2009 Kasm Anneleri

örebilirsin tabide hep elinde olması lazım
kolay ama düz örgü yani
sadece beni kıyıları sinir etti

ben anama söyleyimde örüversin öyle gezip durmasın ankaralarda
bi taraftanda eşimin hoşuna gidio ben örsem falan diyince adam mutlu oluyo
ipin cinsi ne olmalı ne sıcak tutar yünlümü olcak

walla gel güzelim istediğin bamya olsun yaparım tabi.hee bu arada ebis demişken nerede bu gacı yaa ben yokken o damı kaçtı bir yerlere
ebiş tatilde gıı
ayy ben ve kocişimde öyleyiz yaa :kedi: bebemin genlerin var yane abur cubur sevmek yandık deseneeeeeeeeee
:1shok: :1shok:
çikolata mannağı olcak kızım daa
:roflol::roflol::roflol::roflol: lan delüüü erken daha dönmesiii için cıldırmaaaaaaaaaa:roflol::roflol: döner geri yukarı döner yeri bol şimdi
öle mi gııı ben de korktum yaa dönmezse bi de sezeryan mı olcaz deyüü bi de geç kalırsa hiç dönemez hee :roflol: :roflol:
kartanesi bende geçenlerde gittim benimkide tersti daha doğrusu kafası sağda ayakları solda.

seninki 90 derece açı yapmış benimki tam 180 derece :roflol:

bana son adetlerinizi deyüüüverünnnnnnnnnnnnnnnnnnn

5 şubat nan benimkisi

kız sezeryan olacağı nasıl kesinleşti.

anacım ben daha 2 yıl önce öğrendim belimden rahatsızlandım mr falan çekildik derken beyin cerrrahı ilerde hamile kaldığında normal doğum yapamassın tehlikeli sakat kalabilirsin demişti belimde hem fıtık hemde omurilikte zedelenme varmış ondan yani sezeryan mecburi benim.zaten bel ağrılarımda normal hamilelerin ağrısının 10 katını çekeceksin gün gelecek dedi :sinifsinif: bebeğim sağlıklı olsunda herşeye katlanırım ben

ben anama söyleyimde örüversin öyle gezip durmasın ankaralarda
bi taraftanda eşimin hoşuna gidio ben örsem falan diyince adam mutlu oluyo
ipin cinsi ne olmalı ne sıcak tutar yünlümü olcak

benim aldıgım merserize tarzı iplerden canım daha parlak durması için
örenbayan yazgülü diye alırsın canım yapacaksanız
3 numara şişle

:
5 şubat nan benimkisi

anacım ben daha 2 yıl önce öğrendim belimden rahatsızlandım mr falan çekildik derken beyin cerrrahı ilerde hamile kaldığında normal doğum yapamassın tehlikeli sakat kalabilirsin demişti belimde hem fıtık hemde omurilikte zedelenme varmış ondan yani sezeryan mecburi benim.zaten bel ağrılarımda normal hamilelerin ağrısının 10 katını çekeceksin gün gelecek dedi :sinifsinif: bebeğim sağlıklı olsunda herşeye katlanırım ben

112 günün var gıııopuyorumnanaktan
ebiş tatilde gıı

:1shok: :1shok:
çikolata mannağı olcak kızım daa

öle mi gııı ben de korktum yaa dönmezse bi de sezeryan mı olcaz deyüü bi de geç kalırsa hiç dönemez hee :roflol: :roflol:

seninki 90 derece açı yapmış benimki tam 180 derece :roflol:

gı benimki bazen bassaaa duruo bazen kafası mideme kadar cıkıo dönmesi icin cok erken yerleri bol oynuolar gene bi gün böle dönmece oynarkene bi dönecekler öelece kalıvercekler:roflol:

5 şubat nan benimkisi

olsun canım ne farkeder sezeryan normal.bebiş ve biz iyi olduktan sonra varsın sezeryan olsun.bu arada çok çok geçmiş olsun canım

hıı ben ilkine gittim bu ikinci aşama ikisinin toplam görüntülerini cd de vercekleer :lepi: ilkinde yüzünü göremedik tam eşi geliyomuş önüne inş. şimdi görürüüüüzz :uhm:
bi de benimki tersti yaa makat gelişi var mı sizde ters olan döndümü acaba yaa hareketler arttı ama döndüğünü hissetmedim nooluurr dönsüüünn

cnm benim de k... nı dönüp yattığı için ufaklık, yüzünü göremedik dr bi dha gelebilirsiniz dedi biz gitmedik acep o zaman mı vercekti ki görüntüyü? ay gidince bi soracağım merak ettim...

döner canm merak etme son hafta bile dönüyrmuş...

:

112 günün var gıııopuyorumnanaktan

gı benimki bazen bassaaa duruo bazen kafası mideme kadar cıkıo dönmesi icin cok erken yerleri bol oynuolar gene bi gün böle dönmece oynarkene bi dönecekler öelece kalıvercekler:roflol:

yaa sen nerden anlıyon bee kafa nerde ayak nerdee
gerçi bazen tekmeler midemin ordan geliyo bazen de tee aşağıdan ama kafası falan nerde diye yoklamaya çalışıyom benim karnım çok sert hiç algılayamıyoomm küp gibi su dolu sankii

ay az kaldı yaa hafta olarak bakıncada az kaldı işleri yetiştiremicem galba :uhm:

ben hergün rüyamda doğruuom hep bebeğimi hep cıplak sözde hiç bişeyi yokmus ağlayıp duruom :roflol::roflol::roflol:

:mymeka: nan çatlak kartanesi değil benim o salak matematikten anlamayan karı ben hesaplayamıyom kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-

estafurrulllahhhh ciciimm:kedi:

hehe ben de top yutmuş gibiyim:)

ya ben hamile kıyafetlerini pek sevmediğimden bol bluzlar almıştım ama dün giyeyim dedim biri olmadı öbürü de fırt diye karnımı çıkardı.

galba mecburum hamiş kıyafeti almaya

olmuyo böyle

yaa sen nerden anlıyon bee kafa nerde ayak nerdee
gerçi bazen tekmeler midemin ordan geliyo bazen de tee aşağıdan ama kafası falan nerde diye yoklamaya çalışıyom benim karnım çok sert hiç algılayamıyoomm küp gibi su dolu sankii

gı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın :nazar::nazar::nazar:

cnm benim de k... nı dönüp yattığı için ufaklık, yüzünü göremedik dr bi dha gelebilirsiniz dedi biz gitmedik acep o zaman mı vercekti ki görüntüyü? ay gidince bi soracağım merak ettim...

döner canm merak etme son hafta bile dönüyrmuş...

belki verir kız bize 1 ay sonra gene gelin ham hastalık var mı yok mu daha ii anlaşılacak hem büyüdüğü için daha güzel görüntüler alınacak biz de size daha ii bi cd hazırlıcaz dedüydü ayy çok heyecanlııı

Back
X