2009 Kasm Anneleri

slm bende 2009 anne adaylarındanım ikiz bebek bekliyorum. inşallah 1 kız 1 erkek olacaklar allah herkezin bebeğini kucağına almak nasip etsin

nan başçawuşun eşşeğimi ossuruyo nan burdaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya facede bi dünya karı ismi var baskın oldu nan resmen kim kimdir bilmiom nesli yalçın bizim nesli demi nan

ya facede bi dünya karı ismi var baskın oldu nan resmen kim kimdir bilmiom nesli yalçın bizim nesli demi nan

nan delüa cık isim verme kk kasım annelerine gir orda yazıo kim kim nickinizi buraya yazın kısmında delüüüüüüüüüüüüü

slm bende 2009 anneleri arasında oluczm sanırım ama ben ikiz bekliyorum o yüzden 2009 ekim annelerinin gurubuda olabilir :) herkeze allah istediği kadar çocuk versin zormuş hamilelik allah herkezin bebklerine sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza alalım. sevgiler

nan delüa cık isim verme kk kasım annelerine gir orda yazıo kim kim nickinizi buraya yazın kısmında delüüüüüüüüüüüüü

ay pardon ya kendimi kaybettimm :kedi:
ya edoşş sen gruba davet ettin kabul ettim ama şimdi facede arkadaşların arasında yok apla oraya nası bakazaaaammm

tatlış böcüksünnnnnn sarı kafa sana yakışıyo bacım devammm :lepi::lepi:

hee pırtlatıyım öle boyatacam tatlımzemuszemus sende pek bi bukalemunsun nann kaydirigubbakcemile3

olsun canım gönüller bi olsun opuyorumnanaktan
ama ben hepinizin resimlerini görebiliyom cerinin resimlerini niye göremiyomm

kız bu saf profil resmi olarak koymamış çünküm ondan göremiyon kaydirigubbakcemile3

Back
X