2009 Kasm Anneleri

haha haaha:) hiç güleceğim yoktu ayoll.. kız Allah da seni güldürsün e miiiiiiii....:roflol:

ay ben gidip çorbamı içeyim:)
malum başka yemek yemekten korkuyorum bu aralar. mafoldumben
böyle acayip korkular geliştirdim işte napiimmm...

kızlar sizi çoooooook seviyorum iyi ki varsınızzzzzzzzzzz....
yoksa çıldırırdım ben herhalde:) hihoyyyt

öpüyorum her birinizi... :teytey:

meleklerinizi de öptm :nazar:

byeeeeeeeee

afiyet olsun dadlumm:1hug:

banada manken gibisin kız formunu nasıl koruyosun diyolar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız bız yemessek bebek bızden yer nan :CüvCüv:
ya nedemezsin:roflol::roflol::roflol:kısım tamam bizden sömürüyor ama sen 3 bazlama yemişsin onun çeyreğinin çeyreği bebeğe gitmiyor geri kalan sana ohhh şişde gör:dilcikar::dilcikar:
geçmiş olsun tatlımmmm :teselli:
sağol canım
benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)
bencede yaaa :roflol::roflol:
herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eeee yaniiiii ben enese hamileyken hiç midem yanmadı ama enesimin saçları vardı ne alaka sanki çocuğu midende taşıyorsun:roflol::roflol::roflol:

mureda saol cnm:)

valla benm kocam da saolsun, bana çok destek olur, akşama kadar (şimdi tatildeyim ya) yemek yapmasam bile gelir kendisi yapar yemeği neden yapmadın bile demez temizlik yapyım derim amaan ev temiz yorma kendini der hafta sonu bi güncük izninde temizlik yapmaya kalkar balkona kadar yıkar camları bile siler:=) ama ben ona kıyamam yardım ederim bana kızar sen dinlen diye. bi de üstüne ben zırlarım beni teselli eder:) valla prenses gibiyim:) biz her işi evlendiğimizden beri beraber yaparız kocamla, hep bana yard eder, bu durum hamileliğe özgü değil ama artık daha bi el üstünde tutuyor gibi.

anam maşallah sen ders dışısın cnm kaydirigubbakcemile3

e sen söle artık işin sırrını gııııı vallaa nazara gelcen haa Allah bozmasın maşallahhhhhhzemuszemus benimkide benden az çekmio bende baba evinde çoookk rahattım babam konuştu zaten nikah günü alırken bak oğlum bu zamana kadar be her istediğini yaptım şimdi sıra sende diekaydirigubbakcemile3 ama şimdi fazla kaptırdı isteklerimi yapçam die çok çalışıo görüşemioz :roflol:ayyy canım kocam du bi arayık kıı özledim konuşunca:dance:
he gülüm seni yazdım listeye kaydirigubbakcemile3
Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.
ayy bende öle oluyo yaa tüm yediklerim ağzımda oluyo yaa :sinifsinif:
canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben

ayy canikoomm geçmiş olsuuunnn opuyorumnanaktan

kızlar dün çok güzel bişe oldu....

kanepede uzanıyordum... elimle karnımı yokladım bebiş nerde diye... göbeğimin alt kısmında elime kemiği geldi ... ayyyyy resmen kızıma dokundum yaaa... sevdim birazz ... opuyorumnanaktanhemen kocişimi çağırdım o da dokundu ve çok şaşırdı..... çok güzel bi an oldu bizim için:asigim:

bazen öyle yaptığım zaman bana vuruyo içerden... kimbilir yavrumun neresini dürtüyosamkaydirigubbakcemile3

hee bizdede öle derler laelaelaelaelae bunlarınki altında bizimki teneke mi nan :enbuyukkk:

hee nan acuk ders wersene hayrınaa laelaelaelaelae

anam koş sende bahane arıyon ekim analarına itmek için heee zateenn onlardsa kollarını açmışlarda seni bekliyolar ellaam

hadi be hacı bi iki ders werin bizede mafoldumben

geçmiş olsun dadlum benim kawun yemesi güzelde sonra cırcır yapıyoo :sinifsinif:

ohaa nan :mymeka: o kaa yimek yenir mi sadece gaz yapmışş çatlamadığına dua et :oklava:

o kaa yemişsin nerdeyse komaya girmişsin hala kızartmada olsaydıda yiseydim diyon yaa pes yaniii :oklava:

sana mı diyolar nan manken gibisin diyeee :roflol: gözlük wer nan onlara birer taneee kaydirigubbakcemile3

zaten böle şeylere büyüklerin her ewabı wardır mubarek hepsi doktor mubarek :lepi:

