Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım bende doğru düzgün uyuyamadım sıcaktan
sen neden uyuyamadım
ay bende ayaklarımın ağrısından uyuyamıyom bide ne sağa ne sola yatamıyorum ne yana dönsem o yanıma yatak batıyo sanki bu gecede kocişi az kalsın atıyomuşum yataktan sabah söledi bana sen rahat uyu diye kıvrandım yatağın köşesinde dedi garibim ya
ne ağlaması ne kontrolüü yaaaa hayırdır
bende 2 gündür herşeye ağlamak istiyorum anlatamam
dün kociş ayağıma şakacıktan bi vurdu oturdum ağladım
neden bilmiyorum ama sürekli ağlamak için bahane aryorum
canım wannababy oğluna 6 aylıkken kontrollu ağlama yöntemi ile geceleri deliksiz uyumayı öğretmiş onu sordum nasıl bir yöntem banada öğret diye nette bulamadım da o bakımdan yane
benim şişkinliğim bi dönem olmuştu 2 haftadır falan bişey yok şükür.ama yinede hamile kalmadan önce giydiğim ayakkabım var bi tane o gelmiyo ayağıma.bende hiç extra tuz atmıyorum yemeklere yanlızca salçanın tuzuyla yapıyorum.
acaba çok su içmektenmi şiştik :roflol:
günaydın canım bende doğru düzgün uyuyamadım sıcaktan
sen neden uyuyamadım
ay bende ayaklarımın ağrısından uyuyamıyom bide ne sağa ne sola yatamıyorum ne yana dönsem o yanıma yatak batıyo sanki bu gecede kocişi az kalsın atıyomuşum yataktan sabah söledi bana sen rahat uyu diye kıvrandım yatağın köşesinde dedi garibim ya
ne ağlaması ne kontrolüü yaaaa hayırdır
bende 2 gündür herşeye ağlamak istiyorum anlatamam
dün kociş ayağıma şakacıktan bi vurdu oturdum ağladım
neden bilmiyorum ama sürekli ağlamak için bahane aryorum
canım wannababy oğluna 6 aylıkken kontrollu ağlama yöntemi ile geceleri deliksiz uyumayı öğretmiş onu sordum nasıl bir yöntem banada öğret diye nette bulamadım da o bakımdan yane
şimdi hepinize ii oldu diycem kıyamıom bundan ki hafta önce ben yakınıodum uyuyamıom hep ağlıom yürüyemiom die benle amma dalga gectiniz hatırlatırım benim haftama gelin szide görcem demiştim baktımda dökülüonuz ben alıstım böle yasamaya daha bunlar bişe değil bebek diyaframınızı kapadıkca geceleri boğuuomus gibi olcanız apış aranız acıycak gerilcek mide ekşilemeleri artacak desteksiz koltuktan kalkamıycanızzzz bakın görün demişti dersinizz![]()
benim şişkinliğim bi dönem olmuştu 2 haftadır falan bişey yok şükür.ama yinede hamile kalmadan önce giydiğim ayakkabım var bi tane o gelmiyo ayağıma.bende hiç extra tuz atmıyorum yemeklere yanlızca salçanın tuzuyla yapıyorum.
acaba çok su içmektenmi şiştik :roflol:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kesin çok su içmekten şiştik nan :roflol: :roflol:
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
günaydın tatlışlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın tatlıımmopuyorumnanaktan
nan yürü git düdük ne moral vercem banane ben acıdan geberirken siz benim cinsel hayatımı tartısıodunuz ozaman benim canım yokmuydu hem kusura bakma dost acı söler zor son uc ayyy kaçıs yokkknehir sende varya sabah sabah millete moral vereceğine ettiğine bak çatlak.
şimdi hepinize ii oldu diycem kıyamıom bundan ki hafta önce ben yakınıodum uyuyamıom hep ağlıom yürüyemiom die benle amma dalga gectiniz hatırlatırım benim haftama gelin szide görcem demiştim baktımda dökülüonuz ben alıstım böle yasamaya daha bunlar bişe değil bebek diyaframınızı kapadıkca geceleri boğuuomus gibi olcanız apış aranız acıycak gerilcek mide ekşilemeleri artacak desteksiz koltuktan kalkamıycanızzzz bakın görün demişti dersinizz![]()
su içsek yarıyoo anacım napalımmdelikafaduldenkesin çok su içmekten şiştik nan :roflol: :roflol:
:1shok: kafamçokkarıştı :bbo: :uhm:
günaydın çatlak karular
su içsek yarıyoo anacım napalımmdelikafadulden
:1shok: kafamçokkarıştı :bbo: :uhm:
alıntı yaparken bişyler oldu karakız o yazı nehiriverin yazısıydı nen öle oldu anlamadımm
kızlar bacaklarınız mı ağrıyor benim de bir ara çok ağrıyordu hatta işe giderken çok zorlanmıştım doktor kalsiyum magnezyum eksikliği dedi ilaç verdi kalsiyumum bitti magnezyuma devam ediorum gün aşırı hiç bacak ağrım kalmadı
ama benim karnımın sağ tarafı ağrıyor çözemedim dayanılmaz değil ama ciddi bir şey olursa diye korkuyorum
bir de sabaha karşı karnımızın altındaki kemik var ya sızladığını hissettim tarif edebildim mi bilmiyorum ama belki anlamışsınızdır
hemoroidim sabah tuvaletten sonra gene çıktıkocamla birlikte olmaya korkuyorum bir şey olack diye
hemoroidde bu bir sorun yaratıyor mu bilen var mı kızlar
nehiriver günaydın cnm
ben su içmenin zaralı olabileceğini düşünmüyorum en azından idrar yolu enfeksiyonu filan olmaktan koruyor bizi.
yok anaaaaam sen çıldırmışın.gözünü intikam hırsı bürümüşkaydirigubbakcemile3
hem ben dalga geçmemiştim ama bende gece uyuyamadım yaaaa.ya bide midem nasıl yanıyo alev alev offff.geceleri sağa sola dönmek işkence oluyo.yani durum hem komik hem trajik
nehir bende bu gece saydım 6 kez uyandım wc için sadece.onun dışında sağa sola dönerken hep uyanıyom.bütün bu zorluklarına rağmen anne olmak çooooooooooooooooooook güzel.rabbim isteyen herkese nasip etsin