• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nehircim çok hassas bi yapım var benim senede en az 2- 3 kez hastalanırım bir ceryanda kalıym midemi üşütürüm regl döneminde bazen 2 gün evde yatardım ağrılardan ağlardım nasıl yaaaaa

ay valla ben öle olsam kafayı yerdim kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

Allah'in sopasi yok kizim. yazmayin dedigim halde inatla yediklerini yazanlarin hepsi icin gecerli bu.delikafadulden

bende hep kanepede, yari oturuk yari yatik sekilde yaziyorum. bir sure sonra belim amma agriyo haa. ama ben uyumaya mutlaka yatagima gecerim rahat rahat.alkisalkisalkis

klima acık oluo ya serilip uyuyorum burda yatak odam cok sıcak güneş vuruo ben orda yatmıyorum:kedi:

kızlar uygun bi bebek çantası almayı düşnüyorum ben, çünkü onların yanında gözü oluyo biberon için önünde ayrıca gözleri oluyo büyük bi çanta aynı işlevi görür mü emin değilim.

valla bende adidasta bi tane beğendim onu alıcam yada izmirde ykm de nıke gördüm onu alıcam.zaten hiiç sevmem öle anne çantalarını.spor bişe alıcam iştee :lepi:

Aynen canımm aynen bayıldım Adidastaki büyük çantalata içteki malzemeleri zaten alıyoruz ve heryere rahat rahat taşırım..
Birde Nıveanın bebek bakım setini aldıkmı tamamdır bu iş yada chıcconun craft aşağı yukarı aynı fiyatta googlede nıvea bebek bakım çantası yazın çok cici okul çantası gibi ikisini birleştirsek dahaiyi

uniiii kızzzz biz karazeytin neslü ben chiccodan aldıydık o çantalardan hemide öle bebek çantası gibi değil spor bir çanta içindede bir sürü gözü var alt açması bilem çıktı nan içinden hemide o kadar kullanışlı çantayı neslüyle ben 20 ye karazeytin karusu 15 e aldı

selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri:(

kısss karazeytin sen ayrıntılıyı deltadamı yaptırcam dedin
ya şeyma bana gerek yok dedi ama heveslendim kıs şimdi herkes gidiyo bebişini görüyo bide cd alıyolar ya
deltada cd ye çekip veriyolarmı sordunmu öyleyse bende gidip göreyim hatıra kalsın banada cd diyorum

selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri:(

bende apış aramda oluo taa popoma kadar vuruo ama bende de tam aksi rahim büyüdüğüiçin gerilme oluo dedi drzemuszemus

kızlar ben geldim yemeğimi yiyeli çok oldu üstüne neler neler yedim halada tıkınıyorum ama doydunmu diye sorun ıııııııhhhh hala açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

afiyet olsun canım
ben de sürekli bişeyler yemek istiyom yaww
ne etcez böle olmaski ama mafoldumben
kızlar uygun bi bebek çantası almayı düşnüyorum ben, çünkü onların yanında gözü oluyo biberon için önünde ayrıca gözleri oluyo büyük bi çanta aynı işlevi görür mü emin değilim.

ben aldığımı gösterem bekleş

çok gözlü biberon yeri bez yeri kirli poşeti
bir sürü gözleri var her yerde

Eklentiler

• $S6302706.webp
    $S6302706.webp
    65 KB · Görüntüleme: 38
  • $S6302707.webp
    $S6302707.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 36

O ağrı ara sıra bende de oluyor ama allahtan uzun sürmüyor. Olduğunda oturduğum yerden kalkamıyorum. Acayip acı veriyor. Ama kalkıp hareket etmek lazım ozaman düzeliyor.

ben bazen onuda giymiom:roflol::roflol::roflol:

ben evde çoğu zaman giymiyom gıı
ay bi rahat oluyo
serin serinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lastik sıkma derdi de olmuyo
bebişme ordan hava girsin deyüzemuszemus
abowww bunlar bendende beteeerr :1shok:

aynen yaaa bende sevmiyorum bebek çantalarını çok komik duruyorkaydirigubbakcemile3oğluşumda spor bi çanta almıştım.bunda da artık valiz alırım herhalde :roflol:eee 2 çocukla dışarı çıkmak kolay mıkaydirigubbakcemile3
canlarım ben geldim neler yaptınız bakıyım yopkluğumdakaydirigubbakcemile2

hee kızz itek senin iş zor vallaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aynen canımm aynen bayıldım Adidastaki büyük çantalata içteki malzemeleri zaten alıyoruz ve heryere rahat rahat taşırım..
Birde Nıveanın bebek bakım setini aldıkmı tamamdır bu iş yada chıcconun craft aşağı yukarı aynı fiyatta googlede nıvea bebek bakım çantası yazın çok cici okul çantası gibi ikisini birleştirsek dahaiyi

evet nazlım ben spor alcam,chicconunda bakım setini aldım barış bebeden çantası var onundaa oohhh hihoyyythihoyyyt
uniiii kızzzz biz karazeytin neslü ben chiccodan aldıydık o çantalardan hemide öle bebek çantası gibi değil spor bir çanta içindede bir sürü gözü var alt açması bilem çıktı nan içinden hemide o kadar kullanışlı çantayı neslüyle ben 20 ye karazeytin karusu 15 e aldı

nan bi resim koyunda görek bariii :mymeka:
ölee övmeyin kuru kuruu

geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

O ağrı ara sıra bende de oluyor ama allahtan uzun sürmüyor. Olduğunda oturduğum yerden kalkamıyorum. Acayip acı veriyor. Ama kalkıp hareket etmek lazım ozaman düzeliyor.

dün bütün gün annemlerdeydim.. babam var diye hic oturamadim zaten.. ama dahada beter oldu.. bide benim kizin basi asagdaydi en son gittigimde.. korkuyorum cikivercek diye.. genisliyoruz belkide ondan bilmyiourm.. sali olsun hayir olsun bakalim..

Back
X