiiiiiiiiiiiiiiiii:uhm:

kız bu arada bebişin göbeği için hangi marka alcak göbiş bandı.
bizim içinde göğüs pedi lazım

ben göbek bandı die bişe duymadım bacım yaa sargı bezi koymuolarmı ben o dediğni duymadım arastıram bi ara :lepi: göğüs pedi cok var nuk falan olabilir okaa mühim bişe değil o :emir_bebek:

nevresim lazımmış bebek battanyesi penye battaniye lazımmış ..aman say say bitmioooo

Back
X