geldim işte
ama şimdide çok uykum geldi
meyve yedim de ondan gülümkaydirigubbakcemile3
netleşince haberimiz olsun halmaz:
nan benim odama bayılacaksınıızz :lepi:
gelsin kurulsun çekcem fotolar :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim işte
ama şimdide çok uykum geldi
meyve yedim de ondan gülümkaydirigubbakcemile3
netleşince haberimiz olsun halmaz:
ayy gözğm korktu nan bende ceyizim tamam deyodum nan mafoldumben
günaydın kızlar hepinizi öpüyorumm
dün çeneniz düşmüş yine öğlenden geceye kadar 60 sayfa olmuş beaaa
okunurmu okadder sayfa önemli bi durum varsa söleyin bakem bana
sanada günaydın canım liste için topic açılmış canımgünaydın canımmm... ben de okumaya üşendim:)
ama sanırım bebek için alınacaklar listesinin kabarıklığından şikayet etmiş herkes.
ben de yazıcam birazdan kendi listemi olmazsa biz burda bi liste oluştururuz di mi...
günaydın şekerleeerr a.s.
yine cok sıcak bir geceydi![]()
istanbuldaki bacılar ben modesa ya gitmek istiyom ya eyüpte varya mobilyacılar çarşısı orayı bi dolanmak istiyom neler vardır allah bilirrr.
mobilyalarımı da ordan almıştım masko da falan çok kazık herşey evimin tüm mobilyasını çok uyguna almıştım bebekim içinde bi gidem ben oraya yaaaa
netten arastir bulursun. bulamazsan ben sana detayli anlatirim canim.
ya ben nette bulamadım kontrollü ağlama ile ilgili bi şeyler kafamçokkarıştı
kızlar amaan diyeyim tuzu azaltın şişkinlik varsa. bol bol su için![]()
canım inanırmısın içtiğim suyun haddi hesabı yok tüzüda kestim ama genede aykalarım şişiyo sanırsam benimkiler bütün gün oturmaktan :sinifsinif:
günaydınnn hoş geldin....
ben gecede kaç kez uyanıyorum cnm...
günaydın canımmmm
hemde ne sıcaktı öldüm bittim sıcaktanmı bilmiyorum ama ben acayip şiştim dünden beri
ellerim ayaklarım sanki patlayacak gibi gerildi
Günaydın herkese kızlar gene uykusuz bir gece geçirdim ve şaftım kaydı kafamçokkarıştı
yok ya tuz atmıyorum artık yemeklere salçanın tuzuyla yapıyorum ama yinede şişiyookızlar amaan diyeyim tuzu azaltın şişkinlik varsa. bol bol su için![]()
günaydın canım bende doğru düzgün uyuyamadım sıcaktanGünaydın herkese kızlar gene uykusuz bir gece geçirdim ve şaftım kaydı kafamçokkarıştı
ne ağlaması ne kontrolüü yaaaa hayırdırya ben nette bulamadım kontrollü ağlama ile ilgili bi şeyler kafamçokkarıştı
kuzum anlatmana gerek yok aynı sıcağı bende çekiyorum maaleseffyaa cnm valla öyle sıcakkii anlatamam :sinifsinif:
tuzlu felan yemiyosun demi cnm,sıcak etkili olabilirmi dersin :uhm:kaydirigubbakcemile5