2009 Kasm Anneleri

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

anacım valla benim dememe kalmazkii o herşeyi kendi kendine yapar,yemek yeriz sofrayı hemen toplar.öle oturken kalkar ütüyü kurar yapar,bulaşık makinasını bilem yerleştirir sbah işe gitmeden kaydirigubbakcemile3 valla içinden geliy ne diyem yapmamı diyem kaydirigubbakcemile3

selam cnmm hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan

anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah

o yönden etkilemio gari beni bağışıklık kazandı totom
kaydirigubbakcemile3

:roflol: allah cezanı almasın amma güldüm haa delüüüüüüü
kız şimdiyi bilmem ama emzirme döneminde yiyemiceksiniz yawrım şimdiden hazırlayın kendiniziiiiiiiiiii :lepi:

iyi dedin falla cancan kaydirigubbakcemile3
iice süslen gııııııııı hem taşfırın ekmeee alcaksan daha da bi süslen ama çok açık giyme taşfırın ya beğenmes belkim seni naniknanik
:roflol: :roflol: he dogru sölıyon ey ce bı süslen memişli mureda senii naniknanik

face kaydolcam kızımmm
sen benim eklediğim büyük beyaz beşiğin mi lilasını aldın nan ?
hem 30 derken :uhm: 300 olmasın kızımmmmmm nette 350 ye sordum o civarda bi fiyata alurun artık
350 bebk klavyen şürştüüü
he ondan aldın faceye gel neler kacırıyon bı bılsen bu garılar cok sexsüü pozlar koymuslar hela eda ıle nehirrrr abooooo :1shok: :1shok: :1shok:

Okiş tatlışş yerimseniben
nan yalnız senin erkek deelmiydi anam neden lila aldın nan yataaanııı lan çocuğu top edecen allah cezanı vermiyeeee :roflol:
he kız kocam begendı ben mavimi yesılmı askım dıyom adam lila dıyo askım yesil mavi hangisi dedım lila hayatım dedı ıyı dedım ne dıyım belkım kız cıkar nan kutumdan bellı mı olur olummmmmmmmm delikafadulden delikafadulden,

abbaawwww kızz sen şansını fazla zorlama bence anammm kaydirigubbakcemile3

hee yoksa sümsügü yıycek delüü

Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dün yine balık yiyemedim mafoldumben

En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:

Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae

Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook

canım nazlışım hoşgeldinn
gülüm bende heççççççç balık yemiyom 5,5 aydır 1 kez yedim :kedi:
doktora durumu söledim ööölee ye ye falan demedi balık hapı verdi yerimseniben

körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek

kıs güneş tutulduda bitti bile gece nette okudum ben sabah

Okiş tatlışş yerimseniben
nan yalnız senin erkek deelmiydi anam neden lila aldın nan yataaanııı lan çocuğu top edecen allah cezanı vermiyeeee :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak ya ne diyo karıya

merhaba arkadaşlar bende kasımda anne olcam inş. şuanda 22 hafta 5 günlük hamileyim

hayırlı olsun hoşgeldin datlum aramıza gel bakim sen şöle a.s.

anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah

:roflol: :roflol: :roflol: yok nan benimki altından ney değil
herifin içinden geliyo aman karıcım sen yorulma aman karıcım onu kaldırma bunu elleme sen el bebek gül bebek bakıyo bana hamilelikle alakası da yok bu durumun he öncesindede böyleydi
gerçi benim anamda böyle el bebek gül bebek bana bakıyolar
ben diyomya bazen nasıl karıyım acaba diye düşünüyom valla kendi kendime :roflol:

kızlar selam anca gelebildim:)

hoşgeldin geç kaldın opuyorumnanaktan

yuhh nann ben işe gelirken bile bu kaaa süslenmiyom danaaa naniknanik
e gerçi gaci alışmış her işe adamı koşmaya kendi kırk yılda bi gidiyo ya tuvalet bile giyebülü yaneee :roflol:

ayy ben öle psaklı çıkamam sokaaaa kaydirigubbakcemile3

iyi dedin falla cancan kaydirigubbakcemile3
iice süslen gııııııııı hem taşfırın ekmeee alcaksan daha da bi süslen ama çok açık giyme taşfırın ya beğenmes belkim seni naniknanik
delüüüü
anam senin kocişlen benim ki ecük benziy galba seninki biraz daha yontulmamış napacan kızımmmmmmm bu da bizim kaderimisssssss ahh ahh şu mureda karısını görüyon demi adam ekmek almamış deyü çemkiriyoo :roflol:
anam beni alıştırdı rahata çemkircem tabiii :lepi:
tabi kocan hazırlamamıştır kahvaltıyı o yüzden menemen falan yok öle gariban sofrası ekmek arası demiiiiiii tembel dana yaaaaaaaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 caktırmaaaa nan

lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü

karakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm

bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.

eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)

:roflol: :roflol: he dogru sölıyon ey ce bı süslen memişli mureda senii naniknanik

350 bebk klavyen şürştüüü
he ondan aldın faceye gel neler kacırıyon bı bılsen bu garılar cok sexsüü pozlar koymuslar hela eda ıle nehirrrr abooooo :1shok: :1shok: :1shok:

he kız kocam begendı ben mavimi yesılmı askım dıyom adam lila dıyo askım yesil mavi hangisi dedım lila hayatım dedı ıyı dedım ne dıyım belkım kız cıkar nan kutumdan bellı mı olur olummmmmmmmm delikafadulden delikafadulden,

hee yoksa sümsügü yıycek delüü

:roflol:

lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü

alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:

karakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm

bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.

eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)

canım allah ömür boyu birlikte olmanızı nasip etsin daha uzunnnnn yıllar evlilik yıldönümünüzü kutlamak nasip olsun bebişinizle birlikte

valla bazı balıklar çok lezzetli oluyor hangisinden denediniz ki kızlar?
mezgit mesela benm favorim:)
evet mezgıt guzel pınarın var mezgıt balıgında cıtırtılı hanı böle köfte gıbı ondan cok güzel zahmetsızz cokacimcoook
körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr
defol kızım tamm mı bizi terketmeyımı düsünüyon aşk olsun :dilcikar:
nehiriver senle benden başka kimse yok galba.....

biz necik nan :mymeka:

ayy ben öle psaklı çıkamam sokaaaa kaydirigubbakcemile3

delüüüü

anam beni alıştırdı rahata çemkircem tabiii :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 caktırmaaaa nan

HE HACIIIIIIII Bİ EL VER NAN Bİ TAKTİK BİŞİ ÖĞRET LEEEE sositososito

Back
X