2009 Kasm Anneleri

anlıom canım inan bir haftadır apışaramda kas cekilmesi var ölüom adım atmaya yeminederim sna gecen hafta eşim 10 gün evde yoktu yoğurt almaya bile gdemedim ağladım oturdum hala bu penguen yürüyüşümle gdiom bebeğime bişeler almaya napalım cocukların eli kulağında hazır olsun herşeyleri de iyce ağırlaşmadan bitsin opuyorumnanaktan

kız ben de aynen penguen gibi yürüyorum bi de sabah kısa bir gecelik vardı üstümde eşim bana gülüyor aynı sünnet çocukları gibisin diye:)

canım istersen dr.a sor ama ara ara olabilirmiş, zaten her dr.a gittiğinde kesin idrar kan tahlili yapılıyordur bir şey olsa söyler dr. ben ayda bir gidiyorum kontrole. her defasında yapılıyor.

evet ben de sana hak veriyorum ayrıca hepsini aynı anda almak da çok masraflı olur bence bir de o kadar gez dolaş zor iş.
ben ön hazırlık yaptım beşik filan baktım beğendim bi gidip alması kaldı
her şeyi de almıycam listede yazan, annemle ablama sordum kullanılmayanları almayı düşünmüyorum.....

tabi canım bende kullanılmaz denen şeyleri almıyorum eğer doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum.hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde alırız herşeylerini.
o ağrıda var ben 2 haftadır cekiom ama apışaramda kasığımda değil arasıra kasığımda batma şeklinde ağrı oluodu meğersem idrar yolu enfeksyonuymusum doktoruna sormayı ihmaletme canımopuyorumnanaktan
aaaaaa kız sol kasığımda batma gibi oluyo.ben gitcem haftaya mutlaka sorayım.sağol yaa
24 haftalık olunca başlayacağım karar verdim
benim dr biraz dalgın yaa doğurtmayacam ona
başka dr ve hastane araştırcam

aaaaa 24 haftalıkmı.gıııııı geç kalmışım herhal.bende dedim 28 haftalık olunca hazırlayam.hani tam 7 aylık olunca.dur o zaman ben çantaya koyulacakları bi yıkayıp ütüleyem dimi ama.

kız ben de aynen penguen gibi yürüyorum bi de sabah kısa bir gecelik vardı üstümde eşim bana gülüyor aynı sünnet çocukları gibisin diye:)

canım istersen dr.a sor ama ara ara olabilirmiş, zaten her dr.a gittiğinde kesin idrar kan tahlili yapılıyordur bir şey olsa söyler dr. ben ayda bir gidiyorum kontrole. her defasında yapılıyor.

ben gittim doktoruma canım yine böle yürümekte zorlandığım ağlaya ağlaya gittiğim günlerden biriydi ben 26 haftamı doldurmak üzereyim karnın büyüdükce bu ağrıların olacak dio ne yapalım cekioz işte yeterki bebişler salıklı olsunopuyorumnanaktan

tabi canım bende kullanılmaz denen şeyleri almıyorum eğer doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum.hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde alırız herşeylerini.

aaaaaa kız sol kasığımda batma gibi oluyo.ben gitcem haftaya mutlaka sorayım.sağol yaa

aaaaa 24 haftalıkmı.gıııııı geç kalmışım herhal.bende dedim 28 haftalık olunca hazırlayam.hani tam 7 aylık olunca.dur o zaman ben çantaya koyulacakları bi yıkayıp ütüleyem dimi ama.

varya benim ısrarım sonucu yapıldı idrar testi :sm_cool: ben herseyden şikayet ettiğim için doktorumda sandıki aynı apışağrısı şikayetimn devamı ama ben ona dedim idrar testi yapalım zaten yapacaktı ama 1 hafta vardı bi yaptık enfeksyon ilacım yeni bittizemuszemus

varya benim ısrarım sonucu yapıldı idrar testi :sm_cool: ben herseyden şikayet ettiğim için doktorumda sandıki aynı apışağrısı şikayetimn devamı ama ben ona dedim idrar testi yapalım zaten yapacaktı ama 1 hafta vardı bi yaptık enfeksyon ilacım yeni bittizemuszemus

demekki açık göz olmak lazım bu gibi konularda.:1shok:

valla çok sevindim normal olmasına.korkuyodum açıkçası.
ay kızlar ya inşallah bebişlerimiz tam zamanında gelir.son günlerdede onun korkusu başladı ya erken gelirse diye

bende de onun telaşı var temmuz annelerine bde hazran annelerine baktımda hiçbiri 39 haftalık doğmamıs yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün gece rüyama bile girdii:çok üzgünüm:

SEKERCıK canım gecmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim hemoroidim eskidende vardı simdi daha da kötü oldu
katı beslenmek
cok sogukta kalmak
soguk yere oturmak
acı yemek
ayaklarını usutmek bunlar hep hemoroidi tetikliyor
bana doktorum bi merhem verdi hamileler için olanını 4 gun kullandım ama tam anlamıyla gecmedi

sıcak su o an için rahatlatır ama daha sonrasınıda azdırır canım sakın deneme beni mahvetti cunku

kızlar tetanoz asısı 5 kez vuruluyor
ilki 20 haftalarda ikincisi 24 haftada
diğerleri dogumdan sonraki ilk 3 ay ayda 1 kez
sütten bebege gectigi için bebegide koruyor

Back
X