2009 Kasm Anneleri

nehir bende bu gece saydım 6 kez uyandım wc için sadece.onun dışında sağa sola dönerken hep uyanıyom.bütün bu zorluklarına rağmen anne olmak çooooooooooooooooooook güzel.rabbim isteyen herkese nasip etsin

evet aynen ben dönerken uyanmalarımı su için kalkmalarımı saymıom bile :roflol: ama su an tam anne olmak ne bence 3 te 1 ini bile bilmiyoruzz buna rağmen anne olmak gercekten güzelllopuyorumnanaktan

kızlar bu arada ben kan ilacı içmiyom gerekli dimi artık.
bide elevite devam ediyomusunuz.ya bu ilaç çooook kilo aldırıyoooooo.

canım ben içiyorum demir hapı.Elevitte içiyorum valla hiç kilo milo yapmadı yaa :olmaz:
bide magnezyum içiyorum bacaklarıma giren kramplar için.

canım ben içiyorum demir hapı.Elevitte içiyorum valla hiç kilo milo yapmadı yaa :olmaz:

gel benide iç ne kaldı bajımmm:roflol::roflol::roflol::roflol: ben sadece demir içiommm:kedi:

ooo bune kızım neler içiyo millet halime şükürler olsun,bi arkadasım bunlara ek kalsiyum,guatır hapı felanda içiyodu.ben halimden çok memnunum :lepi:

çok nan yinede benim doktorum duysa bu kaa ilacı kesin bayılır benim doğuran arkadasımda allahım içmediği yoktuuuuu diodum ne bu bukaa ilaç bazı doktorlar garbi abartıo ama dimi nan edoşşopuyorumnanaktan

kızlar bu arada ben kan ilacı içmiyom gerekli dimi artık.
bide elevite devam ediyomusunuz.ya bu ilaç çooook kilo aldırıyoooooo.

ben demir ilacını kaç aydır içiyorum elevite de devam ediyorum randevum ağustosta o zaman dr ne der bilmiyorum magnezyum da alıyorum:)

haklısın ben elevite başlamadan önce 1 kilo almıştım ne güzel

çok nan yinede benim doktorum duysa bu kaa ilacı kesin bayılır benim doğuran arkadasımda allahım içmediği yoktuuuuu diodum ne bu bukaa ilaç bazı doktorlar garbi abartıo ama dimi nan edoşşopuyorumnanaktan

yok kızzz ben öle düşünmüyorum dr.niye abartsınkii demir hapı herkes içiyo,ee bu vitaminde beni ayakta tutucak,sütü bile arttırıyomuş o kadar vitamini yediklerimden imkansız alamam,eee magnezyumuda ben dedim kramp şikayetim için verdiiii.

hemoridin cinsel ilişkide bi zararı yok bulaşııcı değil merak etme.. ama o kasıgındaki ağrı bana sanki idrar yolu enfeksyonu gibi geldi bu haftalarda gözünüzü dört acın 24 haftadan itibaren idrar reflüsü die bişe oluomus kadınlarda idrar yolu kanalı genişlio idrar mesaneden geri yukarı kacıomus buda sinsi enfeksyona yol acıomus bende oldu mesela opuyorumnanaktan

bunlar güzel bir sonucun ödememiz gereken bedeli kucağımıza aldıgımızda hepsi gecicek ama cok ciddiyim hafta arttıkca yük acaip artıo gecede 10 dan daha fazla uyanıom uyku die bişe kalmadı :olmaz:

canım yaaa... korktum bak şimdi bu kadar uzun zaman ağrımaz di mi normalde sizde ağrı oluyor mu?

ama idrarımı yaparken yanma filan yok.
amaan gidince soracağım dr.a

yok kızzz ben öle düşünmüyorum dr.niye abartsınkii demir hapı herkes içiyo,ee bu vitaminde beni ayakta tutucak,sütü bile arttırıyomuş o kadar vitamini yediklerimden imkansız alamam,eee magnezyumuda ben dedim kramp şikayetim için verdiiii.

