• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hoşgeldinnopuyorumnanaktan

he bende bebiimi görmek için sabırsızlanıom valaa:ecrin_bebek:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
be daha 22 haftaya gırıyom karılara bak ya 26 haftada :dilcikar: :dilcikar: bende hemen hoppppp dıye 26 haftaya zıplamak ıstıyom amaaaaa senağlama senağlama

nası fark yok gı benimkiyle karakızınkini yan yana koy öle bak farkı görr:roflol::roflol::roflol::roflol:

sen canlizin göbenee bakıpta benimki kücük deme o öncedende öyleydiii:roflol::roflol:

gözün aydın olsun cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gözünaydın, cok ama cooooooooook sevindimmm..........:teytey:

günaydın ohh neguzel haberle geldın cok sevındım opuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hepimizi meleklerine sağlıkla kavuştursun inşallah. Annelik nasılda hissettirmeye başladı kendini meleğimi düşündükçe gözlerim dolu dolu hep. Allahım evlatlarımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

kabulettin yani opuyorumnanaktan zaten zayıf olsanbişeye benzemezsin bilionmu yaskıo böle sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delikafadulden he nan ben ömrü hayatımda hıc dal gıbı olmadım belık etlıydım sımdı balına etlı oldum :roflol: :roflol: :roflol:hıc 36 giymedım 38 bıle nadır naniknanik

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
be daha 22 haftaya gırıyom karılara bak ya 26 haftada :dilcikar: :dilcikar: bende hemen hoppppp dıye 26 haftaya zıplamak ıstıyom amaaaaa senağlama senağlama

öel hopp die olmuo cekicen tüm sıkıntılarını 27 den gün alıom sen ben kadarken nerdese ben doğurmak üzre olcam ohhhhhhhhhhhhzemuszemuszemuszemus

çok çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hepimizi meleklerine sağlıkla kavuştursun inşallah. Annelik nasılda hissettirmeye başladı kendini meleğimi düşündükçe gözlerim dolu dolu hep. Allahım evlatlarımızla sevdiklerimizle imtihan etmesin :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

öel hopp die olmuo cekicen tüm sıkıntılarını 27 den gün alıom sen ben kadarken nerdese ben doğurmak üzre olcam ohhhhhhhhhhhhzemuszemuszemuszemus

anam yavrum sen hataydamıydın kız napıyon orda mahrumıyet bölgesı gıbındı rora :roflol: :roflol: sıcaktırda aboooooooo

anam yavrum sen hataydamıydın kız napıyon orda mahrumıyet bölgesı gıbındı rora :roflol: :roflol: sıcaktırda aboooooooo

iskenderundayım anam ben hem nie mahrumiyet olsun her bişe var nan ne sandın sen burayı dağ basımı :olmaz:

Sonuna kadar destekliyorum valla, hergünü hatırlıyorum birbir öööle atlamak zıplamak yok bi tarafa:))))))
Bu akşamda kocişe söylesemde yemeğe filanmı gitsek diye düşünüyom hani artık 2 basamaklı günlere düsüyoruz ya kutlama yemeği gibi:)

günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.

canııım gözün aydıııınnnn :lepi:
allahım sana şükürler olsuuunnn :Saruboceq::Saruboceq:
günaydınnn kızlar...

elektirikler gelip gidiyordu sabahtan okuyamadım bile önceki sayfaları...

bugün çok iyi hissediyorum kendimi, içimde bir mutluluk var...

nehir ben de 1,inde gidicem doktora... ayy çok merak ediyorum bebişimi..

mureda, benim de göbüş hızla büyüyor:) ya ben de bende var bi acayiplik diyordum.) her hafta değişiyor hayret ediyorum valla...

