2009 Kasm Anneleri

günaydın canım bende doğru düzgün uyuyamadım sıcaktan
sen neden uyuyamadım

ay bende ayaklarımın ağrısından uyuyamıyom bide ne sağa ne sola yatamıyorum ne yana dönsem o yanıma yatak batıyo sanki bu gecede kocişi az kalsın atıyomuşum yataktan sabah söledi bana sen rahat uyu diye kıvrandım yatağın köşesinde dedi garibim ya

ne ağlaması ne kontrolüü yaaaa hayırdır

bende 2 gündür herşeye ağlamak istiyorum anlatamam
dün kociş ayağıma şakacıktan bi vurdu oturdum ağladım
neden bilmiyorum ama sürekli ağlamak için bahane aryorum

canım wannababy oğluna 6 aylıkken kontrollu ağlama yöntemi ile geceleri deliksiz uyumayı öğretmiş onu sordum nasıl bir yöntem banada öğret diye nette bulamadım da o bakımdan yane

benim şişkinliğim bi dönem olmuştu 2 haftadır falan bişey yok şükür.ama yinede hamile kalmadan önce giydiğim ayakkabım var bi tane o gelmiyo ayağıma.bende hiç extra tuz atmıyorum yemeklere yanlızca salçanın tuzuyla yapıyorum.
acaba çok su içmektenmi şiştik :roflol:

benimde geçen haftalarda bi şişlik olmuştu kaçgündür yoktu tekrar başladı
ama kiraz iyi geliyo kızlar bolbol kiraz yerseniz ödemi atıyoo
evde yoktu dün yiyemedim bugün gidip alacam
ben eski ayakkabılarımı normalde giyiyor sadece şiştiğinde sıkıyoo
yaz gelince astarı bile olmayan sırf deri olan ayakkabı almıştım o her durumda da oluyo
o yüzden ayakkabıda sıkıntı yok

günaydın canım bende doğru düzgün uyuyamadım sıcaktan
sen neden uyuyamadım

ay bende ayaklarımın ağrısından uyuyamıyom bide ne sağa ne sola yatamıyorum ne yana dönsem o yanıma yatak batıyo sanki bu gecede kocişi az kalsın atıyomuşum yataktan sabah söledi bana sen rahat uyu diye kıvrandım yatağın köşesinde dedi garibim ya

ne ağlaması ne kontrolüü yaaaa hayırdır

bende 2 gündür herşeye ağlamak istiyorum anlatamam
dün kociş ayağıma şakacıktan bi vurdu oturdum ağladım
neden bilmiyorum ama sürekli ağlamak için bahane aryorum

canım wannababy oğluna 6 aylıkken kontrollu ağlama yöntemi ile geceleri deliksiz uyumayı öğretmiş onu sordum nasıl bir yöntem banada öğret diye nette bulamadım da o bakımdan yane

şimdi hepinize ii oldu diycem kıyamıom bundan ki hafta önce ben yakınıodum uyuyamıom hep ağlıom yürüyemiom die benle amma dalga gectiniz hatırlatırım benim haftama gelin szide görcem demiştim baktımda dökülüonuz ben alıstım böle yasamaya daha bunlar bişe değil bebek diyaframınızı kapadıkca geceleri boğuuomus gibi olcanız apış aranız acıycak gerilcek mide ekşilemeleri artacak desteksiz koltuktan kalkamıycanızzzz bakın görün demişti dersinizz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim şişkinliğim bi dönem olmuştu 2 haftadır falan bişey yok şükür.ama yinede hamile kalmadan önce giydiğim ayakkabım var bi tane o gelmiyo ayağıma.bende hiç extra tuz atmıyorum yemeklere yanlızca salçanın tuzuyla yapıyorum.
acaba çok su içmektenmi şiştik :roflol:

kesin çok su içmekten şiştik nan :roflol: :roflol:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

günaydın tatlıımmopuyorumnanaktan
günaydın tatlışlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehir sende varya sabah sabah millete moral vereceğine ettiğine bak çatlak.
nan yürü git düdük ne moral vercem banane ben acıdan geberirken siz benim cinsel hayatımı tartısıodunuz ozaman benim canım yokmuydu hem kusura bakma dost acı söler zor son uc ayyy kaçıs yokkk:olmaz:

günaydın çatlak karular

şimdi hepinize ii oldu diycem kıyamıom bundan ki hafta önce ben yakınıodum uyuyamıom hep ağlıom yürüyemiom die benle amma dalga gectiniz hatırlatırım benim haftama gelin szide görcem demiştim baktımda dökülüonuz ben alıstım böle yasamaya daha bunlar bişe değil bebek diyaframınızı kapadıkca geceleri boğuuomus gibi olcanız apış aranız acıycak gerilcek mide ekşilemeleri artacak desteksiz koltuktan kalkamıycanızzzz bakın görün demişti dersinizz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sabah sabah felaket tellalığımı yapıyon sütçiiiii:oklava:

su içsek yarıyoo anacım napalımmdelikafadulden

Son düzenleme:

