- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
tubiş gııııııııı misafir olarak görününlerden biri sen misin nannnnnnnnnnnn
yok anacım ben niye misafir olayım aaa :dilcikar: ev sahibi sayılırım ayol ben zemuszemus
kesin itekin kocasıdırr :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubiş gııııııııı misafir olarak görününlerden biri sen misin nannnnnnnnnnnn
slm kızlar dün bende gittim dok her şey yolunda çok şükür bebişim 450 gr olmuş bu gün 22 haftalık oldu şeker yüklemesi 20 sonra dedi :sm_cool:
ayy ne kaa sıcaktı bugun ya rebbimmmm bi duş aldım ecük rahatladım ama yine ter bastı uleynnnn
dilmuhh nan soba yakabilir misin kızım sennn ii düşün oralar bide deli gibi soğuk olur nan bebekte olcak yakması var külü var abbaoww
saolun yagözün aydın canım inşallah şeker yüklemendede bi sorun çıkmazz :Saruboceq:
yaremcim gözün aydın canım
yaremcim delimisin anam.ben hiiiiiiç izlemem valla öyle şeyleri yeterince korkuyoz zaten.kız izleme bi daha doğum videosu falan.çok etkilemiştir seni şimdi.
ya sorma sezeryandan ödüm kopuyo ama normal doğurmakta yemiyo nolcek bilmimmmm :))
yengemin kardeşi epidural normal yapmış şiddetlen tavsiye ediyo öyle mi yapsam acepp CADIARZU
dilmuhcum ben sadece çoraplarımı giyerken çok zorlanıyom kaydirigubbakcemile3
öf ya bir görseniz aklım ermiyor ya şu an şoktayım
yarem bende izlemiştim doğum videosu ilk hamiş kaldığımı öğrendiğimde çok lazımmış gibi :kedi: ama şöyle bi durum var ben izleyince normal doğum yapmaya karar verdim eğer nasip olursa çünkü o kadar sancı ve sıkıntının ardından o bebeğin ordan çıkışını hissetmek çokkk farklı ve güzel bir his olmalı anne olmak kolay değilllll allah yardımcımız olsun hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin hangi şekilde bebeğimde bende daha sağlıklı olcaksam öyle bir doğum olur işallah kendimi hhiç bişeye şartlandırmak istemiyom bakalım hayırlısıııııııııı
kızlar oğluşumun cicilerinin bazılarını eklediiiiiiiim.çok kıskancım haaa baktım herkesler eklemiş geri kalmayayım dediiiiiiiiiim