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız bu işin dersi olurmuu benim adamın içinde var geysa ruhluu :roflol::roflol::roflol: kendileriii :roflol:
eve misafir gelsin misafirler kapıdan çıkmadan o koltukları düzeltmeye yastıkları pat patlamaya başlar :roflol:

kanepede uzanıyordum... elimle karnımı yokladım bebiş nerde diye... göbeğimin alt kısmında elime kemiği geldi ... ayyyyy resmen kızıma dokundum yaaa... sevdim birazz ... opuyorumnanaktanhemen kocişimi çağırdım o da dokundu ve çok şaşırdı..... çok güzel bi an oldu bizim için:asigim:

bazen öyle yaptığım zaman bana vuruyo içerden... kimbilir yavrumun neresini dürtüyosamkaydirigubbakcemile3

gecen bende bebemin poposunu tutmusum :)))) ben dürtüom o tekmelio cok komik yaaaaaaaaaa arrtık acaipp bişe oldu sağa sola döenerken benim karnımı sallıo yaaaaaaaaa:nazar:
ya nedemezsin:roflol::roflol::roflol:kısım tamam bizden sömürüyor ama sen 3 bazlama yemişsin onun çeyreğinin çeyreği bebeğe gitmiyor geri kalan sana ohhh şişde gör:dilcikar::dilcikar:

sağol canım

bencede yaaa :roflol::roflol:

eeee yaniiiii ben enese hamileyken hiç midem yanmadı ama enesimin saçları vardı ne alaka sanki çocuğu midende taşıyorsun:roflol::roflol::roflol:

dimi gıııı:emir_bebek:

anaaam yerim ben onu beaa zemuszemus :nazar:

aminnn canım inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun inşallah
canım ben masal kitabı aldım sesli sesli okuyorum ona sende öyle yap
kız sen nasıl vakit buluyon ona yaa ben kendi kitabımı okumaya zor vakit buluyom bi de masalı nasıl okucaam
nan ayrıntılı ultrason cd si kaç dakkalık olayu deyorum
bu soruya cuma günü cvp verebülürüm çünkü o gün alcam cdmi
Güzel Bir gün Diliyoruz Kasım Fıstıklarına ve Fıstık İçlerine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dün yine balık yiyemedim mafoldumben

En iyisi kuru bakliyatlar yoksa tahammül edemiyorum etlete balıklara :sinifsinif:

Doktorda ye ye deyip duruyor olmuyor işte napim ben kaç kez denedim yok yok yok laelaelaelaelae

Yiyemedikçe kendimi kötü hissediyorum böyle bir olaya çare bulan varmı cokacimcoook
canım yaa ben geçen hafta o kaa çok balık yedim ki bi müddet yemicem mümkünse
ben de hiç bakliyat yemiyom nerdeyse yaa

gecen bende bebemin poposunu tutmusum :)))) ben dürtüom o tekmelio cok komik yaaaaaaaaaa arrtık acaipp bişe oldu sağa sola döenerken benim karnımı sallıo yaaaaaaaaa:nazar:

anaaam yerim ben onu beaa zemuszemus :nazar:

çok güzel duygular bunlar... isteyen tüm kadınların bu güzelliği yaşamasını dilyorummm:Saruboceq: duygulandım yaaa

kız bu işin dersi olurmuu benim adamın içinde var geysa ruhluu :roflol::roflol::roflol: kendileriii :roflol:
eve misafir gelsin misafirler kapıdan çıkmadan o koltukları düzeltmeye yastıkları pat patlamaya başlar :roflol:

benimkide misafirler daha aprtmandan çıkmadan kendini yatağa atar delikafadulden

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sütçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae

benimkide misafirler daha aprtmandan çıkmadan kendini yatağa atar delikafadulden

öldürcennnnnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haha haaha:) hiç güleceğim yoktu ayoll.. kız Allah da seni güldürsün e miiiiiiii....:roflol:

ay ben gidip çorbamı içeyim:)
malum başka yemek yemekten korkuyorum bu aralar. mafoldumben
böyle acayip korkular geliştirdim işte napiimmm...

kızlar sizi çoooooook seviyorum iyi ki varsınızzzzzzzzzzz....
yoksa çıldırırdım ben herhalde:) hihoyyyt

öpüyorum her birinizi... :teytey:

meleklerinizi de öptm :nazar:

byeeeeeeeee
öpüldün güzeliiim

allah emi yaaaaaaaaaa :roflol::roflol:seninkini edanınkinin yanına gönderek 2 günde adam olurkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ben sana kıyamam dadlummm Şeniz

öldüm valla tuba sen beni güldürdün allah da seni güldürsün senin su herifi cok merakettim valla şimdi öldüm yaaa demek yatağa zor atıo kendiniiiiiiiiiiiiiii alemsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

walla tuğbişim iyi katlanıyosun gııı kocişe ben çok nazlıyımdır seninki gibi olsa hergün ağlarım heralkaydirigubbakcemile3

Back
X