2009 Kasm Anneleri

ayyyyyyyyy mutfağın balkon kapısını açık bırakmıştım içeri bikaç tane arı dolmuş.offfff ya elimde sinek öldürme spreyi çooooooooook caniydim.öldürdüm iki tane.umarım başka yoktur.ayyyy şimdide heryerim kaşınıyo.çoooook tiksindiiiiiiiim

gı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın :nazar::nazar::nazar:

hey maaşaallahh :nazar: belki ben de anlarım o haftaya gelince ben dha küçüğüm:P

:

gı benimki bazen bassaaa duruo bazen kafası mideme kadar cıkıo dönmesi icin cok erken yerleri bol oynuolar gene bi gün böle dönmece oynarkene bi dönecekler öelece kalıvercekler:roflol:

nan nası anlıyonuz kafası nerde kolu bacağı nerde ben hiç anlamıyom ya sadece ultrasonda gördüm kafasının ayaklarının yerini hep öle seviyom bende

olsun canım ne farkeder sezeryan normal.bebiş ve biz iyi olduktan sonra varsın sezeryan olsun.bu arada çok çok geçmiş olsun canım

tabi canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun opuyorumnanaktan

karakız diycüdüüümmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemus

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

yaa sen nerden anlıyon bee kafa nerde ayak nerdee
gerçi bazen tekmeler midemin ordan geliyo bazen de tee aşağıdan ama kafası falan nerde diye yoklamaya çalışıyom benim karnım çok sert hiç algılayamıyoomm küp gibi su dolu sankii

al bendende o kadar bende anlamıyom bu karılar nası anlıyo bilmem kafamçokkarıştı

estafurrulllahhhh ciciimm:kedi:

yok canım ecük sayılarla aram iyi değildir benim hatta kociş bana hep hay ben senin mateatik hocana ......... der :roflol: :roflol: :roflol:

yaaaaaa içime kurt düştü kime sorsam tatlımı istiyo canınnnn aaa erkekmi yoksa diolarr yaaaa ama kaçtır gidiyom ben doktora kız die görünüoo nan kasım kız anaları canınız datlı istemezmi sizin heee bi deyiverin hele bakem :bbo:
benim hem tatlı hem ekşi istiyo valla
hehe ben de top yutmuş gibiyim:)

ya ben hamile kıyafetlerini pek sevmediğimden bol bluzlar almıştım ama dün giyeyim dedim biri olmadı öbürü de fırt diye karnımı çıkardı.

galba mecburum hamiş kıyafeti almaya

olmuyo böyle
ben de hamiş kıyafeti almadım ama boltunikler ve göğsün altından bollaşan elbiseler aldım sanırım hamişliği bölece kapatcam yani hava soğuyana kadar
gı nası anlamıon kafası nası acıtıoo böle sokusturdumu bi tarfına acaip anlasılıo bide gecen ayak topugunu dayamıs bana onu bile anladım ben eşşekkadar oldu oğlum benim aha 26 haftayı deviriok yarın :nazar::nazar::nazar:
yok valla hiç acımıyo benim karnım falan
acep haftaya mı öle olcek benim de gıı

hey maaşaallahh :nazar: belki ben de anlarım o haftaya gelince ben dha küçüğüm:P

zaman cabuk gecio esasında faretmiozzzzzzzopuyorumnanaktan

bu arada tabloyu bikez daha veriom kenyaa sen özellikle bak yedinci ayda değilsin

1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMİŞ oluyoz...

nan nası anlıyonuz kafası nerde kolu bacağı nerde ben hiç anlamıyom ya sadece ultrasonda gördüm kafasının ayaklarının yerini hep öle seviyom bende

tabi canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı elleri ayakları düzgün olsun opuyorumnanaktan

