günaydın kızlaaaarrr a.s.
bugün düne göre daha iyiyim... hihoyyyt
3 doz die biliom ben ilkini oldum 29unda ikinci doğumdan sınra 3 var kartta öle yazıo bu arada asıdan hemen sonra buz koyun üstüne beni dinleyin:lepi:
gı bendede 3 doz görünüyo.ay ben çarşamba gitcem sorarım.
canım benim doktorum ve sağlık ocağındaki hemşire 2 doz dedi... internette baktım şimdi diyorki "
1 Eğer çocukluktaki aşılarınız tam ise ve rapelinizin yapıldığı tarihin üzerinden 10 yıldan dha az zaman geçtiğinden emin iseniz gebelikte bu aşıyı yaptırmanıza gerek yoktur.. 2 Eğer çocukluktaki aşılarınız yapılmamışsa tercihen gebelik öncesinde,bu mümkün değilse gebelikte doktorunuzun önerisine göre toplam 3 doz tetanoz aşısı olmalısınız... 3 eğer rapeliniz yapılmamışsa yada tam hatırlamıyorsanız, gebelikte ilk 3 aylık dönemin sonunda bu aşıyı yaptırmalısınız.."
kısslar bebişlere bişiler alıyoruz yaa
kendinizede bişiler alıyomusunuz
mesela hastanede doguma giderken ne giyeceksiniz
gecelik mi yoksa pijamamı
ben 5 tane pijama aldım
gecelik daha rahat oluyor dogumda diyorlar
arastırdınız mı
canım ilk okuyuşta 5 pijama çok gibi geldi ama.... evde de gelen gidenin yanında temiz temiz giymek için iyi olur aslında... fazla mal göz çıkarmaz yerimseniben
ben hastane için yanım a1 gecelik 1 pijama takımı alacağım... hastane çıkışı için de 1 eşofman takımı düşünüyorum...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah sabah iyi güldürdün beni :roflol::roflol::roflol:
bu arada dün teyzem aramış diyoki doğumdan sonra eve gelince yatman için bi tane göbekli yorgan yapalım.ayyyy göbekli yorganmı kaldı.hem benim düğünümde yapmadılar hiçbişey şimdime akıllarına geldi göbekli yorgan deli oldum.kızlar siz göbekli yorgan falan düşünüyonuzmu
benim kayınvalidem düğün zamanı yapmıştı sağolsun... çeyiz serilirken onu sermiştik... nostaljik birşey oluyo... ama bence şimdi yapılması gerekli değil...
bende tüm alımlarımı durdurdum işte
hala kzımmı erkekim mi var bilemiyom
o yüzden bebeme yok cici mici
kendini belli etsin öle cezalı işte
sonra bir başlaycam tam başlaycam
ama bir dikili ağacı var işte bebemin
hamile olduğumu öğrenince kocişim onun için bir fidan almıştı onu dikmiştim
yaşıt olcek işte
sonra demesin bir dikili ağacım bile yok diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaa fidan dikme olayı çok hoşmuuuuuşşş.. gerçihamile kaldığım tarihlerde eşim kendi yetiştirdiği fidanları köye götürüp dikmişti... ama bebişim için özel olarak dikmedik... biz de doğduğunda dikerizzemuszemusaklıma getirdiğin için sağolasın... Şeniz
bu çok güzel bir düşünce karazeytin...... aslında herkes bebeği için bir fidan dikse ne kaaaa güzel olur.. hem doğaya da bir katkımız olmuş olur dimi kızlar....:1rolleyes: yada bebek şekeri olarak fidan- sertifika dağıtılabilir...
Benzerini koyacagım cünkü sitedeki fotolar acılmadı
ANNEMDE BENİ CAYDIRMAYA CALISIYO
BEBEK ZATEN YANINDA YATACAK
SONRA YAPALIM ODASINI DİYE
ASLINDA HAKLI AMA O KADAR ESYA ALIYORUZ NEREYE KOYCAZ :uhm:
kenya çok hoşuma gitti bu takım... benim de içimde beyaz bir takım alma isteği var...
bende ilk önce odasını almayalım dedim ama sonra bebeğin eşyalarını koyacak yerimiz olmadığı için dolap mecburen alınacak.. eee onu almışken hepsini alıp kuralım dedim...
Kızlar yatmadan bİŞİ sorcam
akıntının artması normalmİ
hİÇ akıntım yoktu sİmdİ akıntım oluyor
canım doktoruna söyle... kültü yaptır gerekirse ihmal etme... ben ikinci defa mantar ilacına başladım şimdi... bi geldi mi gitmek bilmiyo bu illet... geçmiş olsun