hee valla benimde her hafta bir başkaaa kaydirigubbakcemile3

bende ayın ücünde gidecem kac gün var karakız hesaplaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))

kafamçokkarıştı fisfisfis şimdi şöleki bugunü hesaba katarsak eğer 11 gün var bügüne katmassak 10 gün var yada 12 gün vardır yuvarlak hesap 10-12 gün var daha :roflol: :roflol:

ooo naptın nan senn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekle artık 3 güne hesaplarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çatlak karular hesaplıyom işte nolmuş bak nası hesapladım hem
naniknanik naniknanik

karakız hesaplamaya gıttı yormayın nan kızı :roflol: :roflol:

naniknanik naniknanik acuk bekleseniz nolur hesaplıyoduk heralde yane galüba sanursam :uhm:

anca gelir hesaptan einstein a danısacak sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol:

he danıştım danışmanıma cevabımıda vermiyom işte banane hem niye bana böle şeler hesaplatıyonuz nan yazık değelmi bana :uhm:

günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.

:lepi: gözün aydın canımmmmm opuyorumnanaktan

Sonuna kadar destekliyorum valla, hergünü hatırlıyorum birbir öööle atlamak zıplamak yok bi tarafa:))))))
Bu akşamda kocişe söylesemde yemeğe filanmı gitsek diye düşünüyom hani artık 2 basamaklı günlere düsüyoruz ya kutlama yemeği gibi:)
hee kız öle sandım delikafadulden

kafamçokkarıştı fisfisfis şimdi şöleki bugunü hesaba katarsak eğer 11 gün var bügüne katmassak 10 gün var yada 12 gün vardır yuvarlak hesap 10-12 gün var daha :roflol: :roflol:

naniknanik naniknanik

naniknanik naniknanik acuk bekleseniz nolur hesaplıyoduk heralde yane galüba sanursam :uhm:

he danıştım danışmanıma cevabımıda vermiyom işte banane hem niye bana böle şeler hesaplatıyonuz nan yazık değelmi bana :uhm:

:roflol: :roflol: :roflol: ahh yavrum yazık yaa aklı cıkmıs hesablıcam dıye yormayın karakızı yaaa

naniknanik naniknanik

allah şükür kaç gün var anlamadımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Aaaaa kız cok yakınız biz, atlada gel bak buraya millet oralarda bulusuyo bizde bu taraflarda bulusurus:))))))

nerdesin gıı:olmaz:

gözün aydın canım...

canııım gözün aydıııınnnn :lepi:
allahım sana şükürler olsuuunnn :Saruboceq::Saruboceq:

hee valla benimde her hafta bir başkaaa kaydirigubbakcemile3

naniknanik naniknanik

çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hiçbirimizi darda bırakmasın:1hug::1hug:

:nazar:

Allaaaahhh! çok güzel bir haber bu canım arkadaşımm...:nazar:

nasıl da korkutuyor doktorlar insanı yaaa...

hadi gözün aydın...

Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inaşaalllaaaahhhh!
:teytey:

nası fark yok gı benimkiyle karakızınkini yan yana koy öle bak farkı görr:roflol::roflol::roflol::roflol:

tabi canım benim göbeğemle yanyana koyun aradaki farkı görün

delikafadulden he nan ben ömrü hayatımda hıc dal gıbı olmadım belık etlıydım sımdı balına etlı oldum :roflol: :roflol: :roflol:hıc 36 giymedım 38 bıle nadır naniknanik

bende hayatımda hiç balık etli olmadım hep dal gbiydim kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: ahh yavrum yazık yaa aklı cıkmıs hesablıcam dıye yormayın karakızı yaaa

yoruyolar beni böle işte canlizim ya bak iki damla aklım vardı sabah sabah oda gitti hesap yapacam diye :roflol:

[
allah şükür kaç gün var anlamadımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nan o kaaa hesap kitap yaptım yaaaaaaa :mymeka:

nerdesin gıı:olmaz:

Ben simdik Lübnan dayım ne var kac saat yol atla Şamda bulusuruz:)))

Back
X