:1shok: kafamçokkarıştı :bbo: :uhm:

kızlar bacaklarınız mı ağrıyor benim de bir ara çok ağrıyordu hatta işe giderken çok zorlanmıştım doktor kalsiyum magnezyum eksikliği dedi ilaç verdi kalsiyumum bitti magnezyuma devam ediorum gün aşırı hiç bacak ağrım kalmadı

ama benim karnımın sağ tarafı ağrıyor çözemedim dayanılmaz değil ama ciddi bir şey olursa diye korkuyorum

bir de sabaha karşı karnımızın altındaki kemik var ya sızladığını hissettim tarif edebildim mi bilmiyorum ama belki anlamışsınızdır:(

hemoroidim sabah tuvaletten sonra gene çıktı:( kocamla birlikte olmaya korkuyorum bir şey olack diye:( hemoroidde bu bir sorun yaratıyor mu bilen var mı kızlar

nehiriver günaydın cnm

ben su içmenin zaralı olabileceğini düşünmüyorum en azından idrar yolu enfeksiyonu filan olmaktan koruyor bizi.

yok anaaaaam sen çıldırmışın.gözünü intikam hırsı bürümüşkaydirigubbakcemile3
hem ben dalga geçmemiştim ama bende gece uyuyamadım yaaaa.ya bide midem nasıl yanıyo alev alev offff.geceleri sağa sola dönmek işkence oluyo.yani durum hem komik hem trajik

ohhh iii olduuu böle kalıverirsiniz işte boşuna dememişler intikam soğuk yenen yemektir .. az dalga gecmediniz benlee şimdi bıra bana gectiiiiiiiiiiiiiii

kızlar bu arada ben kan ilacı içmiyom gerekli dimi artık.
bide elevite devam ediyomusunuz.ya bu ilaç çooook kilo aldırıyoooooo.

kızlar bacaklarınız mı ağrıyor benim de bir ara çok ağrıyordu hatta işe giderken çok zorlanmıştım doktor kalsiyum magnezyum eksikliği dedi ilaç verdi kalsiyumum bitti magnezyuma devam ediorum gün aşırı hiç bacak ağrım kalmadı

ama benim karnımın sağ tarafı ağrıyor çözemedim dayanılmaz değil ama ciddi bir şey olursa diye korkuyorum

bir de sabaha karşı karnımızın altındaki kemik var ya sızladığını hissettim tarif edebildim mi bilmiyorum ama belki anlamışsınızdır:(

hemoroidim sabah tuvaletten sonra gene çıktı:( kocamla birlikte olmaya korkuyorum bir şey olack diye:( hemoroidde bu bir sorun yaratıyor mu bilen var mı kızlar

nehiriver günaydın cnm

ben su içmenin zaralı olabileceğini düşünmüyorum en azından idrar yolu enfeksiyonu filan olmaktan koruyor bizi.

hemoridin cinsel ilişkide bi zararı yok bulaşııcı değil merak etme.. ama o kasıgındaki ağrı bana sanki idrar yolu enfeksyonu gibi geldi bu haftalarda gözünüzü dört acın 24 haftadan itibaren idrar reflüsü die bişe oluomus kadınlarda idrar yolu kanalı genişlio idrar mesaneden geri yukarı kacıomus buda sinsi enfeksyona yol acıomus bende oldu mesela opuyorumnanaktan
yok anaaaaam sen çıldırmışın.gözünü intikam hırsı bürümüşkaydirigubbakcemile3
hem ben dalga geçmemiştim ama bende gece uyuyamadım yaaaa.ya bide midem nasıl yanıyo alev alev offff.geceleri sağa sola dönmek işkence oluyo.yani durum hem komik hem trajik

bunlar güzel bir sonucun ödememiz gereken bedeli kucağımıza aldıgımızda hepsi gecicek ama cok ciddiyim hafta arttıkca yük acaip artıo gecede 10 dan daha fazla uyanıom uyku die bişe kalmadı :olmaz:

nehir bende bu gece saydım 6 kez uyandım wc için sadece.onun dışında sağa sola dönerken hep uyanıyom.bütün bu zorluklarına rağmen anne olmak çooooooooooooooooooook güzel.rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X