• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

aynen yaaa bende sevmiyorum bebek çantalarını çok komik duruyorkaydirigubbakcemile3oğluşumda spor bi çanta almıştım.bunda da artık valiz alırım herhalde :roflol:eee 2 çocukla dışarı çıkmak kolay mıkaydirigubbakcemile3
canlarım ben geldim neler yaptınız bakıyım yopkluğumdakaydirigubbakcemile2
napıyon nan itekk özledim kız seni

kızlar uygun bi bebek çantası almayı düşnüyorum ben, çünkü onların yanında gözü oluyo biberon için önünde ayrıca gözleri oluyo büyük bi çanta aynı işlevi görür mü emin değilim.
adidas nikeların da gözleri oluyo yanlarında şişe mişe koymak için biberon koyaruk oraya artık
uniiii kızzzz biz karazeytin neslü ben chiccodan aldıydık o çantalardan hemide öle bebek çantası gibi değil spor bir çanta içindede bir sürü gözü var alt açması bilem çıktı nan içinden hemide o kadar kullanışlı çantayı neslüyle ben 20 ye karazeytin karusu 15 e aldı

ben de gördüm nan o çantadan burda 37 lira içi de doluydu bissürü bakım kremi şampuan falan vardı rengi pek hoşuma gitmediydi daha da erken diye almadıydım görürsem alurun belkii

kızlar ben sıfır kollu çıtçıtlı body aldım 0-3 ay arası
işime yararmı yaramazsa verecem uzun kollu alacam
bi akıl verün

ay nazlı maşallah ya ne güzel inşallah yağmurunda abisine çeker
a.s.

ne güsel ablacım inş.yağmurumuzda abisine çeker:Saruboceq:ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü enesimin uykusu berbattı onun için bu bebişim uyur inş.diyorum.ama yeme konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum allaha şüküryerimseniben

İnşallahhhhhhh işte bunu çok çok çok isterim :Saruboceq:Sizlerede böyle akıllı uslu bebekler gelsinn :Saruboceq: Şeniz

ben bugün burda bakacam fiyatlarını sana derim olurmu tabi bi iki mağza getirio yaz günü onlarda da varsa kaçak gelio bunlar hem kıbrısa hem türkiyeye ama cok güzel dokusu falan zemuszemus

tamam canımmm bak bakalım sen inşallah vardır zaten belli resimlerden yumuşacık olduğu opuyorumnanaktan

tamam canımmm bak bakalım sen inşallah vardır zaten belli resimlerden yumuşacık olduğu opuyorumnanaktan

mora-topitos-110x140.jpg
bende bunun beyazı var acaip bişe yumusacık tüysüz

eee bende gidiyim bari selam sabah veren yok:umursamaz:
aa verdik ya bee nereye kaçıyoonn
hee benimkinin aynıısıııı :lepi:
bende 30 a aldım ama içinde talk pudrası,bebe yağı,sabun,ıslak mendil,pişik kremi ve 50+ güneş kremi varr :lepi::lepi:
hah ben de öle gördüm içi doluyduu ama almadım
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri moralim bozuktu dün bir ara uzandım unutarak sonra kasıgıma agrı girdi bir sre bebgimden çıt çıkmadı akşam yine hareketlendi..ama sabah kalktım uzunca süre hareket olmadı inanın sinirlerim bozuldu agladım..daha yeni hareketlenmeye başlandı. artık doktorumu arayıp söyleyecektim.

