2009 Kasm Anneleri

ayy geldim habire tuvalete taşınıyorum:(

geceleri serin oluyo burası akşamları da eşimle yürüyüşe çıkıyoruz karnımdaki ağrı acaba üşüttüğümden midir die düşünüp sıcak su torbası koydum ayağıma

çorbamı da aldım yanıma

burdayım :)

hiç bişe koma bi yerine eğer enfeksyon varsa sıcak su mikropüretimini hızlandırıı ona göre sen doktoruna bi telefon ac beni dinle:lepi:

kız ayağıma koydum bişi olmaz heralde... ne zararı olcak ki... üşütünce hep böyle yapardım ben adet döneminde de yapardım

dr u arayamam daha pzt aradım ya adamın işi gücü sadece ben değilim ya....

kız ayağıma koydum bişi olmaz heralde... ne zararı olcak ki... üşütünce hep böyle yapardım ben adet döneminde de yapardım

dr u arayamam daha pzt aradım ya adamın işi gücü sadece ben değilim ya....

ama yanlıs dşünüosun adamı düşünmeyi bırak bebeği düşün ben gecen hafta aynı gün 3 kere aradım onun işi bu cekinme bi soruver nolcak bebeğindne önemlimi:olmaz:

ne bileyim ben çok utanıyorum nednse sadece randevularıma gitsem ii olcak gibi geliyo adam çok iyi aslında tabii arayacaksın her zaman ara deyip duruyor ama ben bu utangaçlığı atamıyorum üstümden....

gı nehir bende son günlerde taktım acaba enfeksiyon varmı diye.geçenlerde sağ kasığım ağrımıştı ordan çıktım yola.başkada bişey yok

ne bileyim ben çok utanıyorum nednse sadece randevularıma gitsem ii olcak gibi geliyo adam çok iyi aslında tabii arayacaksın her zaman ara deyip duruyor ama ben bu utangaçlığı atamıyorum üstümden....

hadi ara sor ağrını bak hamilelikte ömesemediğimiz en ufak bieş bile cok önemli olabilio benm doktorum en ufk şikayetinde ara dio bende arıom arada sor bi hadi ::lepi:

gı nehir bende son günlerde taktım acaba enfeksiyon varmı diye.geçenlerde sağ kasığım ağrımıştı ordan çıktım yola.başkada bişey yok

gı bendede bişeyoktu kasığım batıo diyip duruodum ne idrarda yanma ne bişe anam bi baktık bakteri cıktı idrarda aklıma bile gelmemştizemuszemus

o zaman ben şeker yüklemesine gitcem bi kaç gün sonra doktora söyleyemde kanla idrar tahlili yaptırsın.hem aklımda kalmaz dimi.

o zaman ben şeker yüklemesine gitcem bi kaç gün sonra doktora söyleyemde kanla idrar tahlili yaptırsın.hem aklımda kalmaz dimi.

he ya iki dakka cisini verion zaten ne olcak opuyorumnanaktan

bende de ağrı var sadece. dr aradım ama hst.de değil cebinden de aranacak kadar acil değil beklerim gelene dek.

gı arasana cebten ben hep cebinden arıom konu bebeğim olunca gazım olsa bile acil oluo hersey aaaaaaaaaaaaaaaa buda nası anne olcak doktordan cekinio yapma bacım böle allah korusun belki senin önemsemediğin sey cok acil bişe cıkarr:olmaz:

cnm ben de ayın 1inde gidicem ondan biraz rahat davranıyorum şeker yüklemesine...

her gidişinde idrar kan tahlili yapılmıyor mu?

bu arada internette gördüm bayıldık eşimle hem mama sandalyesi hem beşik gibi yatırabiliyosun bebeği bi de otomatik sallıyo ayarlayınca çok kullanışlı geldi bana adı dondy li bişey:)

günaydııına.s.

kenya bu battaniye hangi iple örüülmüş canım bana adını ve şiş numarasını yazabilir misin?... çok hoşuma gitti ben de örmek istiyorum... Ama ben öyle şekillleri yapmayı bilmiyom yaaaa.... kızıma süssüz de yapmak istemiyom ama netten araştırim bakim belki bulurum nasıl yapıldığını

canım bu makina ipiyle yapılmıs ama ben kartopunun yazgülü ipleriyle yapıyorum daha büyük oldu bende renkli olan bikaç sırasını cıkardım
iş olan yerini annem işleyecek bende işlemeyi bilmiyorum
kartopu ipleri için 3numara şiş gerekli canım

yok ya burda yapılmıyo.daha doğrusu burdaki hastanelerde bi garip.neyse ben gidince söyleyem yaptırsın doktor

sagolun kılzar kartanesi cnm işten ayrılmadım ama yeni birini aldılar yerime malum bir iyi bir kötü oluyorum izne çıkma konusu da sıkıntılıydı birini hemen almak istediler yeni gelenlerde vardı hamile halımle yetişemedigimide biliyorlardı..şimdilik eylüle kadar c.tesi günleir gidecem yani 4 saat hafta içi evdeyim eylülde raporumu alınca zaten hiç gitmeyecem..sonrasında dogumdan sonra çalışmayacagım.neyse bana müsade az başım agrıyor..
aaa ne güzel bee ooohh hafta içi evdee
nann ikea varya ankarada yoksam ben mi yanlış hatırlıyorum:uhm:

yanlış hatırlıyon şekerümm bauhouse var ankarada

ya ne konuşuyonuz bakem geçmişi okuyamadımm
çok uykum geldiiiiii
yarın doktora gitceeem ayrıntılıda görcem bebişimi çok heyecanlıyımmm 5 hafta oldu görmeyeli araya uçakla yolculuklar yerleştirdim bi de inş. bebeişim iidiiir

Back
X