Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın![]()
:
gı benimki bazen bassaaa duruo bazen kafası mideme kadar cıkıo dönmesi icin cok erken yerleri bol oynuolar gene bi gün böle dönmece oynarkene bi dönecekler öelece kalıvercekler:roflol:
olsun canım ne farkeder sezeryan normal.bebiş ve biz iyi olduktan sonra varsın sezeryan olsun.bu arada çok çok geçmiş olsun canım
karakız diycüdüüümmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus
yaa sen nerden anlıyon bee kafa nerde ayak nerdee
gerçi bazen tekmeler midemin ordan geliyo bazen de tee aşağıdan ama kafası falan nerde diye yoklamaya çalışıyom benim karnım çok sert hiç algılayamıyoomm küp gibi su dolu sankii
estafurrulllahhhh ciciimm:kedi:
benim hem tatlı hem ekşi istiyo vallayaaaaaa içime kurt düştü kime sorsam tatlımı istiyo canınnnn aaa erkekmi yoksa diolarr yaaaa ama kaçtır gidiyom ben doktora kız die görünüoo nan kasım kız anaları canınız datlı istemezmi sizin heee bi deyiverin hele bakem :bbo:
ben de hamiş kıyafeti almadım ama boltunikler ve göğsün altından bollaşan elbiseler aldım sanırım hamişliği bölece kapatcam yani hava soğuyana kadarhehe ben de top yutmuş gibiyim:)
ya ben hamile kıyafetlerini pek sevmediğimden bol bluzlar almıştım ama dün giyeyim dedim biri olmadı öbürü de fırt diye karnımı çıkardı.
galba mecburum hamiş kıyafeti almaya
olmuyo böyle
yok valla hiç acımıyo benim karnım falangı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın![]()
hey maaşaallahhbelki ben de anlarım o haftaya gelince ben dha küçüğüm
![]()
nan nası anlıyonuz kafası nerde kolu bacağı nerde ben hiç anlamıyom ya sadece ultrasonda gördüm kafasının ayaklarının yerini hep öle seviyom bende
tabi canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun opuyorumnanaktan
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
al bendende o kadar bende anlamıyom bu karılar nası anlıyo bilmem kafamçokkarıştı
yok canım ecük sayılarla aram iyi değildir benim hatta kociş bana hep hay ben senin mateatik hocana ......... der :roflol: :roflol: :roflol:
benim hem tatlı hem ekşi istiyo valla
ben de hamiş kıyafeti almadım ama boltunikler ve göğsün altından bollaşan elbiseler aldım sanırım hamişliği bölece kapatcam yani hava soğuyana kadar
yok valla hiç acımıyo benim karnım falan
acep haftaya mı öle olcek benim de gıı
:roflol: :roflol: :roflol:muredaaa gızııım ilk fotoyu bi açtım seni hemen tanıdımmm acaba nerdennnn delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızmıydı bajım seninki belkim ondandır benmki oğlan ya biraz kemiklimi oluolar ne :roflol::roflol::roflol:
hehe ben de top yutmuş gibiyim:)
ya ben hamile kıyafetlerini pek sevmediğimden bol bluzlar almıştım ama dün giyeyim dedim biri olmadı öbürü de fırt diye karnımı çıkardı.
galba mecburum hamiş kıyafeti almaya
olmuyo böyle
gı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın![]()
:roflol: :roflol: :roflol:
hee benimki narincik bi kızz ayy yerim ben onu yaaa
seninki de iri kemikli kaslı bi erkek olcak heralde :roflol:
uni bi afeti suzan kızııımmmm kaçırma derün :roflol: :roflol:uniii beni ekle seni çok merak ediyodum ulen bennn
beleşçüüüübakırköy kadın doğumda dr arkadaş vardı o ayarladı saolsun bacım beleşe ayrıntılı usg yakaladım yane delikafadulden
aman ben bu kaa seviniyom ya kesün alet bozulur ha yarın şansıma :roflol:
süppermiişşşişte benim örüp örüp biteremediğim battaniye
şuna bakın ya bide üstünde from god( allahtan yada gönderen tanrı ) yazıo öldüm ya
![]()
şuna bakın ya bide üstünde from god( allahtan yada gönderen tanrı ) yazıo öldüm ya
![]()
ben hergün rüyamda doğruuom hep bebeğimi hep cıplak sözde hiç bişeyi yokmus ağlayıp duruom :roflol::roflol::roflol:
estafurrulllahhhh ciciimm:kedi:
uni bi afeti suzan kızııımmmm kaçırma derün :roflol: :roflol:
beleşçüüüü
süppermiişşş
çıkmıyoki nan nerde yzıyoo
zaman cabuk gecio esasında faretmiozzzzzzzopuyorumnanaktan
bu arada tabloyu bikez daha veriom kenyaa sen özellikle bak yedinci ayda değilsin
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık
HAMİŞ oluyoz...
süppermiişşş
bacım ben bildiğim matematikten hesaplıyom
6 kere 4 24
bende girdim 25. haftama oda eder 7 . aydan gün aldım
şaka bi tarafa senin yolladıgın takvimde ilk 6 haftayı bir aylık sayıyor bacım ondan kafamız karısıyor
senin yolladıgın takvim dogru bizimki düz matematik hesabı
delikafadulden