2009 Kasm Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok

yazdım ya nannnnnnn manyakkkkkkkkk lan yoksa yazmadım mıı kafamçokkarıştı
ay bebemm senin yerin ayrı yauwwww sen yavrumun adaşısın gıııııııııııı aşkolsunnnnnnnnnnnn Şeniz
kızımmmmmmm zaten çirkin kasım anası yok kiiiiii herkeş çok tatlı yauw falla haaaaaaaaaaaa herkesssssssss çok tatlı ösgemm sende çokkkk havalısın haaaaaaaaa yerimseniben

yazdım ya nannnnnnn manyakkkkkkkkk lan yoksa yazmadım mıı kafamçokkarıştı
ay bebemm senin yerin ayrı yauwwww sen yavrumun adaşısın gıııııııııııı aşkolsunnnnnnnnnnnn Şeniz
kızımmmmmmm zaten çirkin kasım anası yok kiiiiii herkeş çok tatlı yauw falla haaaaaaaaaaaa herkesssssssss çok tatlı ösgemm sende çokkkk havalısın haaaaaaaaa yerimseniben

he bide kızının adasıyım bak ona göreee:kedi:bak oğlum tekmeledi valla cok kızdı haa:roflol::roflol::roflol: sen kızını edaya gelin veriomusun ayıp olıııı amaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden

he bide kızının adasıyım bak ona göreee:kedi:bak oğlum tekmeledi valla cok kızdı haa:roflol::roflol::roflol: sen kızını edaya gelin veriomusun ayıp olıııı amaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızımmmmmmmmmmmmm ben edaya kız mız vermiyom lan nerden çıktı bu bee asparagasss aaaaaaaaaa kızımın adını çıkartcaklar kısmeti kapancak nannnnnnnnn süprizzzzz

ayy bugun cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

evettttt bende cok mutluyum cuma olduğu için çünkü yarın bebemi görecem 1 aydır görmüyom çok özledim yavrumu :sinifsinif:

aaaaaaaaaaaa kızımmmmmmmmmmmmm sana yorum yapmaya bilene utanurun ben yauwwwwwwwwwww
yorumsuz güzellikkkkkkkkkkk a.s.

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

kızımmmmmmmmmmmmm ben edaya kız mız vermiyom lan nerden çıktı bu bee asparagasss aaaaaaaaaa kızımın adını çıkartcaklar kısmeti kapancak nannnnnnnnn süprizzzzz

valla gecmiş yalan sölemes öle yazıydı damatlık bilem beğenmişsin egeye:roflol::roflol::roflol:

nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden

onlar uniyi kıskanıyolar kısım ben biliyom kendileri pigme kabilesinden uni ise manken gibi kız

altın kıslar kim gı:olmaz:

uninin kaynanasaı ve kaynanasının kardeşleri bebişim
bu arada göbişini gördüm nan ne datlu olmuşsun maşallah :nazar:

günaydın kızlaaara.s.

günaydın zerencim

Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri......

günaydın cnm

onlar uniyi kıskanıyolar kısım ben biliyom kendileri pigme kabilesinden uni ise manken gibi kız

uninin kaynanasaı ve kaynanasının kardeşleri bebişim
bu arada göbişini gördüm nan ne datlu olmuşsun maşallah :nazar:

günaydın zerencim

hee en böyükk göbüş bendeee:roflol::roflol: saol cnmmm patlamassam iyi:roflol::roflol:

ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:

ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:

E güle güle kullansın minik kuşun cicileri........

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay ne güsel bayılırım hediye almaya güle güle giysin kızınnnopuyorumnanaktan

Back
X