bana son adetlerinizi deyüüüverünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
27 ocak.netcen anam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 subat canım
örebilirsin tabide hep elinde olması lazım
kolay ama düz örgü yani
sadece beni kıyıları sinir etti
27 ocak.netcen anam
ebiş tatilde gııwalla gel güzelim istediğin bamya olsun yaparım tabi.hee bu arada ebis demişken nerede bu gacı yaa ben yokken o damı kaçtı bir yerlere
:1shok: :1shok:ayy ben ve kocişimde öyleyiz yaa :kedi: bebemin genlerin var yane abur cubur sevmek yandık deseneeeeeeeeee
öle mi gııı ben de korktum yaa dönmezse bi de sezeryan mı olcaz deyüü bi de geç kalırsa hiç dönemez hee :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: lan delüüü erken daha dönmesiii için cıldırmaaaaaaaaaa:roflol::roflol: döner geri yukarı döner yeri bol şimdi
kartanesi bende geçenlerde gittim benimkide tersti daha doğrusu kafası sağda ayakları solda.
kız sezeryan olacağı nasıl kesinleşti.
ben anama söyleyimde örüversin öyle gezip durmasın ankaralarda
bi taraftanda eşimin hoşuna gidio ben örsem falan diyince adam mutlu oluyo
ipin cinsi ne olmalı ne sıcak tutar yünlümü olcak
saa sormadım hesaplıyamıodu kartanesi yardım edem dedim opuyorumnanaktan
5 şubat nan benimkisi
anacım ben daha 2 yıl önce öğrendim belimden rahatsızlandım mr falan çekildik derken beyin cerrrahı ilerde hamile kaldığında normal doğum yapamassın tehlikeli sakat kalabilirsin demişti belimde hem fıtık hemde omurilikte zedelenme varmış ondan yani sezeryan mecburi benim.zaten bel ağrılarımda normal hamilelerin ağrısının 10 katını çekeceksin gün gelecek dedi :sinifsinif: bebeğim sağlıklı olsunda herşeye katlanırım ben
ebiş tatilde gıı
:1shok: :1shok:
çikolata mannağı olcak kızım daa
öle mi gııı ben de korktum yaa dönmezse bi de sezeryan mı olcaz deyüü bi de geç kalırsa hiç dönemez hee :roflol: :roflol:
seninki 90 derece açı yapmış benimki tam 180 derece :roflol:
23 0cakta benimki cnm evet senin 109 günün varropuyorumnanaktan
5 şubat nan benimkisi
anacım ben daha 2 yıl önce öğrendim belimden rahatsızlandım mr falan çekildik derken beyin cerrrahı ilerde hamile kaldığında normal doğum yapamassın tehlikeli sakat kalabilirsin demişti belimde hem fıtık hemde omurilikte zedelenme varmış ondan yani sezeryan mecburi benim.zaten bel ağrılarımda normal hamilelerin ağrısının 10 katını çekeceksin gün gelecek dedi :sinifsinif: bebeğim sağlıklı olsunda herşeye katlanırım ben
nan ben neyi hesaplayamıyom gıı ekim analarına gitmekten bizi karıştırı oldun :mymeka:
benim zati tickerımda yazıyoo hesaplamaya ihtiyacım yok :dilcikar:
hıı ben ilkine gittim bu ikinci aşama ikisinin toplam görüntülerini cd de vercekleer :lepi: ilkinde yüzünü göremedik tam eşi geliyomuş önüne inş. şimdi görürüüüüzz :uhm:
bi de benimki tersti yaa makat gelişi var mı sizde ters olan döndümü acaba yaa hareketler arttı ama döndüğünü hissetmedim nooluurr dönsüüünn
:
112 günün var gıııopuyorumnanaktan
gı benimki bazen bassaaa duruo bazen kafası mideme kadar cıkıo dönmesi icin cok erken yerleri bol oynuolar gene bi gün böle dönmece oynarkene bi dönecekler öelece kalıvercekler:roflol:
ay az kaldı yaa hafta olarak bakıncada az kaldı işleri yetiştiremicem galba :uhm:
:mymeka: nan çatlak kartanesi değil benim o salak matematikten anlamayan karı ben hesaplayamıyom kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
yaa sen nerden anlıyon bee kafa nerde ayak nerdee
gerçi bazen tekmeler midemin ordan geliyo bazen de tee aşağıdan ama kafası falan nerde diye yoklamaya çalışıyom benim karnım çok sert hiç algılayamıyoomm küp gibi su dolu sankii
cnm benim de k... nı dönüp yattığı için ufaklık, yüzünü göremedik dr bi dha gelebilirsiniz dedi biz gitmedik acep o zaman mı vercekti ki görüntüyü? ay gidince bi soracağım merak ettim...
döner canm merak etme son hafta bile dönüyrmuş...