2009 Kasm Anneleri

kartanesi çok şeker görünüyolar canım ayrıntılı başka oluyo valla:) ama ben bilmiyodum bazı yerlerde cd ye çekiliyomuş görüntüler bana verilmedi cd filan çok üzüldüm öğrenince hatıra kalırdı:(

:teytey:hoş geldin bende dok yeni geldim eşşimi götürmüüştüm

9 ağustosda şeker yüklemesi var acaba yapmasam mı diye düşünüyom
yap gıı neden yapmıyooonnn
istanbuldaki bacılar ben modesa ya gitmek istiyom ya eyüpte varya mobilyacılar çarşısı orayı bi dolanmak istiyom neler vardır allah bilirrr.
mobilyalarımı da ordan almıştım masko da falan çok kazık herşey evimin tüm mobilyasını çok uyguna almıştım bebekim içinde bi gidem ben oraya yaaaa
biz de burda sitelere gidip dolaşcaz bi mobilyaları da ordan aldıydık zaten el yapımı çok kaliteliii
ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito
:roflol: :roflol: :roflol: üzerinden atlar heee :roflol:
ben yolculuktan dönüyom ev mis gibi ama anında dağıtma potansiyeline sahibimm -tatlicadiarzu-
ay bu arada ben faceye kayıt yapacaaduum du bi deniyem bakem

kız zaten ağustosun ikinci haftası angaraya ablama gelesim var keçiörende oturiy aslında kartanesi ebisi falan toplayıp sana damlasak amma güzel olur haa ama bak gelürsem bamyamı isterun ona göreeeee :jeyyar:
adamım naaaan süper olur valla heee
kıs niye düdüklüde yaptın zaten tencerede de çabuk pişer.ye ye bebişinde alışsın şimdidenkaydirigubbakcemile3yaa ben oğluşuma hamileyken neyi çok yediysem oğluşum onları seviyor gerçekten böle birşey var mı acep:uhm:
evet varmış itek öle bişi çünkü her yediğin bebişin suyunun tadına etki ediyomuş bebk doğduğunda o yediklerini daha çok seviyomuşş

saol canım baktım çok güzelmiş
ben bunu 3 ayda örebilirmiyim acaba
ya da örmesekte hazırmı alsak yahu

kartanesi çok şeker görünüyolar canım ayrıntılı başka oluyo valla:) ama ben bilmiyodum bazı yerlerde cd ye çekiliyomuş görüntüler bana verilmedi cd filan çok üzüldüm öğrenince hatıra kalırdı:(

hıı ben ilkine gittim bu ikinci aşama ikisinin toplam görüntülerini cd de vercekleer :lepi: ilkinde yüzünü göremedik tam eşi geliyomuş önüne inş. şimdi görürüüüüzz :uhm:
bi de benimki tersti yaa makat gelişi var mı sizde ters olan döndümü acaba yaa hareketler arttı ama döndüğünü hissetmedim nooluurr dönsüüünn

hıı ben ilkine gittim bu ikinci aşama ikisinin toplam görüntülerini cd de vercekleer :lepi: ilkinde yüzünü göremedik tam eşi geliyomuş önüne inş. şimdi görürüüüüzz :uhm:
bi de benimki tersti yaa makat gelişi var mı sizde ters olan döndümü acaba yaa hareketler arttı ama döndüğünü hissetmedim nooluurr dönsüüünn

:roflol::roflol::roflol::roflol: lan delüüü erken daha dönmesiii için cıldırmaaaaaaaaaa:roflol::roflol: döner geri yukarı döner yeri bol şimdi

Back
X