2009 Kasm Anneleri

evet alıştım ben de alkisalkisalkis
ama ilk tepkim hep zırlamak ağlamak oluyor

zamanla geçiyor kabulleniyorum artık acımıyo kii acımıyo kii filan diyorum kendi kendime:)
atlatıcam maksat bebeğim iyi olsun...

kemiklerim ağrıdığında hem ağlıyodum hem de tekmelyen bebeğime oğluşum sakın üzülme ben iyiyim annecim, sen al ne lazımsa benden ben toparlarım diyodum deli gibi:) delikafadulden

gı benim eşim evde yoktu 2 gün cnım yoğrut cekt almaya gidemedim :çok üzgünüm: en cok buna üzüldüm ama şimdi penguen gibi yürüyerek gidiom öle komik olduki yürümem anlatamamm sünnet olmus gibi:roflol::roflol::roflol:

yok valla ağlamıcam siz bana neşe veriyosunuz yaaaa:) canlarımmmmmmmmm.......

ama hakkten ben de almadım bir şeyler henüz listem hazır bebeklere alınacaklar başlığına yazdım kızlar isteyen baksın, annemi bekliyorum belki azcık düzelirm diyorum bi de ilçedeyim ile gidince dr.a o gün alabilirim çıkışta. ne bileyim yoksa ayrıca mı giderim şu karın ağrım olmasa rahat edicem ama... yrüyünce de azalıyor gibi sanki amaan ne bileyim annem gelsin de ne zaman derse o zaman gidicez

valla erken merken doğarlarsa cıscıbıldak kalırıs kıslar......

aynen canım yaa bu welet beni 3 bucuk sene beklettişimdi warsın olsun tüm sıkıntılarını çekmeye razıyım:emir_bebek:

arif abi okaaa taş fırın değilmi demekkiii:roflol::roflol::roflol::roflol: sene bebekmi beklediniss gııı

hee iki günlğktee bu k.çlar şimdi zor kalkıyo yerinden 1-2 aya heç kalkamaz :roflol::roflol:
bencee başlayın gariiii ya 7 aylık doğarsa nan bunuda düşününnn :mymeka:

bence eda doğru sölüo bizim gibi hamileliliği yaza gelenlerde hiç belli olmuo bebeklerin işi temmuz analarına baktım en gec bitane var 41 haftalık diğerleri 35 haftadan baslamıs doğmaya hem okaa kolay değil 2 saatte alamıon bi dona bile 2 saatte karar veriom ben :roflol::roflol:

tuğbarif yeter ki sağlıklı olsunlar di mi tek duam bu oldu artık....

nehir kıyamam sana... cnm benim... ben de penguen gibi yürüyorum ama çok komik oluyor eşim dalga geçiyor sünnet çocukları gibi oldun die:)

mureda bizim ufaklık bi doğsun da poposundan ısırcaklar sıraya gircek ben geç kaldı die ısırcam babası annesini üzüyo ağrıtıyor orasını burasını die ısırcakmış annem kızımı üzersin haaa diye ısırcakmış amcası sevgiden ısırcakmış:) çocuğun poposu ısırık içinde kalcak ayol:)

valla bence bi an önce başlayalım listeler uzun hepsini bi günde alamayabiliriz bi sorun çıkar rahat gezemeyebiliriz ikide bir yoruluyoruz zaten bi de sıcak içim sinmeyenleri hiç alamam:) bilmiyorum ne edicez.

arif abi okaaa taş fırın değilmi demekkiii:roflol::roflol::roflol::roflol: sene bebekmi beklediniss gııı

nan bu weletlere taşfırın falan fayda eder mi:emir_bebek: walla şimdiden kızım onu oyuncak etti. karnımda fıldır fıldırkern o elini koyunca duruyoo zilli maytap geçiyoo babasıylaa kaydirigubbakcemile3 ben başedemedim belki kızım yola getirir babasını

:roflol:

nehir kıyamam sana... cnm benim... ben de penguen gibi yürüyorum ama çok komik oluyor eşim dalga geçiyor sünnet çocukları gibi oldun die:)

mureda bizim ufaklık bi doğsun da poposundan ısırcaklar sıraya gircek ben geç kaldı die ısırcam babası annesini üzüyo ağrıtıyor orasını burasını die ısırcakmış annem kızımı üzersin haaa diye ısırcakmış amcası sevgiden ısırcakmış:) çocuğun poposu ısırık içinde kalcak ayol:)

aynen banada diolar sünnet bebesi die hatta arkadasımın gectiğimiz haftalarda iki oğlu brden sünnet oldu hep beraber yolda giderkene cocukları kontrole götrüoduk benlede dalga gectiler senide kontrol ettirek sünnetciye die 3ümüz aynı yürüoduk cocuklarla:roflol::roflol::roflol::roflol:

nan bu weletlere taşfırın falan fayda eder mi:emir_bebek: walla şimdiden kızım onu oyuncak etti. karnımda fıldır fıldırkern o elini koyunca duruyoo zilli maytap geçiyoo babasıylaa kaydirigubbakcemile3 ben başedemedim belki kızım yola getirir babasını

inşallah senin intikamını alırr saçını başını yolar onun kaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

tuğba ben d ebenim haylaz yapıyo babasına diyodum iki gündür tekmelerken gel diyorum eşime tam geliyo karnıma koyuyo elini pat duruyo o gidince gene başlıyo çokbilmiş bu çocuklar ayoll...

nehir, çok güldürdün beni kız... Allah da seni güldürsün inş....

tuğba ben d ebenim haylaz yapıyo babasına diyodum iki gündür tekmelerken gel diyorum eşime tam geliyo karnıma koyuyo elini pat duruyo o gidince gene başlıyo çokbilmiş bu çocuklar ayoll...

nehir, çok güldürdün beni kız... Allah da seni güldürsün inş....

aminnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMıŞ oluyoz...

inşallah senin intikamını alırr saçını başını yolar onun kaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
tek temennim o kaydirigubbakcemile3
hee yaa çok bilmişler şimdiden oyuncak olduk ellerinde gamyoncuiremsu
bana ne kızıon benmi maskara ettim arife kız sıkıosa o etti seni maskaraaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

anaaam gitii bebenin poposu nannnn kaydirigubbakcemile3

yaw kıslar kahwaltu ettiniz mi ben acıktum bugün kahwaltıya kimdeyisscokacimcoook
kuşuuumm kalkta yee saat kaç oldu yavvv zemuszemus

ayy ewt ne alaka taşfırınlıklaa delüü naniknanik
kızcağızda senden etkileniyo heralde nan :roflol::roflol::roflol:

Back
X