kız dur sakin daha yeni hareketleniyo ara ara hareket etmedikleri oluyo tabi hemen panik yapmaa

napıyon nan itekk özledim kız seni

adidas nikeların da gözleri oluyo yanlarında şişe mişe koymak için biberon koyaruk oraya artık

ben de gördüm nan o çantadan burda 37 lira içi de doluydu bissürü bakım kremi şampuan falan vardı rengi pek hoşuma gitmediydi daha da erken diye almadıydım görürsem alurun belkii
kaç gündür mide sancısı çekiyordum gıı bugün iyiyim allahtan walla bende özledim gündemi yakından takip edemiyorsun artık:olmaz:
kızlar ben sıfır kollu çıtçıtlı body aldım 0-3 ay arası
işime yararmı yaramazsa verecem uzun kollu alacam
bi akıl verün
bence uzun kollu al kışın rahatça giydirirsinyerimseniben
İnşallahhhhhhh işte bunu çok çok çok isterim :Saruboceq:Sizlerede böyle akıllı uslu bebekler gelsinn :Saruboceq: Şeniz

inşallahhhhh ablacım özelliklede banakaydirigubbakcemile3

kartanesı yuzü net bellımıydı nasıl renglı olunca dahamı degısık oluyo kz kac dk surdu bende salı gun gıremde ama ben 22 haftalıken gıtmıs olcam

ya benim ayrıntılıda önce siyah beyaz baktı bide kalbine bakarken atışlara göre mavi ve kırmızı bişiler oldu falan sora renkli baktı ama bizimki elleriylen yüzünü kapattı küçük eşekim göremedim naniknanik

kızlarrrrrrrrr ben iyice salak oldummmmmmm

az önce galba demir hapımdan bi tane daha içtim ama emin değilim ya ben elevit iççektimmm bişey olurmu acep fazlamı gelir ki ayy elevit içmeyeyim bari emin de değilim ay ne salağım ben ya iice unutkan oldum bu aralar
yemek yaparken bişeyini unutuyorum hep koymayı artık tarife bakıyorum yeni yetme gelin gibi:)

ya benim ayrıntılıda önce siyah beyaz baktı bide kalbine bakarken atışlara göre mavi ve kırmızı bişiler oldu falan sora renkli baktı ama bizimki elleriylen yüzünü kapattı küçük eşekim göremedim naniknanik

cerinim gııı gözün aydın girmişsin ayrıntılıya özgemizde büyümüş maş:nazar:o renkli çıkan yerlerle damarlarına falan bakıyorlarmış ben meraklı sormuştum dr.a:roflol:

az önce galba demir hapımdan bi tane daha içtim ama emin değilim ya ben elevit iççektimmm bişey olurmu acep fazlamı gelir ki ayy elevit içmeyeyim bari emin de değilim ay ne salağım ben ya iice unutkan oldum bu aralar
yemek yaparken bişeyini unutuyorum hep koymayı artık tarife bakıyorum yeni yetme gelin gibi:)

bişe olmaz ben günde 2 tane içiom ondan :lepi:

walla ben hiç kullanmadım biberon ve halada kullanmıyorum oğluşumun mamasını damlatmayan suluklar varya onlarla veriyorum gece.bunada almam biberon.emzik zaten zararlı ne gerek var kullanmaya:olmaz:

hoşgeldin canım merak etme bazen oluyor geçenlerde banada oldu uzanıp elimle karnımı oğuşturdum baktım kıpırdıyor rahatladım.sen içini ferah tut:teselli:

Küçük annem Şeniz Oğluşum hiç almadı benim emzikte biberonda annemlerde denedi hatta emsin diye tatlı süreceklerdi karşı çıktım almıyorsa almıyor dimi ama yerimseniben Veriyorlardı emziği bir tükürüyorduu tavana ne güçlü damakları bir bilseniz gülmekten ölürdük plastik benzeri ağzına sokmadı kaşıkla başladık biz herşeye :hooray::hooray:
İnşallah bu bebeğimizde oğluma benzer uykusu yemesi huyu suyu herşeyi :nazar::nazar::nazar:
ayy ne güzeel ben de vermek istemiyom emzik
o zaman biberon da almıım şimdideen
zaten tupperın mam setleri suluğu falan var ebiş almış ya ilerde onlardan alırım
nan ceriin çakacam iki tane aklın başına gelecek hha :mymeka:
ne pas vermiyon hiç gıı
aynen benimki de öyleydi heralde kalp ekosu mekosu onlara baktı diye düşündüm ben benimki başta güzeldi sonra döndü

