ben istediklerimi yaptırıyom ama arkadanda bi tehdit gelio kaydirigubbakcemile3hep böyle hamile mi kalcağını sanıyoorsun dio
sırnaşık şey
abbaawwww kızz sen şansını fazla zorlama bence anammm kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben istediklerimi yaptırıyom ama arkadanda bi tehdit gelio kaydirigubbakcemile3hep böyle hamile mi kalcağını sanıyoorsun dio
sırnaşık şey
anacım valla benim dememe kalmazkii o herşeyi kendi kendine yapar,yemek yeriz sofrayı hemen toplar.öle oturken kalkar ütüyü kurar yapar,bulaşık makinasını bilem yerleştirir sbah işe gitmeden kaydirigubbakcemile3 valla içinden geliy ne diyem yapmamı diyem kaydirigubbakcemile3
selam cnmm hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
o yönden etkilemio gari beni bağışıklık kazandı totom
kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: he dogru sölıyon ey ce bı süslen memişli mureda senii naniknanikiyi dedin falla cancan kaydirigubbakcemile3
iice süslen gııııııııı hem taşfırın ekmeee alcaksan daha da bi süslen ama çok açık giyme taşfırın ya beğenmes belkim seni naniknanik
350 bebk klavyen şürştüüüface kaydolcam kızımmm
sen benim eklediğim büyük beyaz beşiğin mi lilasını aldın nan ?
hem 30 derken :uhm: 300 olmasın kızımmmmmm nette 350 ye sordum o civarda bi fiyata alurun artık
he kız kocam begendı ben mavimi yesılmı askım dıyom adam lila dıyo askım yesil mavi hangisi dedım lila hayatım dedı ıyı dedım ne dıyım belkım kız cıkar nan kutumdan bellı mı olur olummmmmmmmm delikafadulden delikafadulden,Okiş tatlışş yerimseniben
nan yalnız senin erkek deelmiydi anam neden lila aldın nan yataaanııı lan çocuğu top edecen allah cezanı vermiyeeee :roflol:
abbaawwww kızz sen şansını fazla zorlama bence anammm kaydirigubbakcemile3
Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dün yine balık yiyemedim mafoldumben
En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:
Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae
Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
bir şey soracam ya bu gün güneş tutulması var ya hamişler dışarı çıkmayın deniliyor bende eşimi dok götürecem gerçekten güneşin tutulmsından kaynaklanan zararlı ışınların bebeğe etkisi olur mu acaba gitmesem mi yorumlarınız bek
Okiş tatlışş yerimseniben
nan yalnız senin erkek deelmiydi anam neden lila aldın nan yataaanııı lan çocuğu top edecen allah cezanı vermiyeeee :roflol:
merhaba arkadaşlar bende kasımda anne olcam inş. şuanda 22 hafta 5 günlük hamileyim
anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah
kızlar selam anca gelebildim:)
yuhh nann ben işe gelirken bile bu kaaa süslenmiyom danaaa naniknanik
e gerçi gaci alışmış her işe adamı koşmaya kendi kırk yılda bi gidiyo ya tuvalet bile giyebülü yaneee :roflol:
delüüüüiyi dedin falla cancan kaydirigubbakcemile3
iice süslen gııııııııı hem taşfırın ekmeee alcaksan daha da bi süslen ama çok açık giyme taşfırın ya beğenmes belkim seni naniknanik
anam beni alıştırdı rahata çemkircem tabiii :lepi:anam senin kocişlen benim ki ecük benziy galba seninki biraz daha yontulmamış napacan kızımmmmmmm bu da bizim kaderimisssssss ahh ahh şu mureda karısını görüyon demi adam ekmek almamış deyü çemkiriyoo :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 caktırmaaaa nantabi kocan hazırlamamıştır kahvaltıyı o yüzden menemen falan yok öle gariban sofrası ekmek arası demiiiiiii tembel dana yaaaaaaaaa :roflol:
anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah
körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: :roflol: he dogru sölıyon ey ce bı süslen memişli mureda senii naniknanik
350 bebk klavyen şürştüüü
he ondan aldın faceye gel neler kacırıyon bı bılsen bu garılar cok sexsüü pozlar koymuslar hela eda ıle nehirrrr abooooo :1shok: :1shok: :1shok:
he kız kocam begendı ben mavimi yesılmı askım dıyom adam lila dıyo askım yesil mavi hangisi dedım lila hayatım dedı ıyı dedım ne dıyım belkım kız cıkar nan kutumdan bellı mı olur olummmmmmmmm delikafadulden delikafadulden,
hee yoksa sümsügü yıycek delüü
lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü
karakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm
bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.
eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)
evet mezgıt guzel pınarın var mezgıt balıgında cıtırtılı hanı böle köfte gıbı ondan cok güzel zahmetsızz cokacimcoookvalla bazı balıklar çok lezzetli oluyor hangisinden denediniz ki kızlar?
mezgit mesela benm favorim:)
defol kızım tamm mı bizi terketmeyımı düsünüyon aşk olsun :dilcikar:körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nehiriver senle benden başka kimse yok galba.....
nehiriver senle benden başka kimse yok galba.....
ayy ben öle psaklı çıkamam sokaaaa kaydirigubbakcemile3
delüüüü
anam beni alıştırdı rahata çemkircem tabiii :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 caktırmaaaa nan
lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü