hee pırtlatıyım öle boyatacam tatlımzemuszemus sende pek bi bukalemunsun nann kaydirigubbakcemile3
kız bu saf profil resmi olarak koymamış çünküm ondan göremiyon kaydirigubbakcemile3
:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee pırtlatıyım öle boyatacam tatlımzemuszemus sende pek bi bukalemunsun nann kaydirigubbakcemile3
kız bu saf profil resmi olarak koymamış çünküm ondan göremiyon kaydirigubbakcemile3
ay pardon ya kendimi kaybettimm :kedi:
ya edoşş sen gruba davet ettin kabul ettim ama şimdi facede arkadaşların arasında yok apla oraya nası bakazaaaammm
kızlar şincik çıkıom kocam aradı geliomuş yemek yicezzz....bu saatte yiyoz sonrada dert edioz:umursamaz:ama napimm yanlız yemektnde nefret ediorum neyse öptüm kıslar sabah görüşürükzemuszemus
arkadaslar arasında olmas adının yazdıgı yerde bilgiler die bi sekem olacak o sekmeyi tıkla gruplarında gözükür tıkla gir benide ekle bu arada dedim ya yanlıs ösgeyi eklemişsin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anaaaam tuba nannn sen beni göremedin emmee ben seni gördüm nannn fıstıkkkk valla ordaki resimde bide arif yaziydi enişte galba çok haşin bakiydi korktum nan :)
kaydirigubbakcemile5:roflol: e ben hangi özgeyi eklemişim olum o zamannnn
tugba kız sen beni niye kabul etmion facede
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
bi başka özgemis var onu eklemişin opuyorumnanaktan benide ekledin kabulettim şimcik
arif kızıoooooooooooooomuşşşşşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol:
haaa :uhm:
niyekine :roflol::roflol:
belki karısının gözünü açarıss da kendine etmediğini bırakmas die kimbilirrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
of yaa canım sıkılıyaaaa
siz bebeklerinize bişiler ördünüz mü
yada ne bilem el emeginizle bişiler yaptınız mı
ben battaniye oruyom ama cok sıkıldım kenarlarını yapmaktan
annadım :uhm:
ama kk ya kızmıyomu peki :uhm:
çaktırmadan giriomuş herhaldeeee:roflol::roflol: