2009 Kasm Anneleri

ama ben ilk başladğımda birden 2 kilo aldım 3 haftada

maalesef canım yiyemiyorum normalde çok severdim ama tiksindim
şimdi balık lafını duysam midem kalkıyoo
3 aydır balık yiyemiyorum

inş. kan ilacıyla yükselecek bi değerdedir canım yaa

bende hamileliğimin 3ncü ayından beri balık yemiom bu son bi aydır zorlaya zorlaya ton yiyom zemuszemus

benide korkuttunuz nan bugun 24 haftamıda bitirdim neler olacak bana acaba şimdiden düşünmeye başladım çatlak karılar

kork tabeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden ana olmak kolaymı benim 13 haftam kalıo yarından sonra ben daha cok korkuom asıllllllllllllldelikafaduldendelikafadulden

valla ya korkutmak istemiyorum ama olabilir bunlar hazırlıklı ol benim gibi şok olma en azından ben de herkese bende bir şey yok gayet rahat geçiriyorum hamileliği diyordum fıttırı fıttırı geziyordum 5-6 saat dolaşıp alışveriş yapıyordum yaa:)

sonra dedim acaba nazar mı değdi?

arkadaşlar bunlar birden çıkıyor anlayamıyorsun bile...

he arkadaşlar birinin midesinde yanma olmuştu kimdi unuttum ama baharatlı acı ekşi yememk ve gece yatmadan ılık süt içmek iyi geliyormuş... notlarımı taradım da buldum:)

kork tabeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden ana olmak kolaymı benim 13 haftam kalıo yarından sonra ben daha cok korkuom asıllllllllllllldelikafaduldendelikafadulden

kıssss ne çabuk geçiyo zaman ya amanın daha çocuğumun bir iğnesi yok ne zaman alcam bilmem kafamçokkarıştı

bende hamileliğimin 3ncü ayından beri balık yemiom bu son bi aydır zorlaya zorlaya ton yiyom zemuszemus

anaam sen de beni korkuttun kız nerden geldi aklına kalan haftaların hesabını tutmak?

benim kaç haftam kaldı ki...

kıssss ne çabuk geçiyo zaman ya amanın daha çocuğumun bir iğnesi yok ne zaman alcam bilmem kafamçokkarıştı

al tabi aha ben tutustum bile oda tam 39 haftada gelirse 14 haftam var daha erken olursaaa aboooooooooooooo:1shok: yarın 26 haftamı dolduruom anam anam anam daha ben bebeme pıhtı adını koydugum günü dün gibi hatırlıom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi: nası gecti zamankaydirigubbakcemile2

günaydııına.s.

ben cikiyorum, bir dahada girmem artik hayirlisiyla dogurana kadar. aaa kimse halden anlamiyor ya.:1no2:

valla wanna haklı yaaa. sabah sabah benim de canımı çektirdiniz... nerden bulacam şimdi ben o yazdıklarınızı... eve gidince de çok yorgun oluyom yapamam ki... biri gün yapsa da gitsem yaaa:çok üzgünüm: çok canım çekti

işte benim örüp örüp biteremediğim battaniye

kenya bu battaniye hangi iple örüülmüş canım bana adını ve şiş numarasını yazabilir misin?... çok hoşuma gitti ben de örmek istiyorum... Ama ben öyle şekillleri yapmayı bilmiyom yaaaa.... kızıma süssüz de yapmak istemiyom ama netten araştırim bakim belki bulurum nasıl yapıldığını

canım dr randevum c.tesi ozaman göstereceğim bakalım ne diyecek bu sonuçlara kan değerlerim çok düşük çünkü

karakız bugün 24 haftayı dolduruyoruz canım... 6 ayı geride bıraktık...
kan değerin kaç çıktı canım...

ya herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok tabii ama aniden oluveriyorlar. insanın morali de bozuluyor şahsen bende öyle olduydu da sağolsunlar kk kadınları kasım anaları toparladıydı beni

ya herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok tabii ama aniden oluveriyorlar. insanın morali de bozuluyor şahsen bende öyle olduydu da sağolsunlar kk kadınları kasım anaları toparladıydı beni

bide alısıon böle yasamaya ilk zordu ama geco herkeste olcak die bişe yok ama cogunlukta oluo bebişler sağlam gelsinde gerisi boşşşopuyorumnanaktan

ayy katlanırım napıyım çok uğraştım bu bebek için...

iki tane koca memeli adama fazla gelir nan:roflol: adam korkar kaçar:roflol:

ne biliyon nan belkim öle seviyodur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cennete düştüm der delikafadulden
kız edoşş behlülün müşterisi çoğaldıııÇok üzgünüm çoook

heee kızzz benim oooo :lepi: kaptırmammmm :roflol: otur otıurdun yerde nan özgeee :mymeka:

al tabi aha ben tutustum bile oda tam 39 haftada gelirse 14 haftam var daha erken olursaaa aboooooooooooooo:1shok: yarın 26 haftamı dolduruom anam anam anam daha ben bebeme pıhtı adını koydugum günü dün gibi hatırlıom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi: nası gecti zamankaydirigubbakcemile2

canım ben de inanamıyorum göbeğime bakıp bakıp ben bu günleri de görcek miydim die hayret ediyorum aynı zamanda da şükrediyorum 2 yıl bekledim bebişimi :ecrin_bebek: dr. dr. gezdim hepsi moralimi alt üst ettiler en son pes ettim gitmedim dr.a filan ama geldi bebeğim:)

şükürler olsun şakayla karışık yazıyorum şikayet ediyor gibi ama maksat ayn ıproblemleri yaşayanlarla dertleşmek....

ayyyyyyyy ben gene duygusallaştımmmmm biri beni durdursunnn:(

ben ton balıkta sevmezdim zaten o yüzden ilaca başladım

evet zaman akıp gidiyor daha bişey almadık bebişlere
aman sağlığımız yerinde olsunda hepsi 2 günlük iş takma kafana

canım ben de inanamıyorum göbeğime bakıp bakıp ben bu günleri de görcek miydim die hayret ediyorum aynı zamanda da şükrediyorum 2 yıl bekledim bebişimi :ecrin_bebek: dr. dr. gezdim hepsi moralimi alt üst ettiler en son pes ettim gitmedim dr.a filan ama geldi bebeğim:)

şükürler olsun şakayla karışık yazıyorum şikayet ediyor gibi ama maksat ayn ıproblemleri yaşayanlarla dertleşmek....

:roflol::roflol: anaaammm dert yandı yandııı bide ağlıcak şimdiikk :roflol::roflol:

ne biliyon nan belkim öle seviyodur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cennete düştüm der delikafadulden

heee kızzz benim oooo :lepi: kaptırmammmm :roflol: otur otıurdun yerde nan özgeee :mymeka:

anam memeliler beni öldürcekkkkkk imdatttttttttttttt :roflol::roflol::roflol:

durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakkelime :roflol::roflol::roflol:

bide alısıon böle yasamaya ilk zordu ama geco herkeste olcak die bişe yok ama cogunlukta oluo bebişler sağlam gelsinde gerisi boşşşopuyorumnanaktan

evet alıştım ben de alkisalkisalkis
ama ilk tepkim hep zırlamak ağlamak oluyor

zamanla geçiyor kabulleniyorum artık acımıyo kii acımıyo kii filan diyorum kendi kendime:)
atlatıcam maksat bebeğim iyi olsun...

kemiklerim ağrıdığında hem ağlıyodum hem de tekmelyen bebeğime oğluşum sakın üzülme ben iyiyim annecim, sen al ne lazımsa benden ben toparlarım diyodum deli gibi:) delikafadulden

ben ton balıkta sevmezdim zaten o yüzden ilaca başladım

evet zaman akıp gidiyor daha bişey almadık bebişlere
aman sağlığımız yerinde olsunda hepsi 2 günlük iş takma kafana

hee iki günlğktee bu k.çlar şimdi zor kalkıyo yerinden 1-2 aya heç kalkamaz :roflol::roflol:
bencee başlayın gariiii ya 7 aylık doğarsa nan bunuda düşününnn :mymeka:

aynen canım yaa bu welet beni 3 bucuk sene beklettişimdi warsın olsun tüm sıkıntılarını çekmeye razıyım:emir_bebek:

Back
X