2009 Kasm Anneleri

cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt

ya nerenizden okuyonuz gızım eda ve benden başka herkeş egeylen özgeyi kertti lan ii mi :mymeka:
yok oglum öle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asılsız haber nannnnnnn muredaaaaaaaaaa gel bi ortak basın açıklaması düzenleyek nannnnnnnn yavruşların adı çıktı aaaaaaaaaaaaaa :1rolleyes:

ya nerenizden okuyonuz gızım eda ve benden başka herkeş egeylen özgeyi kertti lan ii mi :mymeka:
yok oglum öle bişeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asılsız haber nannnnnnn muredaaaaaaaaaa gel bi ortak basın açıklaması düzenleyek nannnnnnnn yavruşların adı çıktı aaaaaaaaaaaaaa :1rolleyes:

yaaaa bu dedikoducu magazin muhabirleri asparagas haber yapıylaaaarrr :roflol::roflol:
anacım çıkakta açıklayak kamu oyu yanlış bilgileniyo,bak bebelerin kısmeti söz konusuu :roflol::roflol:

açılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE

ayyyyyyy çiçkom gelmüş nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
hee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıba :utangac:

murade yaptı canım acıklama vermıyo oglunu benımoglum yakısıklı olacagı kesınde onu kızı nası olcakkı dereyi görmeden paçayı sıvamam dedi tam eli maşalı kaynana o :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani annıcan senin kokmuş kızına kalmamıs öle demek istedi gıı :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür

selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhhmasallah büyümüs bebeiş maşallah canım gözün aydın

kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam

hee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıba :utangac:

murade yaptı canım acıklama vermıyo oglunu benımoglum yakısıklı olacagı kesınde onu kızı nası olcakkı dereyi görmeden paçayı sıvamam dedi tam eli maşalı kaynana o :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani annıcan senin kokmuş kızına kalmamıs öle demek istedi gıı :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

Anaaaaammmmm :1shok::1shok: allah kuru iftiradan korusun nannnnn :1shok:
senden korkulur kızzz :mymeka: özgeyi kapmak için ettin lafa baakk :mymeka:

selam kızlaaaarrr

maşallaaaaaahh :nazar: cnm allah nazarlardan korusuunn :Saruboceq:
oyyy ne düşüncek acaba şimdi nereyi gezsek diyodur kesin :roflol::roflol:

ooo naptın nan senn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekle artık 3 güne hesaplarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz ben malı görmeden pazarlığa girmem :roflol::roflol:
hadi benim oğlanın yakuşuklu olcağı kesin emmeee bakalım kızlarr nasıl ölceek bi görekte öylee :roflol::roflol:

nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden

:nazar:

Allaaaahhh! çok güzel bir haber bu canım arkadaşımm...:nazar:

nasıl da korkutuyor doktorlar insanı yaaa...

hadi gözün aydın...

Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inaşaalllaaaahhhh!
:teytey:

Allah razı olsun canım. sorma ya korkutuyorlar valla. ömrümden ömür gitti ama çok şüküri sonu iyi oldu çok şükür :Saruboceq:
gözünaydın canım inşallah bidaha hiçbir sıkıntı çekmezsin

ayy bende yeni bi resim atam artık kaç ay oldu yaw resmi değiştirem gari

sağol canım inşallah hiçbirimiz evlatlarımızla ilgili sıkıntılar görmeyelim. a.s.

kızz ben sen gibi kargadan evvel kalkmadımkiii :roflol::roflol:
10 da kalktımm behlüle bakacam diye odaaa :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne yedin nan sabah sabah

selam kızlaaaarrr

:lepi: :lepi: maşallah maşallah 41 kere maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhhmasallah büyümüs bebeiş maşallah canım gözün aydın

sağol canım yaa ayy ağzım kulaklarımdaydı valla işe gelene kadar öyle görmek çok hoş yaa ilkinde net diildi bu kadar o zaman küçüktü şimdi kıpır kıpır eline kafasına götürüyo burnuna götürüyo açıp kapıyo ayy yerim ben o elleri ayakları rabbim ne büyük bi mucize yaa içimde olduğuna inanamıyorumm

nan mureda tipi kayık bişi olur mu bilmem ama babası gibi geyşa ruhlu olursa verürüm ulen kızı delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
hee kızzz özgen kocadan yana dert çekmez rahat eder zemuszemus emme kaynana için söz verememm :roflol::roflol::roflol: o eccük cadı gibii :roflol:

sağol canım yaa ayy ağzım kulaklarımdaydı valla işe gelene kadar öyle görmek çok hoş yaa ilkinde net diildi bu kadar o zaman küçüktü şimdi kıpır kıpır eline kafasına götürüyo burnuna götürüyo açıp kapıyo ayy yerim ben o elleri ayakları rabbim ne büyük bi mucize yaa içimde olduğuna inanamıyorumm

kuzuum benimmm :nazar:
kucağında görmek nasip olsun cnmm :Saruboceq:
ısırırsın o ellerii opuyorumnanaktan

slm men geldim
ne örüyonuz bakim
cerin geldimi kıslar ayrıntılıya girecekti sanırsam
kartanem sen de hoşgeldin bir türlü görüşemedik ya dönmüşsün nasıl geçti bakem
bol bol gezdin sanırım face resimlerine rasladım
unem canlız slm
canıımm valla görüşemedik hıı gezdim geldim kızımla sen nasılsınn
ben de allah nasip ederse salı günü ayrıntılıya girecem
randevu aldım sonunda
kazıkkkkkkkk hastaneler nolcek
zaten boşuna yaptırıyoz ya
bi daha çoçuk yapmayı düşündüğümde sadece doğuma giderim herhalde
ayy olsun gııı boşa deme çok hoş renkli de görmek
kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam
evet canlizim çok net belli yaa ayy çok tatlı bişi valla burnu dudakları yerim ben onu baya baktı doktor önce renksiz organlara falan baktı ölçümler yaptı kendi sonra da üç boyutlu açtı baya uğraştı bizim zilli arkasını dönünce beni yan döndürdü bekletti falan net bişiler almak için iyi bi cd hazırlamaya çalışıyo
ben işte 20 haftalıkken gitmiştim ilkinde o sadece organ kontrolüydü yüzüne falan da bakmıştık ama eşi öne gelmiş net diildi

canım kaçıncı haftadaydın sen:)

Back
X