• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

özetlen özgemnen ben iyiyis şimdilik ama akşam kk da olun nan eve gelünce bunalurun hemi geyik yapak gece hacılar teeemm mi

Napiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak

vay tombalak tosbaaaaaaaaaaa yisin onu tiyzesi beeee :ecrin_bebek:

Cerin hoşgeldin Balım a.s. a.s.

Ohh ne güzel dinlenmişsin.Üstelik güzel bir moral olmuş sana üzülme cnm benim emi.Bebişler dünyaya gelsin kim tutar bizi :jeyyar:

kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli

kızım zaten senden kısa bi bebek çıkarsa ayıp beeeeeeeeeeeeee :roflol:
bak şu aşağıda olma işi ii deel nan dikkat et kasım anası olcem derken erken pırtlatma sakın çocuğu yat dinnen nannn

meraba canlarrr bende geldimmmm
sabah kocişi işe yolladım sora azcık daha uyudummm kalktım evim temiz allahtanda bi iki bişiey vardı onnarı topladım soraaaaa cupp atladım arabaya gittim anacımı aldım florya sahile kahvaltıya gittik anacıımmla ayy temiz hava deniz kokusu çiçek börtü böcek derken bi iştahım açıldı ayu gibi yedim falla kaydirigubbakcemile3 sora biraz dolaştık falan derkene anacımı eve bıraktım kuaföre attım kendimi kaş bıyık operasyonu yaptım yüzüm gözüm açıldı nan delikafadulden sora evime geldim bi duş aldım attım kendimi yatağa kk ya bakam kankalara bi selam çakam dedim akşamki melankolik halden sora merakta bbırakmayam dedim :)) birazdan çıkacam tekrar arkadaşlarlan buluşcas bayada bi onnarnan takılırım akşam tekrar damlarımmm
kocişte işten gelünce gider artıkın hıh küçük eşek gitsin bakalım bende gezcem işteeeeee evde onu beklicem sankeeeeeeee çok beklerrrrrrr naniknanik

aannnnaaamm seni böylee kendine gelmiş güzel oldu canıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarasın bebişimize kahvaltılar,temiz havalar opuyorumnanaktan

Nan tubişşş bizim kızımız yok diye nispetmi yapıyon nann :oklava::oklava:

aannnnaaamm seni böylee kendine gelmiş güzel oldu canıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarasın bebişimize kahvaltılar,temiz havalar opuyorumnanaktan

Nan tubişşş bizim kızımız yok diye nispetmi yapıyon nann :oklava::oklava:

heee iiyiyim olum bomba gibiyim patlamazsam eiii delikafadulden
valla umarım yaramıştır ben yedikçe annem bakıyo şok oldu kadın :1shok: ben normalde pek yiyen bi tip deeldim yane sinameke bi tip şimdi silip süpürünce kadıncazda bi mutlu olduki sormaaa ama yine de sorsan amaaan ne yedin ki dioooo annelik böle bişi heralll :roflol:

bu aradaaa tubiş nan koyduğun şey çok tatlıııııııııııııııııııı benimde kızım olcak ama iş kız anası olmakla bitmey ben hiç annamam lan örgü işleründen :kedi:

Yağmur iyii sıcaktan patlıyozzz teyzesi yaa sorma şu müthiş sıcaklar bitsede kendimize gelsek işimize gücümüze baksak dimi ama a.s.Sen napıyon Özgeyle gezip dolaştın dinlendin ohhh süpersiniz valla:nazar:

Tuğbaa çok güzelmiş yaa gerçektende kolay çok tşkler a.s. a.s.

Napiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak

canim dopplerultrason 100 gr fazla ölcüyomus her zaman 100 gr az hesaplamak gerekiomus..kesin bir doktor yanlis ölcmüstür..karnin cok sert olunca noluyomus ki yemek yeyince benimde gerilio sonra iniyo

kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli

asaagida bebek tasimak cok zormus canim yaa allah kolaylik versin ama assagida da olsa haftalar ilerledikce yukari dogru toplaniyomus ancak dogum yaklasinca tekrar iniyomus...

