Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm yavrılarrr napiiniiiz bakem ben cok az süt içiyom nan doktor 2 bardak dedi ben 1 bardak içiyom unutuyom yaa banada hatırlatın icerkeneeee
slm yavrılarrr napiiniiiz bakem ben cok az süt içiyom nan doktor 2 bardak dedi ben 1 bardak içiyom unutuyom yaa banada hatırlatın icerkeneeee
yüzünü net görmek istiyosan canım 26 32 haftalar arası gitmelisin
ben süt içmiyom mafoldumben
yarem benm tatlı tatlı kaşınmaya başladı kıyafetin üstünden okşuyorum):
krem kullanıyorum çatlak yok ama galba selülit oluşuyor bende netten araştrdm hamilelikte oluyormuş neye benzediğini bilmiyodum yoktu önceden bende ama bu selülit galba ya canm sıkıldı napcam ben kızım bu selülitlere şimdi. kalır mı ki bunlar böyle
ayyyyy benimde aklım hep sendeydi dün canım yaaaaaaa çokkkkkkkkkkkk sefindim gııııııııııııııı :sm_cool:
bende dün gittim ayrıntılı benimde temüz çıktı teyzesi alkisalkisalkis
aaa kediii şimdi gördüm ayy çok sevindim yaaa zaten biliyodum bişi çıkmıcanı da en azından amniyosenteze de gerek olmamışş
olmamı nan koca bi bardak içiyom bi de 125liklerden içiyom gündüzafiyet olsun süt içen var mı aranızda
noluyo ya ben zaten cerinden büyüyüm gıı benim bebişim daha büyük olcek tabüüall iştee gene karıştırdııı :roflol::roflol::roflol:
nann ne karakızııı kartanesi ooo :roflol::roflol:
yok bende kaşıntı falan çatlak da yok henüzgöbeği kaşınan var mı arad kaşıntı tutuyor beni çatlak olasın diye kaşımıyorum bu arada çatlaklık olulştumu sizde bende henü< yok
yarem benm tatlı tatlı kaşınmaya başladı kıyafetin üstünden okşuyorum):
krem kullanıyorum çatlak yok ama galba selülit oluşuyor bende netten araştrdm hamilelikte oluyormuş neye benzediğini bilmiyodum yoktu önceden bende ama bu selülit galba ya canm sıkıldı napcam ben kızım bu selülitlere şimdi. kalır mı ki bunlar böyle
karnımda oluşmadıda gögsümde benimde oldu ve fazlasıyla büyüydü bakınca üzülüyorumklava:
beni de beğenmemiş gıı :dilcikar:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok
dimi bende hastayım gıı uniyee kızı da ona benzerse ikinci bebişim de oğlan olursa oğluma alcemm :roflol:nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden