• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hee kızz ben paylaşamam oğluşumuuuu :lepi::lepi:
hemi cerinde kızını paylaşamaaaazz :lepi:

enınde sonunda verecenizkızım şimdiden kıme verecenız kımden alacanız belli olsun :roflol: :roflol: :roflol: senın oglanın turşusu güzel olmas deneme bıle :dance:

kızz koysen şimdikde biz bakalım gelişiminee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyütecem diye löp löp yimeee kaydirigubbakcemile3

ben bi fotoğraf makinesi bulam bugunde çekip koyam göbeğemi size

sen az dah abeklersen dogurcan yavrum koy gıtsın yaa çatlıcaz burda benım tonton göbegimi gördün mü dana gıbın oldum :kedi:

kaydirigubbakcemile3
senin tontiş göbeğeni gördüm çokkkk tatlı olmuşsun ne güzel bende öle olmak istiyom ama olamıyom

bende ayın ücünde gidecem kac gün var karakız hesaplaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))

ooo naptın nan senn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekle artık 3 güne hesaplarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

enınde sonunda verecenizkızım şimdiden kıme verecenız kımden alacanız belli olsun :roflol: :roflol: :roflol: senın oglanın turşusu güzel olmas deneme bıle :dance:

kızz ben malı görmeden pazarlığa girmem :roflol::roflol:
hadi benim oğlanın yakuşuklu olcağı kesin emmeee bakalım kızlarr nasıl ölceek bi görekte öylee :roflol::roflol:

hadi benim oğlanın yakuşuklu olcağı kesin emmeee bakalım kızlarr nasıl ölceek bi görekte öylee :roflol::roflol:

demi nan o hesaplayana kadar ben gider dönerimm:roflol::roflol::roflol:

çakallllllllll lülülülülülü lülülülülülü sütçiiiiiiiii seni :lepi:

çakallllllllll lülülülülülü lülülülülülü sütçiiiiiiiii seni :lepi:

karakız hesaplamaya gıttı yormayın nan kızı :roflol: :roflol:

sütçii benim bunakkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

anca gelir hesaptan einstein a danısacak sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz hi olurmu öyle sey sana öyle geliyodur,her hafta fark ediyo benim göbüşüüm.
kiloyla hiç alakası yokkk :olmaz:

Valla resimlere bakıyorum aralarında hiçbir fark yok:))
Göbişim var elbet ama resimlere bakınca benimki küçük kalıyo:)

günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.

sütçii benim bunakkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

anca gelir hesaptan einstein a danısacak sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol:

aman beeeeee ben nezam bu karıstırmayı burakacam yaa :sinifsinif: am aolsun ikiniznde memişleri kocaaaaaaaamannnnn :1shok: :1shok: ıkınızdede çooooooooookkkk süt vardır sizin :roflol: :roflol: :roflol:

Valla resimlere bakıyorum aralarında hiçbir fark yok:))
Göbişim var elbet ama resimlere bakınca benimki küçük kalıyo:)

nası fark yok gı benimkiyle karakızınkini yan yana koy öle bak farkı görr:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen canlizin göbenee bakıpta benimki kücük deme o öncedende öyleydiii:roflol::roflol:
günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.

gözün aydın olsun cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gözünaydın, cok ama cooooooooook sevindimmm..........:teytey:

günaydın ohh neguzel haberle geldın cok sevındım opuyorumnanaktan

aman beeeeee ben nezam bu karıstırmayı burakacam yaa :sinifsinif: am aolsun ikiniznde memişleri kocaaaaaaaamannnnn :1shok: :1shok: ıkınızdede çooooooooookkkk süt vardır sizin :roflol: :roflol: :roflol:

al işte bidaa karıstırdı benim memem 80 oldu oda şişmanladığım için nan ben silikon yaptırmayı düşünüom karu kocaman dio :roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydınnn kızlar...

elektirikler gelip gidiyordu sabahtan okuyamadım bile önceki sayfaları...

bugün çok iyi hissediyorum kendimi, içimde bir mutluluk var...

nehir ben de 1,inde gidicem doktora... ayy çok merak ediyorum bebişimi..

mureda, benim de göbüş hızla büyüyor:) ya ben de bende var bi acayiplik diyordum.) her hafta değişiyor hayret ediyorum valla...

nası fark yok gı benimkiyle karakızınkini yan yana koy öle bak farkı görr:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen canlizin göbenee bakıpta benimki kücük deme o öncedende öyleydiii:roflol::roflol:

gözün aydın olsun cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heryerede benı gatıyo kaduna bak yaaa :lepi: kızımbenımgöbek ezelı ebedı nan ammatabı bu kadderde deıldı canımm ama hep tombiktim :kedi:

günaydınnn kızlar...

elektirikler gelip gidiyordu sabahtan okuyamadım bile önceki sayfaları...

bugün çok iyi hissediyorum kendimi, içimde bir mutluluk var...

nehir ben de 1,inde gidicem doktora... ayy çok merak ediyorum bebişimi..

mureda, benim de göbüş hızla büyüyor:) ya ben de bende var bi acayiplik diyordum.) her hafta değişiyor hayret ediyorum valla...

hoşgeldinnopuyorumnanaktan

he bende bebiimi görmek için sabırsızlanıom valaa:ecrin_bebek:

heryerede benı gatıyo kaduna bak yaaa :lepi: kızımbenımgöbek ezelı ebedı nan ammatabı bu kadderde deıldı canımm ama hep tombiktim :kedi:

kabulettin yani opuyorumnanaktan zaten zayıf olsanbişeye benzemezsin bilionmu yaskıo böle sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X