• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

he öleler valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kasım açları ne olcak ben dusa giriommm terledim 2 saatir gircem gelirim az sonra

selam kızlaaaarrr
ben sabah 4 boyutlu ultrasona gittimmm bebişimi gördüümm ayy yerim ben onuu ne tatlı yaaa yüzü dönüktü bize bi ara elini almış çenesine ne düşünüyosa zemuszemus
sonra döndü kerata arkasını ama yakaladı doktor teyzemiz bazı görüntüler...
bebişim 780 gr olmuş suyum falan iyimiş çok şükür

ayyy çok güzelll canım...annesi kocaman olmuş senin kız yaaa... maaşallah:nazar:

kızlar sizler ne kadar süt tüketiyonuz acep çabuk söyleyin babem.kenya nasılsın kı

ben günde 1 büyük su bardağı içiyom... sağlık ocağındaki hemşire bana 2 bardak iç demişti ama henüz denemedim... bi de ben günlük şişe sütlerden içiyorum kızlar... sizce uzun ömürlü mü içsem... farkeder mi acaba?

selam kizlar nasilsiniz? ya benim baya bi zamandir koyruk sokumumda agri var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..ayaktada duramiyorum..doktorumu aradim.. gevseme olmustur dedi sali gel bakim ona göre bisey önereyim dedi.. ben saliya kadar nasil dayancam simdi.. simdi bide hafta sonu girdi araya.. sizdede oluyormu bu agri:(

geçmiş olsun canım... benim de kuyruk sokumumda ağrım oldu bir ara.. burda da yazmıştım hatta... benim sol bacağıma ve sol popoma vuruyodu ağrısı ve topallayarak yürüyordum... fıtık olmasından korktuk ama MR çektirince bişe olmadığı çıktı.. 10 gün dinlendim evde hiç bişeyim kalmadı.. ama halen dikkat ediyorum eğilip doğrulurken....

mora-topitos-110x140.jpg
bende bunun beyazı var acaip bişe yumusacık tüysüz

ayyy bu çok güzelmiiiiş.. ankarada nerde bulcaz ki bunu.....:uhm:

bu haftadan sonra hamile kadına faydası olurmu nan folik asitin hamile karu bu dötünden ilaç alamaz folik asitin hamile kadında ilk 3 ay faydası var sonra bi poka yaramıo:lepi:

cahal gacııı ilaç demedik yiyeceklerden alması lazım iyi faydası olmayacak diye sen birşey yeme:mymeka:

kızlar bugün alışverişe çıkcam yine
ne alam ne bakam bi deyiverin gari
sıfır kollu bodyleri değiştiricem

Bende cicişler kısmına ekledim resim Yağmurumuza alınanlardan ama şarzlı pillerden ancak birkaç tane çekebildim şarzı bitti hiç farketmemişim devamı sonra kaydirigubbakcemile3 Muredam çok cicisin sen yaa :nazar:

kızlar bugün alışverişe çıkcam yine
ne alam ne bakam bi deyiverin gari
sıfır kollu bodyleri değiştiricem

cnm ne eksikki sendee :uhm:

Bende cicişler kısmına ekledim resim Yağmurumuza alınanlardan ama şarzlı pillerden ancak birkaç tane çekebildim şarzı bitti hiç farketmemişim devamı sonra kaydirigubbakcemile3 Muredam çok cicisin sen yaa :nazar:

ayyy hemen bakeemm nazlıımm.
çok sağol cnm beniimmm opuyorumnanaktan
nan küçük bebek ayakkabıları oluyoya onları kaç numara alacaz
2 nomu 3 nomu onuda bi deyiverin

ben 2 ve 3 aldım zemuszemus

cerinnnnnnnnnnnnnnn
dün görüşemedik sen de gelmedin
geçmişle uğraştırma beni hamiş hamiş:))
nasıl geçti canım
gödünmü bebişini bakem kime benziyo

sat kardeşüüüüüüümm
dün gittim valla bebişim bi nazlı ki göstertmedi sıpa yüzünü gözünü mafoldumben kapadı elleriynen
ama sağlıklıymış bu bana yetti bi dr bi fotosunu yakalamış onda çok tatlış

Back
X