- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
sağolasın canım seninde geri kalır bi yanın yok yanii artis pozları eklemişsin hemen kaydirigubbakcemile3günaydın yiwrımmmmmmmmmmmmm
kısssssssss dün facede fotolarına baktım hoş hatun senüüüüüüüüüüüüüüü :jeyyar:
günaydınnn cancangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok
yaw gacii bana iltifat etti deyü ne diye çekemeyonn alla alla
cadi garii sen yatmıyon mu heeç gece burdasın sabah burda
sizede günaydın prenses ve anasıGünaydın kasım ayının en datlu anaları vede kasımın en güzel bebekleriiiiiiiii nasınız eyisiniz maşallah
evet ooolllllllleeeeeyyyyyayy bugun cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
fıstık kimin hatun demiinan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden
o minik prensesi gör bakim annesi herşey yolundadır inşallahevettttt bende cok mutluyum cuma olduğu için çünkü yarın bebemi görecem 1 aydır görmüyom çok özledim yavrumu :sinifsinif:
günaydın canımgünaydın kızlaaara.s.
günaydınnGünaydın güzel anneler ve minik bebişleri......
anamm eyükü bi davul gibi gööbeeen olmuş herkişe gösterecen demiineyini beğenmiolarmıs mis gibin kıs kör demekki onlarr :umursamaz: git göbemee bak nan http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/275728-2009-kasim-annelerinin-gobusleri-59.html