meraba canlarrr bende geldimmmm
sabah kocişi işe yolladım sora azcık daha uyudummm kalktım evim temiz allahtanda bi iki bişiey vardı onnarı topladım soraaaaa cupp atladım arabaya gittim anacımı aldım florya sahile kahvaltıya gittik anacıımmla ayy temiz hava deniz kokusu çiçek börtü böcek derken bi iştahım açıldı ayu gibi yedim falla kaydirigubbakcemile3 sora biraz dolaştık falan derkene anacımı eve bıraktım kuaföre attım kendimi kaş bıyık operasyonu yaptım yüzüm gözüm açıldı nan delikafadulden sora evime geldim bi duş aldım attım kendimi yatağa kk ya bakam kankalara bi selam çakam dedim akşamki melankolik halden sora merakta bbırakmayam dedim :)) birazdan çıkacam tekrar arkadaşlarlan buluşcas bayada bi onnarnan takılırım akşam tekrar damlarımmm
kocişte işten gelünce gider artıkın hıh küçük eşek gitsin bakalım bende gezcem işteeeeee evde onu beklicem sankeeeeeeee çok beklerrrrrrr naniknanik
amma gezentisin huuuuu azcik otur evinde yaaa ne isin var sicaklarda sokaklarda

24lq9tk.jpg

2j1lzxk.jpg

yapılışı: 25 ilmekle başlıyoruz.30 sıra haruşe ördükten sonra 10 sıra kesilirve beyaz iple 4 sıra düz pembe iple 4 sıra ters örüyoruz.9 sıra beyaz 8 sıra pembe olacak sonra kesiyoruz.gösterildiği gibi dikiyoruz.
2hhghuc.jpg

2n8u0p5.jpg

kızlar çok güzel ve çok kolay kız analarına duyrulur

cok güzeller yaaa ben bunu hemen kopyaliyorum yapmam lazim yada yaptirmam

hoşbulduk kızlar ben de başka bir topiğe takılıp kaldım bir kadıncağız hamile ama yazık kocası ilk gnden ağlatmaya başlamış istemem ben diye baya üzüldüm onu okuyordum:(

maaşallah:) bebişler tombik olcak heralde.

ben anlarım örgüden ama öremem ben oğluma bir yelek örcem yarım kaldıydı annem gelirken getircek de bitiricem bu sıckta da hiç çekilmez ya örgü neyse

of benim hala karnım aç ya...

kızlar tuvalete git gel:) mahvoldum yaaa... bebek bskı yapıyo mu çok mu su içiyorum habire tuvalete taşınıorum bi geliyorum kaç. sf yazmışsınız:P

canim dopplerultrason 100 gr fazla ölcüyomus her zaman 100 gr az hesaplamak gerekiomus..kesin bir doktor yanlis ölcmüstür..karnin cok sert olunca noluyomus ki yemek yeyince benimde gerilio sonra iniyo

asaagida bebek tasimak cok zormus canim yaa allah kolaylik versin ama assagida da olsa haftalar ilerledikce yukari dogru toplaniyomus ancak dogum yaklasinca tekrar iniyomus...

amma gezentisin huuuuu azcik otur evinde yaaa ne isin var sicaklarda sokaklarda

cok güzeller yaaa ben bunu hemen kopyaliyorum yapmam lazim yada yaptirmam

ayy napem gııı bütün hafta çalışıyos hafta sonu oldu mu ipimi koparasım geldü bide annecimi ihmal etttim sanki son zamanlar kendimi kötü hissettim ama çok dua etti senin kızında sana böle hürmet etsin kıymetini bilsin die bi sürü dua aldım anacımdan yaaaaa hihoyyyt

yaa kıslar geçenlerde bi bebk hırkası modeli wardı yanlıs hatırlamıyosam kenya koymuştu ben şimdi onu bulamıyorum siz bulabılırseniz tekrar koyabilirmisiniz kız hırkası bölee beyazlı pembelii boncukluu lütfeeeeennn
annem bendede ona göstericem yapsın diyeee

ben muabbete dalınca dünyayı unuturum biliom o yüzden saatimi kurmuştum kaydirigubbakcemile3 ben çıkıyom hazırlanıp arkadaşların yanına zıplayazaaaamm akşama görüşürük inşallah milett hadi herkeşi öpuyommmmmmmmmmmm
hepinizi acaaaipppppppppppp seviyommmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa Şeniz
beni özleyin anacııımmmm byeeeeeeeeee

Back
X