Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın itekkk
günaydın kuzum bende kimse yok diye geçmişin derin sularına dalmıştım.
kıs asrının cicileri bi harika yaaa gömleklerine bayıldım birde ayakkabılarına hepsi muhteşem annesikaydirigubbakcemile2
ay canım oğlum saolsun sabah 9 dedinmi güm güm vuruo uynadırıo beniopuyorumnanaktan
cicilerimizi beğendiğine sevindim o gömlekleri next diye bir marka var ordan sipariş ettim bi kac arca daha sey var gelcek diğerleride arkadasım yollamıopuyorumnanaktan
güzel günlerde giysin bıdığımızzemuszemus9 yine iyiymiş yaa enes babası giderken ayakta mecbur bende o satte kalkıyorum.yarın misafirim var evi temizleyeceğim ama hiç halim yok yaa
mide yanması başladı bende ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorummafoldumben
saol canımmopuyorumnanaktan
ay bu halle hiç misafircekemem benim evi bi görsen savaş alanı gibi yapamıyorum cok sıcak bide misafir allah korusun.. ne diyim cnm gecmiş olsun bi bardak sekerli su içsen rahatlatırmı acaba mideni :uhm:
günaydııııııınn şekerleeerrr a.s.
itekcim cnm geçmiş olsuunn.ben nerdeyse 1,5-2 aydır çekiyorum o mide yanmasını yaaaa :çok üzgünüm:
ya çok kötü birşeymiş yaaa ilk defa başıma geldi haatta mide yanması olduğunu bilmiyordum tarif edince kocişim dedi:roflol:
sen ilaç falan birşey kullanıyor msn 2 gündür hiçbir şey yiyemiyorum:gitme:
allah seni kahretmeyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ne bilim dr.rennie şurup dedi içebilirsin diyee eee hergünmü içicem sonuçta ilaç yaniii mafoldumben
süt felan içiyorum :sinifsinif:
günaydın millet
günaydın millet
günaydııııııınn şekerleeerrr a.s.
itekcim cnm geçmiş olsuunn.ben nerdeyse 1,5-2 aydır çekiyorum o mide yanmasını yaaaa :çok üzgünüm:
günaydın millet
bu akşam kocişim alacak banada o şurubu sitenin birisinde okudum kadının birisi günde 3 defa içiyormuş ve 14 haftalık hamileymiş.dr.birşey olmaz rahatlıkla içebilirsin yazıyordu bende onu görünce aldırmaya karar verdim inş bi sonuç alırım
bıdığımızın oda takımı ne zaman geliyor annesizemuszemus
bu akşam kocişim alacak banada o şurubu sitenin birisinde okudum kadının birisi günde 3 defa içiyormuş ve 14 haftalık hamileymiş.dr.birşey olmaz rahatlıkla içebilirsin yazıyordu bende onu görünce aldırmaya karar verdim inş bi sonuç alırım
bıdığımızın oda takımı ne zaman geliyor annesizemuszemus
hadi bakalım sen bi içte banada söylee.faydası olursa günde 1 defa falan içince bende alırım kaydirigubbakcemile3
aay çok heyecanlanıyorum cnm yaa 14 ağustos kısmetse gelicek :Saruboceq:
daha işlere başlamadık ama biz yaa badana olucak odamız,perde bakıcaz,halı bakıcaz.hadi halı ve perde sonra olurda badana işimiz var.bu odadaki klimayo sökücem bide o var.bakalım yetişicez inşallahh
renin duo dan bahsditonuz bende içiyorum zarararı yok midemde yanma ekşime olduğunda içiyorum çok rahatlatıyor.hamilelikten önce midem rahatsızdı gastrit var kara kara düşünüyordum hamilelikte ne yaparım diye dahada azıyor çünkü çok şükür düşündüğüm gibi olmadı ama renin duo da içiyorum midemde dolgunluk hissettiğimde müthiç rahatlatıyor dok veriyor bana