2009 Kasm Anneleri

he sorma şişman manken oldum kızım öle deme bende kemik yok ya et oluo hepsi hemide yanakalrıma uyus oluom az popoma falan gtse bari:roflol::roflol::roflol:

yüzü sisiyo hamilelerin ama herkeste oluyo
dogumdan sonra iniyo ama
bende popoma gitcek diye korkuyom kiloları
benimkilerde orda toplanıyoo :dance:
kıyafetlerimden onu farkediyorum en fazla belim kalınlasmıs
her kıyafetim oluyo pantalonların bel kısmı asla kapanmıyo
incecük belüm kapkalun olduuu

heyy millettt ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayy ne gündü allahımmm
bugun 2.düzey ultrasona gittim ve özgemi gördümmmmm çok mutluyum şukurler olsun hiççç bi problemi yokmuş yavrumun allahın izni ile çok çok sefindimmmmmmmm :sm_cool: teyzoşlar kızım tamm tamına 560 gr olmuşşşş :nazar: :nazar: :nazar:
hastane işini hallettik sora kızımlan bakırköyde gezdik biras ona C&A dan bi takım aldım zıbın çıtçıtlı badi ve önlükten oluşan çok şiviiiinnnn fotosunu çeker koyarım bi ara sora eve geldim allahım ev uçmuş vaziyetteydi delüler gibi temizlik yaptım halılar yıkamadan gelmişti kocişte onnarı serdi şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi haldır haldır çalışıyo ben pert durumda kendimi yatağa attım ve tabii kiii kk dayımm :lepi:

siz naptınıs ey ahaliiiiiiiiiii geçmişe bakcak halde deelim varmı günün önemli bi gelişmesiiiiii ötün bakimmm delikafadulden

heyy millettt ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayy ne gündü allahımmm
bugun 2.düzey ultrasona gittim ve özgemi gördümmmmm çok mutluyum şukurler olsun hiççç bi problemi yokmuş yavrumun allahın izni ile çok çok sefindimmmmmmmm :sm_cool: teyzoşlar kızım tamm tamına 560 gr olmuşşşş :nazar: :nazar: :nazar:
hastane işini hallettik sora kızımlan bakırköyde gezdik biras ona C&A dan bi takım aldım zıbın çıtçıtlı badi ve önlükten oluşan çok şiviiiinnnn fotosunu çeker koyarım bi ara sora eve geldim allahım ev uçmuş vaziyetteydi delüler gibi temizlik yaptım halılar yıkamadan gelmişti kocişte onnarı serdi şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi haldır haldır çalışıyo ben pert durumda kendimi yatağa attım ve tabii kiii kk dayımm :lepi:

siz naptınıs ey ahaliiiiiiiiiii geçmişe bakcak halde deelim varmı günün önemli bi gelişmesiiiiii ötün bakimmm delikafadulden

ayy cnm beniim merak ettim seni yaav ,insan 2 dk.yazmazmı geldim herşey yolunda diyeee :oklava:
hadii neysee özgemin hatırına affettim seniii opuyorumnanaktan ayyyy yerim ben o kızııı yeriim maşallaaaahhh :nazar::nazar:
kenyacım seni yannız mı bıraktılar yiwrım buralaada nerde o koca memiş piyasada yokkkk

haayyy koca memiş kadar kafana taş düşeeeeee :Saruboceq:
kocişkom yemeğe götürdüydüü canikooommm kaydirigubbakcemile3

muredaaaaaaaaaa nannnnnn senin orda C A mağazası vaaa mı ya erkek bebiş için manyak ötesi bişi gördüm hay ya rabbim delirdim resmennn git al oğluna dicektimmm

ee adam bıktı tabe evde hizmet etmekten dışarda doyuram dedi bugun demiiiiiiiiii :roflol:

heralde öle dedi nan kaydirigubbakcemile3

muredaaaaaaaaaa nannnnnn senin orda C A mağazası vaaa mı ya erkek bebiş için manyak ötesi bişi gördüm hay ya rabbim delirdim resmennn git al oğluna dicektimmm

kızz C A ne oluyy kaydirigubbakcemile3
ayy çatlarım merakımdan ben şimdiiii kuzuuumm nasıl bişeydiii mafoldumben

valla ne bülem ben görünce senin oğlan geldi aklıma niyeyse ya muriş çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaa
pantolonu böle dıştan keten gibi ama içi pofuduk montlar varya onun gibi üstte de çıtçıtlı badi tarzında kazak triko ayyy çooookkk serserüydüüüüü naaaaaaaaaannnnnnnnnn keşke fotosunu çekeydimmm valla ayrıntılıya giderken uğradım gördüm onu görünce nan dedim doktor erkek derse koşa koşa gelip bunu alcam didim hee :)))

35 liraydı çokta pahalı gelmedi bana.daha neler neler allam kudurttu beni o tükan C&A diye mağaza büyük bişi bi çok yerde şubeleri varr
ya çıtçıtlı badiler vardı 4 tanesi 19 liraydı almadım şimdi de kızıyom kendime çunku ustunde tamemen bitkisel bilmem nelerden yapılmıştır falan yazıyo sadece bi takım aldım geldim keşke onnarı da alaydım laa

valla ne bülem ben görünce senin oğlan geldi aklıma niyeyse ya muriş çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaa
pantolonu böle dıştan keten gibi ama içi pofuduk montlar varya onun gibi üstte de çıtçıtlı badi tarzında kazak triko ayyy çooookkk serserüydüüüüü naaaaaaaaaannnnnnnnnn keşke fotosunu çekeydimmm valla ayrıntılıya giderken uğradım gördüm onu görünce nan dedim doktor erkek derse koşa koşa gelip bunu alcam didim hee :)))

Ayyy kızzz valla çatlarım merakımdann mafoldumben bidaa gidişinde çek resminii,begenirsem parasını yollarım sende bana onu yollarsın hee hacııı :lepi:

35 liraydı çokta pahalı gelmedi bana.daha neler neler allam kudurttu beni o tükan C&A diye mağaza büyük bişi bi çok yerde şubeleri varr
ya çıtçıtlı badiler vardı 4 tanesi 19 liraydı almadım şimdi de kızıyom kendime çunku ustunde tamemen bitkisel bilmem nelerden yapılmıştır falan yazıyo sadece bi takım aldım geldim keşke onnarı da alaydım laa

kızz 35 te ucuzmuş haa kalın diyosun çünküü.
şaşkın ördeğim niye almadın organikler normalde çok pahalı oluyolarr.

nbr kıslaaar
bugün bebişimin ilk cicilerini aldıııık
nan ne zor şeymiş alışveriş yapmak
0-3 aylar ne küçük ya ama ben 7 tane çıtçıtlı body aldım
3tane uzun kollu ayaklı body aldım 10 çift çorap aldım yarın devam edicez

Back
X