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

al bendende o kadar bende anlamıyom bu karılar nası anlıyo bilmem kafamçokkarıştı

yok canım ecük sayılarla aram iyi değildir benim hatta kociş bana hep hay ben senin mateatik hocana ......... der :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim hem tatlı hem ekşi istiyo valla

ben de hamiş kıyafeti almadım ama boltunikler ve göğsün altından bollaşan elbiseler aldım sanırım hamişliği bölece kapatcam yani hava soğuyana kadar

yok valla hiç acımıyo benim karnım falan
acep haftaya mı öle olcek benim de gıı

kızmıydı bajım seninki belkim ondandır benmki oğlan ya biraz kemiklimi oluolar ne :roflol::roflol::roflol:

muredaaa gızııım ilk fotoyu bi açtım seni hemen tanıdımmm acaba nerdennnn delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızmıydı bajım seninki belkim ondandır benmki oğlan ya biraz kemiklimi oluolar ne :roflol::roflol::roflol:

hee benimki narincik bi kızz ayy yerim ben onu yaaa
seninki de iri kemikli kaslı bi erkek olcak heralde :roflol:

hehe ben de top yutmuş gibiyim:)

ya ben hamile kıyafetlerini pek sevmediğimden bol bluzlar almıştım ama dün giyeyim dedim biri olmadı öbürü de fırt diye karnımı çıkardı.

galba mecburum hamiş kıyafeti almaya

olmuyo böyle

ay benim gömleklerimde öyle oldu ya bugun kızlar ne zaman hamile kıyafeti giycen diye sordu kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

yaaa ben de robadan bollaşan bluzlar moda ya onlardan almıştım bu hafta fark ettim ki karnım birden çıkmış:( olmuyo hiçbiri... kısa kollular fena değil de gece serin diye uzun kollu giymem lazım ama bulamıyorum giyecek bişey hırkalarım bile olmuyo ayol noldu bana böyle anlamıyorum
keşke bana da olsa...
ama artık dr.a gidince alırım bol bişeyler...

şuna bakın ya bide üstünde from god( allahtan yada gönderen tanrı ) yazıo öldüm ya
fromGodImage10.jpg

uniii beni ekle seni çok merak ediyodum ulen bennn
uni bi afeti suzan kızııımmmm kaçırma derün :roflol: :roflol:

bakırköy kadın doğumda dr arkadaş vardı o ayarladı saolsun bacım beleşe ayrıntılı usg yakaladım yane delikafadulden
aman ben bu kaa seviniyom ya kesün alet bozulur ha yarın şansıma :roflol:
beleşçüüüü
işte benim örüp örüp biteremediğim battaniye
süppermiişşş
şuna bakın ya bide üstünde from god( allahtan yada gönderen tanrı ) yazıo öldüm ya
fromGodImage10.jpg

çıkmıyoki nan nerde yzıyoo

ayyyyy yerim ben o bebişi....... Allahtan tabiii...

benim de oğlan ondan mı acaba karnım pırt die çıktı... normalde de zayıftım baya

zaman cabuk gecio esasında faretmiozzzzzzzopuyorumnanaktan

bu arada tabloyu bikez daha veriom kenyaa sen özellikle bak yedinci ayda değilsin

1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMİŞ oluyoz...

bacım ben bildiğim matematikten hesaplıyom
6 kere 4 24
bende girdim 25. haftama oda eder 7 . aydan gün aldım

şaka bi tarafa senin yolladıgın takvimde ilk 6 haftayı bir aylık sayıyor bacım ondan kafamız karısıyor
senin yolladıgın takvim dogru bizimki düz matematik hesabı
delikafadulden

bacım ben bildiğim matematikten hesaplıyom
6 kere 4 24
bende girdim 25. haftama oda eder 7 . aydan gün aldım

şaka bi tarafa senin yolladıgın takvimde ilk 6 haftayı bir aylık sayıyor bacım ondan kafamız karısıyor
senin yolladıgın takvim dogru bizimki düz matematik hesabı
delikafadulden

:lepi:

Back
X