hee göbüşümüde kodumm haaaaaaaaaaaaa en büyük göbüş rekoru benimmm
]
bayıldımmm göbişineee... kaydirigubbakcemile5 acaba ben de öyle güzel görünüyo muyum yaa...benim hiç yok göbiş resmi mafoldumben
nan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden
:kedi::kedi: opuyorumnanaktan
kıs sorma geldiler ilk günden canıma okudular...yazlığa annemin yanına kaçıyorum yarın sabah
altın kıslar kim gı

lmaz:
benim kaynana 3 kız kardeşi ve anneleri canikom mafoldumben sindrellanın üvey annesiyle kız kardeşleri gibi de düşünebilirsin :roflol::roflol::roflol:
evettttt bende cok mutluyum cuma olduğu için çünkü yarın bebemi görecem 1 aydır görmüyom çok özledim yavrumu :sinifsinif:
ayy hadi bakalım...bi gör de bütün sıkıntıların uçup gitsin :1hug:
neyini beğenmiolarmıs mis gibin kıs kör demekki onlarr
çok deriiin bi mevzu nehirimm, eskiler bilir :lepi:
ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:
ay kıyamam :1hug:
Offfffff benim göbek son 10 haftadır aynı resmen

(
Zaten 10 haftada toplam 2 kilo almısım, hos bu iyi oldu cünkü başta cok fazla almıştım......
10 haftadır nasıl aynı yaa :1shok: 10 günde bile aynı kalmıyo fisfisfis ben mi hızlı şişiyorum yoksa CADIARZU
günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ohhh çok şükür ...gözün aydın canımmm :lepi:
selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür
canımmmmm gözün aydınnnn senin de alkisalkisalkis nasıl tatlı görünüyo di mi... bizimki de yüz üstü yatmıştı elini de kafasının altına yastık yapmış... valla nasıl bi mucize bu insanın tüyleri diken diken oluyo... allahıma bin şükür bize bu duyguyu yaşattığı için....:Saruboceq:
kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam
evt canım yaa kime benzediği bile belli oluyo..gerçi daha çok değişir ama resmen fotoğraf gibi işte...opuyorumnanaktan
şişkooo patooooooooootooo mu :roflol: :roflol: :roflol:
ya bak şimdi nıy eöle dedın canım kumpir çekti cokacimcoook
benim deee... allah seni bildiği gibi yapsın emiiiiiiiiii

klava:
yok bende kaşıntı falan çatlak da yok henüz
yaa bende de çıktı selülit acaip moralim bozuluyoo
yaa benim de sanki bacaklarımın üst kısımları yumuşamış gibi oldu...ya da bana öyle geliyo bilmiyorum... ama bu selülit belasıyla sonra nasıl başa çıkılır yandık valla... benimkiler zaten jaws gibi vücudumdaki deformasyonu bekliyolar acaba nolucak diye... bazen ciyak ciyak bağırmak istiyorum yaa !!!
dimi bende hastayım gıı uniyee kızı da ona benzerse ikinci bebişim de oğlan olursa oğluma alcemm :roflol:
ayy utandırdınız yaa :kedi:
kızım siz kendinize bakın hepiniz fıstık gibisiniz valla Şeniz
ama benim kız babaya benzicek galiba... babası karaları bağladı bana benzemicek diye..bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3
2.doz tetenoz aşımı bugün oldum kolum acayyip ağrıyor
başka olanlar da var mı? 3.cüsü de doğumdan sonra ocakta artık...
yav ben olmadım...dr.um ol falan demedi...ben de sormayı unutuyorum :1shok:
kartanesi şeker yüklemesi benim 6 ağustaozda limon sıkınca olurmu doksordunuz mu aç karnına mı yapılıyor bu meret
yok canım aç tok farketmiyo...