2009 Kasm Anneleri

yuhhhhhh len:mymeka:bide beni yeseydin bariiii tabi gaz yapar bu yediklerin.
ne ulennnnnn canım ıstedı anacazım yapıverdı bırde yanına kızartma olsaydı uffffffffff tam kaplumba gıbı olur kalkamzdım bıle delikafadulden naniknanik
canlızcım girmedim ayrıntılıya bak içime kurt düşürdün kıı çokta alıştırdım kendimi kıza
delikafadulden

degişik bacumm kaydirigubbakcemile5 bende öle sekerım ayrıntılıya gırmeden ınanmam aaaaaaaaa görmem lazım takım taklavatı erkek dıyolar ben ehala kız gıbı gelıyo :roflol:

ne ulennnnnn canım ıstedı anacazım yapıverdı bırde yanına kızartma olsaydı uffffffffff tam kaplumba gıbı olur kalkamzdım bıle delikafadulden naniknanik

degişik bacumm kaydirigubbakcemile5 bende öle sekerım ayrıntılıya gırmeden ınanmam aaaaaaaaa görmem lazım takım taklavatı erkek dıyolar ben ehala kız gıbı gelıyo :roflol:

anam karıya bak beeeee benimde canım neler istiyor ama kendimi frenliyorum valla sonra dr.la papaz olmayım adam kilo almayacaksın diyor başkada birşey demiyor.
geçen gün uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımla görüştük halen aynısın sadece göbiş çıkmış diyor hiç 2 çocuk annesine benzemiyorsun diyor
ayyyyyy nasıl gaza geldim anlatamamkaydirigubbakcemile2zemuszemus

İyide kuzum sen zaten biraz fazla kacırmıssın yani:)
nee cok nan sankim bazlamaları ölçtünüz :mymeka: güççükdü bikeremm :dilcikar: :dilcikar: hem pek dadlıydı tutamadım kendımı peynırlı peynırlı cokacimcoook hihoyyyt
ne birazı ben bunun yediklerini 3 günde ancak yerim:roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :mymeka: :dilcikar: kafamçokkarıştı baga yetmez bacum 3 gun yuh nan olduhiç yeme daha ıyımiş laelaelaelaelae

ben canımın istediğini yiyorum ama size kötü örnek olmayayım:) ben çok fazla tatlı istiyorum bazen de abartıyorum inş şeker filan çıkmaz çok korkuyorum.....

zerencim saol arkadaşım herkes için inş.. mutlu bir hayat...

yoruldum tabii bak dinleniyorum burda...

benim ufaklık daha tekmeliyor

anam karıya bak beeeee benimde canım neler istiyor ama kendimi frenliyorum valla sonra dr.la papaz olmayım adam kilo almayacaksın diyor başkada birşey demiyor.
geçen gün uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımla görüştük halen aynısın sadece göbiş çıkmış diyor hiç 2 çocuk annesine benzemiyorsun diyor
ayyyyyy nasıl gaza geldim anlatamamkaydirigubbakcemile2zemuszemus

banada manken gibisin kız formunu nasıl koruyosun diyolar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız bız yemessek bebek bızden yer nan :CüvCüv:

canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben

geçmiş olsun tatlımmmm :teselli:

benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)

herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haha haaha:) hiç güleceğim yoktu ayoll.. kız Allah da seni güldürsün e miiiiiiii....:roflol:

ay ben gidip çorbamı içeyim:)
malum başka yemek yemekten korkuyorum bu aralar. mafoldumben
böyle acayip korkular geliştirdim işte napiimmm...

kızlar sizi çoooooook seviyorum iyi ki varsınızzzzzzzzzzz....
yoksa çıldırırdım ben herhalde:) hihoyyyt

öpüyorum her birinizi... :teytey:

meleklerinizi de öptm :nazar:

byeeeeeeeee

haha haaha:) hiç güleceğim yoktu ayoll.. kız Allah da seni güldürsün e miiiiiiii....:roflol:

ay ben gidip çorbamı içeyim:)
malum başka yemek yemekten korkuyorum bu aralar. mafoldumben
böyle acayip korkular geliştirdim işte napiimmm...

kızlar sizi çoooooook seviyorum iyi ki varsınızzzzzzzzzzz....
yoksa çıldırırdım ben herhalde:) hihoyyyt

öpüyorum her birinizi... :teytey:

meleklerinizi de öptm :nazar:

byeeeeeeeee

bye bye canım afiyet olsun bizde sizi öptükkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah

hee bizdede öle derler laelaelaelaelae bunlarınki altında bizimki teneke mi nan :enbuyukkk:

lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü

hee nan acuk ders wersene hayrınaa laelaelaelaelae

körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr

anam koş sende bahane arıyon ekim analarına itmek için heee zateenn onlardsa kollarını açmışlarda seni bekliyolar ellaam

alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:

hadi be hacı bi iki ders werin bizede mafoldumben

canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben

geçmiş olsun dadlum benim kawun yemesi güzelde sonra cırcır yapıyoo :sinifsinif:

bendede dün oldu annem bazlama yapmıs ben de 3 tane yedım sonra ev egeldım kaynanamda meyve yedım mısır yedm derken yataga bı yattım dönemıyom bilee delikafadulden ama gazımda varmıs ondan gaz cok rahatsız edıyo benı :kedi:

ohaa nan :mymeka: o kaa yimek yenir mi sadece gaz yapmışş çatlamadığına dua et :oklava:

o kaa yemişsin nerdeyse komaya girmişsin hala kızartmada olsaydıda yiseydim diyon yaa pes yaniii :oklava:

banada manken gibisin kız formunu nasıl koruyosun diyolar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız bız yemessek bebek bızden yer nan :CüvCüv:

sana mı diyolar nan manken gibisin diyeee :roflol: gözlük wer nan onlara birer taneee kaydirigubbakcemile3

benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)

zaten böle şeylere büyüklerin her ewabı wardır mubarek hepsi doktor mubarek :lepi:

Back
X