ne blem edosum benim arkadasımın doğumunu bilion 1700 doğmustu ondan sonra ilaçlara inancım yok benim deli gibi ilaç vermişti doktorrsırnaşık şey

canım yaaa... korktum bak şimdi bu kadar uzun zaman ağrımaz di mi normalde sizde ağrı oluyor mu?

ama idrarımı yaparken yanma filan yok.
amaan gidince soracağım dr.a

canım niyetim korkutmak değil ama bende de ağrı yoktu batma oluodu arada bende bebek sanıodum kas sanıodum mesanemmmiş megersem idrar yollarımmış illaki böle olcak demiom ama sinsi oluomus bende 2 hafta önce tecrübeyle öğrendimopuyorumnanaktan

Kızlar hafta içi kan ve idrar tahlili yapmıştımya sonuçlarımı aldım idrarda bişi görünmüyo herşey normal görünüyo ama kan sonuçlarındaki değerler yine düşük o kadar serum yedim geçen ay bi işe yaramadı demek kafamçokkarıştı

ya bende bu gidişimde soram doktora bakalım gerek varmı artık elevite.
bu arada dün görümcemle konuştum o hamileliğinde 25 kilo alşmı.ama şimdi görseniz acayip zayıf.valla moralim yerine geldi.25 kilo alan biri o kadar zayıfladıysaaaaaa

peki napıyoruz idrar yollarıysa... ilaç mı veriyor dr?

anaaam hepsi birden geliyor gelince üst üste...

ama Allah'a şükürler olsun gene de kolay atlatıyorum bu dönemi.

nasıl korunacağız bu idrar yolları hastalıklarından ?

dr her randevuda idrar testi de yapıyor gçn ay yoktu dmek

Kızlar hafta içi kan ve idrar tahlili yapmıştımya sonuçlarımı aldım idrarda bişi görünmüyo herşey normal görünüyo ama kan sonuçlarındaki değerler yine düşük o kadar serum yedim geçen ay bi işe yaramadı demek kafamçokkarıştı

hr şey normalse sevindim cnm ama dr ne diyor bu sonuçlara.

cnm geçmiş olsuunn opuyorumnanaktan
dr.sorarsın bitanem yavv..
ya bende bu gidişimde soram doktora bakalım gerek varmı artık elevite.
bu arada dün görümcemle konuştum o hamileliğinde 25 kilo alşmı.ama şimdi görseniz acayip zayıf.valla moralim yerine geldi.25 kilo alan biri o kadar zayıfladıysaaaaaa

valla benim dr.emzirirken bile devam edeceksin dedi.o yüzden ben içmeye devam edeceğim.zemuszemus

peki napıyoruz idrar yollarıysa... ilaç mı veriyor dr?

anaaam hepsi birden geliyor gelince üst üste...

ama Allah'a şükürler olsun gene de kolay atlatıyorum bu dönemi.

nasıl korunacağız bu idrar yolları hastalıklarından ?

dr her randevuda idrar testi de yapıyor gçn ay yoktu dmek

korunamıosun işte dedim ya içten oluomus dısardan bulasmıo tek caresi bol bol bol su içmekkk bakterileri atmak için normaldede hamile kadının cok su içmesi lazım zaten ...
bi tek kullanımlık antibiotik verio içiosun sonrada günde ückere bi antiseptik verio onu içiosun bi hafta yanında da bol bol bolllllllllllllllllllllllll suuuuuuuuuuuuuu:lepi:

vallahi 3. aydan beri elevit içiyorum kilo yapıyo gıı sende nasıl yapmadı
balık yağı hapı 3 aydır, kan ilacı 2 aydır ve kalsiyumada yeni başladım
ama çook sıkıldım ilaç içmekten
ayy canım inş. ilaç tedavisiyle ykselir hayırlısı olsun

[

Back
X