2009 Kasm Anneleri

sağol canım yerleştim sayılır ama lojmana taşıncam yakında galiba.ay hamilelik boyunca taşınıp durcam galiba şansım valla

cerincim ya oğluşumun cicilerinin resmini yükleyecemde hani bi site vardı önce oraya yüklüyoduk ya o site hangisiydi

denem yapayım bakalım olmuşmu

oğluşumun alt açma minderi
akmlabentabiki229.jpg

Son düzenleme:
naber kızlaaaaaar.aaaaa nerdesiniz.kimsecikler yok ortada.bende dün doktora gittim oğluşum 736 gram olmuş ve boyu normalden biraz uzun olacakmış.5 gün önden gidiyomuş.ayyy besleyemiyorum diye ne üzülüyodum anlatamam.haftaya şeker yüklemem var 100lük.bakalım o nasıl çıkacak.varmı doktora giden bakem

canım gözün aydın demek sonunda muayene olabildin oğluşunada maşallah :nazar: şeker yüklemendede bi sorun çıkmaz inşallah

denem yapayım bakalım olmuşmu

oğluşumun alt açma minderi
akmlabentabiki229.jpg

çok tatlı annesi :emir_bebek: güle güle kullan

evet ya çok zor olcak taşınmak ama kirası 50 liraymış.biraz eski lojman ama hem ucuz hemde kocişin işinin hemen yanı.kocişle balkondan sohbet edebilicek kadar yakın.

ohh 50 lira mı çok ii yaa bak oğluşun rızkıylan gelio görüyon mu sen uğur böcüğünü kira derdi yok de sen ona bebekine daha çok imkan sağlayabilirsin inşallah çok sefindim dilmuhcum

evet ya çok zor olcak taşınmak ama kirası 50 liraymış.biraz eski lojman ama hem ucuz hemde kocişin işinin hemen yanı.kocişle balkondan sohbet edebilicek kadar yakın.

bebek olduktan sonra eşine daha çok ihtiyaç duyucaksın o yüzden eşinin yakınında olması süper olucak Allah gönlüne göre versin herşeyi :Saruboceq:

sağol canım ya.işte dün başvurumuzu yaptık pazartesi salı belli olurmuş bekliyorum.kociş tembellik yapıyo taşınmayalım diyo ama ben gitcem galiba.ya tek sorun sobalı ama bakcaz artık

dilmuhh nan soba yakabilir misin kızım sennn ii düşün oralar bide deli gibi soğuk olur nan bebekte olcak yakması var külü var abbaoww

naber kızlaaaaaar.aaaaa nerdesiniz.kimsecikler yok ortada.bende dün doktora gittim oğluşum 736 gram olmuş ve boyu normalden biraz uzun olacakmış.5 gün önden gidiyomuş.ayyy besleyemiyorum diye ne üzülüyodum anlatamam.haftaya şeker yüklemem var 100lük.bakalım o nasıl çıkacak.varmı doktora giden bakem

slm kızlar dün bende gittim dok her şey yolunda çok şükür bebişim 450 gr olmuş bu gün 22 haftalık oldu şeker yüklemesi 20 sonra dedi :sm_cool:

Back
X