istersen alma eleviti zararı olur mu onuda bilemiyecem.canım folik asit al unutkanlık folik asit eksikliğinden oluyormuş semit otu falan yemeyi deneyerimseniben

cerinim gııı gözün aydın girmişsin ayrıntılıya özgemizde büyümüş maş:nazar:o renkli çıkan yerlerle damarlarına falan bakıyorlarmış ben meraklı sormuştum dr.a:roflol:

ben de girdim nan bugün :lepi:
yok damar diildi benimki kalp grafiği gibi bişeydi hatta geçen ay daha çok bakmıştı

canım öyle durumlarda sıcak süt iç veya tatlı ye uzan hemen hareketleniyorlar korkma olmaz inş bişey ama dr.na da sor istersen

Canımm mavişim hoşgeldin ŞenizKorkma cnm benim arada oluyor internettede doktorlaRDA AYNI şeyi söylüyorlar bebekler normal yaşantı seyrindeler uyuyorlar oynuyorlar yemek yiyorlar :hooray:Zaten bizler azıcık yoruldukmu onları hissetmek zor oluyor onlarda bizimle birlikte dinleniyorlar endişe etme cnm benim a.s.

yok nazlım adidasta beğendiğim 90 lira koyu gri simli gibi kaydirigubbakcemile3 büyük bayaa.
ykm de gördüm nike maviydi daha küçüktü ama o 60 liraa.
seninki pek pahalımış beaa

hoşgeldin mavii a.s.
takılma dicem ama bende takılıyom az oynayınca.henüz tutarsız hareketleri yaa.
çikolata yee ozaman hemen oynuyo benim kuzuumm..

canım sıcaklardan da oluo zaten uyuyamıyoruz ben 2 yastıkla yatıorum solumda dünde ağrı vardı klima çarptı hala kendime gelemedim buz gibi ter atıyorum dün gece çocuk saatlerce hareket emedi şimdi edio ama öyle böyle geçicek işte

walla ben hiç kullanmadım biberon ve halada kullanmıyorum oğluşumun mamasını damlatmayan suluklar varya onlarla veriyorum gece.bunada almam biberon.emzik zaten zararlı ne gerek var kullanmaya:olmaz:

hoşgeldin canım merak etme bazen oluyor geçenlerde banada oldu uzanıp elimle karnımı oğuşturdum baktım kıpırdıyor rahatladım.sen içini ferah tut:teselli:

nere gidiyon kıs ben daha yeni geldimmm

canımya cok geçmiş olsun dinlen bol bol evde

amanin ozaman biz kazıklandıkmı yani bizimkinin içi boştu kafamçokkarıştı

canım üzülme oluyo arada bazen öyle tatlı bişiler ye hemen bak nası oynuyo annesi korkma

kıbrıstamı :1shok: ama ama bende istiyom onlardan yaaaa sitesi varmı peki
kıbrısta bir arkadaşın kuzeni vardı ona göstereyim belki getirirler banada fiyatları nasıl biliyonmu peki

kızlar tşk ediyorum hepinize tavsiyelerinizi dinleyecem şekerli bir şeyler yiyorum sürekli.kuzum az öncede hareket ettide rahatladım.şimdide fena bir agrı başıma bilgda fazla duramayacam kusura bakmayın kendinize iyi bakın tekrar tşk ediyorum hepinize..

aa verdik ya bee nereye kaçıyoonn

hah ben de öle gördüm içi doluyduu ama almadım

kız dur sakin daha yeni hareketleniyo ara ara hareket etmedikleri oluyo tabi hemen panik yapmaa

sagol tatlım ama o uzanmadan ve kasık agrısından sonra ister istemez panik yaptım yani durduk yerde hareketlenmeseydi beklerdim sabırla ama durum farklı olunca..neyse bana müsade...

Back
X